HAYIRLI OLSUN CANIM KAN DEĞERİDE 5 HAFTA GÖSTERİYOR https://www.gebelikhesaplama.com/beta-hcg-hesaplama/ BU SİTEDEN OTOMATİK HESAPLAMA YAPABİLİRSİN
Merhaba benim bir hafta günüm geçti. kan tahlili yaptırdım. 0.100 değer çıktı sizce erken mi yaptım?Fatoşçum iyi tabiii...MaşallahBenim de SAT 18 Ocak tı ve galiba 2-3 şubat gibi yumurtladım. Eğer hamileysem bugün 3+3. Yarın kan tahlili yaptırıcam ben de...Hadi inşallah hayırlısı bakalım dua edin bana
kızlar merhaba. adete bir hafta kala tüp bebek tedavisine baslamıstım. ancak adetim 5 gün gecikti kan testinde hcg 61 cıktı( adetimin 33 . günü? değer düşük geldi ama tek umudum gec döllenme olmus olabilecegınde.sizce sağlıklı olma olasılıgı var mı?
ay evet sımdı okudum cok benzıyor durumumuz senın ılıskıden sonra 16. gün mü oluyor? o günkü ilişkiden üç gün sonrada hamile kalabilrisin. yani gec döllenmede olabilir. aslına bakarsan iki gün sonra tekrarlamadan belli olmaz. hakkımızda hayırlısı olsun canım.Benim değerim de öyle çok düşük geldi bana daaynıyız .. benim normal yoldan yumurtlama tarihimde belli aslında 12.gün olmuştu. Tek ilişki olmuştu zaten o gün. Şimdi 28.gün ve değer 44 .. beklemekten başka çare yok 2 gün sonra bakalım ne çıkacak ..
ay evet sımdı okudum cok benzıyor durumumuz senın ılıskıden sonra 16. gün mü oluyor? o günkü ilişkiden üç gün sonrada hamile kalabilrisin. yani gec döllenmede olabilir. aslına bakarsan iki gün sonra tekrarlamadan belli olmaz. hakkımızda hayırlısı olsun canım.
canım benim durum karısık 3 düşüğüm var önceden. doktoruma mesajla bıldırdım bana önlem olarak progestan fitil ve estrofem basla dedı. ama ilaç rehberni okuyunca korktum estrofemı kullanmadım . safdece progestanı kullanıyorum.Evet canım aynı durumdayız .. Allah sonumuzu hayıra çıkarsın. Ben gün içinde koşturuyorum biraz oğlanın peşine falan o yüzden hafif regl ağrısı bel ağrısı var ama normal bu diğerlerinde de olmuştu dinlenince geçiyor bir de .. dr a falan gitmedim bir de progestan falan içmiyorum sen içiyomuşsun. Ben de ptesi bir bakayım da sonuç ne çıkacak ona göre hemen gidicem dr a inşallah .. alırız sağlıkla kucağımıza, bizim minikler nazlıdır inşallah geç döllenme olmuştur :)
canım benim durum karısık 3 düşüğüm var önceden. doktoruma mesajla bıldırdım bana önlem olarak progestan fitil ve estrofem basla dedı. ama ilaç rehberni okuyunca korktum estrofemı kullanmadım . safdece progestanı kullanıyorum.
insan hemen kaptırıyor kendını . inşallah olumsuz bı sey daha yasamayaklım kimse yasamasın.Anladım canım bu defa al sağlıkla kucağına inşallahhh .. ikimizde alalım .. bakalım neler olucak
kızlar merhaba. adete bir hafta kala tüp bebek tedavisine baslamıstım. ancak adetim 5 gün gecikti kan testinde hcg 61 cıktı( adetimin 33 . günü? değer düşük geldi ama tek umudum gec döllenme olmus olabilecegınde.sizce sağlıklı olma olasılıgı var mı?[/QUOTE
merhaba benim şuan 9 gün günüm geçti bu gün kan tahlili yaptırdım çıkmadı. Sizce erken mi kafayı yemek üzereyim.ay evet sımdı okudum cok benzıyor durumumuz senın ılıskıden sonra 16. gün mü oluyor? o günkü ilişkiden üç gün sonrada hamile kalabilrisin. yani gec döllenmede olabilir. aslına bakarsan iki gün sonra tekrarlamadan belli olmaz. hakkımızda hayırlısı olsun canım.
:))) tebrikler direk git kalp sesını dınle. :))) kac gun gectı adetınız yada son adet tarıhınz ne?Kızlar selam, bugün hamile olduğumu öğrendim çok heyecanlıyım:) testime bakar mısınız? Değerler nedense bana çok yüksek geldi çok da anlamıyorum tabi de, pazartesi doktora gideceğim hemen.
:))) tebrikler direk git kalp sesını dınle. :))) kac gun gectı adetınız yada son adet tarıhınz ne?
Hamilelikte kahverengi leke olur mu 11 gün geçti 2 gün önce kan tahlili yaptırdım çıkmadı ne yapacağımı bilmiyorumMerhaba kızlar benim regl döngüm 26 gün. Bugün 28.gün yani 2 gün geçti, beta hcg 44 çıktı çok mu az sizce ? Ptesi tekrarlayacağım ama endişe ediyorum. Kötü birşey olmaz inşallah ..
1.gebelik 6.ayda ölü doğum
2.gebelik 5 haftalık dış gebelik
3.gebelik çok şükür oğlum 2.5 yaşında
4.gebelik 10.haftada tiroide bağlı kalp durması
Bu 5.gebelik olacak kısmetse yanitiroid dengede şu an ilacımı düzenli içiyoeum aspirin ve folik de içiyorum ama şimdiye kadar ki gebelikler hep yüksek çıkıyodu bu defa da çok düşük geldi bana