Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar b hcg testi yaptırdım. Ovulasyon takibime göre döllenmeden sonraki 16. Günümdeyim. Sonuç 901 çıktı. Nasıl sizce?

Günaydın kızlar 3 seneden sonra çift çizgiyi görenlerdenim sat 27 temmuz cuma günü hcg 498 çıktı yarın doktora gidicem inşallah sağlıkla gelişir. Bütün hamile olanlar inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla :KK200:

Günaydın kızlar 3 seneden sonra çift çizgiyi görenlerdenim sat 27 temmuz cuma günü hcg 498 çıktı yarın doktora gidicem inşallah sağlıkla gelişir. Bütün hamile olanlar inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla :KK200:
hayırlı olsun canım allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah :anneadayı::dua:

Hayırlı olsun canım. maşallah. güzel bir değer. Regl döngün kaç günde bir ? zamanına varken mi öğrendin ? benim 5 gün vardı reglm 30 çıktı. bu akşam yine baktırıcam

Hayırlı olsun canım. maşallah. güzel bir değer. Regl döngün kaç günde bir ? zamanına varken mi öğrendin ? benim 5 gün vardı reglm 30 çıktı. bu akşam yine baktırıcam[/QUOTE Sağol canım benim döngüm kısa 24 25 günde adet oluyordum kan tahlili 28. Gün yapıldı ondan yüksek değerim. Seninde güzel çıkmış değerin hayırlı olsun :)

kızlarr cumartesi kan vermiştim 96,32 çıkmıştı 48 saat sonra dün tekrar kan verdim 266,3 çıktı :dua: benim için dua edin olur mu 1 sene önce ilk gebeliğimde düşük başlamıştı kürtaj olmuştum inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alırım şimdi :dua:

kızlarr cumartesi kan vermiştim 96,32 çıkmıştı 48 saat sonra dün tekrar kan verdim 266,3 çıktı :dua: benim için dua edin olur mu 1 sene önce ilk gebeliğimde düşük başlamıştı kürtaj olmuştum inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alırım şimdi :dua:
Canım maşallah. hayırlı olsun. sağlıkla al kucağına inşallah.

Hayırlı günler hanımlar yumurtlama gününden 8 gun oldu bugün başka bişey için kan verdim gebelik içinde istedim varsa çıkarmı acaba bu kadar erken yapıp doğru sonuç alan varmi

Hayırlı günler hanımlar yumurtlama gününden 8 gun oldu bugün başka bişey için kan verdim gebelik içinde istedim varsa çıkarmı acaba bu kadar erken yapıp doğru sonuç alan varmi
Çok erken

selam kızlar :)

Sat 24 Temmuzdu klomen kullandım ve 16 ağustosta betahcg ye baktırdım,değerim 13,25 çıktı. beklenen adet tarihime 7 gün kala yaptırmıştım testi

erken döllenmemi olmuş,

cumartesi doktora gittiğimde değerim 1450 çıktı.kan değerime göre 6 adet günüme göre de 5 hafta gebe mi oluyorum.

kafamda deli sorular :) :)

Merhaba ben de 2 kez sagliksiz gebelik sonucu kurtaj oldum. Adet gunu test yaptim cizft cizgi. Homozigot(kanpihtilasmasi) oldugu icin beklemeden dun kan verdim beta 270 cikti. Kac haftalik ,deger iyi mi artik onu bile arastiramiyorum korkudan :KK43: Coraspin kullaniyodum simdi kan sulandirici igneye basladim. 10 gun sonra gel keseyi gorelim dedi. Insaallah bu kez saglikli bir gebelik yasayabilirim. Hic sevinemiyorum ayni seyleri yasayacagim diye ..kalp atisini iki gebelikte de duymadim cunku :KK43: insaallah hepimiz mutlu oluruz. Kucagima alabiliriz .bana da dua edin lutfen : (

selam kızlar :)

Sat 24 Temmuzdu klomen kullandım ve 16 ağustosta betahcg ye baktırdım,değerim 13,25 çıktı. beklenen adet tarihime 7 gün kala yaptırmıştım testi

erken döllenmemi olmuş,

cumartesi doktora gittiğimde değerim 1450 çıktı.kan değerime göre 6 adet günüme göre de 5 hafta gebe mi oluyorum.

kafamda deli sorular :) :)
HAYIRLI OLSUN CANIM KAN DEĞERİDE 5 HAFTA GÖSTERİYOR https://www.gebelikhesaplama.com/beta-hcg-hesaplama/ BU SİTEDEN OTOMATİK HESAPLAMA YAPABİLİRSİN

Merhaba ben de 2 kez sagliksiz gebelik sonucu kurtaj oldum. Adet gunu test yaptim cizft cizgi. Homozigot(kanpihtilasmasi) oldugu icin beklemeden dun kan verdim beta 270 cikti. Kac haftalik ,deger iyi mi artik onu bile arastiramiyorum korkudan :KK43: Coraspin kullaniyodum simdi kan sulandirici igneye basladim. 10 gun sonra gel keseyi gorelim dedi. Insaallah bu kez saglikli bir gebelik yasayabilirim. Hic sevinemiyorum ayni seyleri yasayacagim diye ama insaallah hepimiz mutlu oluruz. Kucagima alabiliriz .bana da dua edin lutfen:KK43:
HAYIRLI OLSUN CANIM 4 HAFTALIK GÖRÜNÜYOR CANIM MORALİNİ BOZMA SAKIN İYİ DÜŞÜNKİ HERŞEY İYİ OLSUN

Tesekkur ederim. Umarim oyle olur duadan baska bisey gelmiyor elimizden. Sizinde hayirli olsun.
canım benimde geçen sene 1 düşüğüm başlamıştı kürtaj olmuştum 1 sene korundum ve şimdi bende (4+6) 5 haftayı bitirmek üzereyim biz bebeğimize ne kadar olumlu yaklaşırsak o da bize o kadar sıkı tutunur emin ol dua etmekten başka çaremiz yok:dua:

X