Anladım.Rabbim şifa versin size.Çok geçmiş olsun.Hayırlı vakitte,sağlıklı bebekler inşallah isteyen herkese nasip olur.Gittim dedi işte şimdi kanamam olutor yeni yeni bir hafta oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım.Rabbim şifa versin size.Çok geçmiş olsun.Hayırlı vakitte,sağlıklı bebekler inşallah isteyen herkese nasip olur.Gittim dedi işte şimdi kanamam olutor yeni yeni bir hafta oldu
Amin cumlesineAnladım.Rabbim şifa versin size.Çok geçmiş olsun.Hayırlı vakitte,sağlıklı bebekler inşallah isteyen herkese nasip olur.
Bnmki 1800 çıkmıştı o bile normal sayilmadi inşallah ikizdir4 haftalik 4666 cıktı sizce anormal mi ?? Ikiz olabilir mi?
normalde boyle miydi tansiyonunuzmrhb arkadaslr bn 6 haftlik gebeyim ve tansiyon yuksek cikiyor 13 9 14 9 la arasi bnm gibi sknti yasyan oldumu lutfen yardim edin
yok bunlarin gebelikle ilgisi malesef . beta hcg ye bakiliyor hamileliktearkadaslar asagidaki tahlillerle anlasilan bir gebelik belirtisi varmi
yani bu sekilde cikip hamile old ogrenen 3 gun sonra adet var umarim adet olmam ve hamileyimdir
Hemogram sonucu oluyor bu, gebelikle alakalı değil.arkadaslar asagidaki tahlillerle anlasilan bir gebelik belirtisi varmi
yani bu sekilde cikip hamile old ogrenen 3 gun sonra adet var umarim adet olmam ve hamileyimdir
tesekurler canim biraz sabredip adetimin gecikmesini bekleyeyim henuz 3 gun var benim hep hormonlar duzgun cikardi testlerde ama bu ay ayari kaydi, sonuclarin detayina baktigimda sadece hct dusuklugu hamilelikte olabilir yaziyordu intr umitlendim birde buraya sorayim dedim birde progesteron 8.95 cikti yumurtanda var demisti dr bu konu hk bilgin varmidiryok bunlarin gebelikle ilgisi malesef . beta hcg ye bakiliyor hamilelikte
tesekkurler hcg 0.100 cikti bas donmesi bel agrisi kasikta agrim var ya adet olacagim ya degerler yukselcek henuz anlamadim adete 3 gun var bugun dr bunlari istedi aksam cikmis henuz kontrl gidemedim,soramadimHemogram sonucu oluyor bu, gebelikle alakalı değil.
malesef hic bilgim yok. yarin gebelik testi yapsan cikar bence kanda ins hamilesindirtesekurler canim biraz sabredip adetimin gecikmesini bekleyeyim henuz 3 gun var benim hep hormonlar duzgun cikardi testlerde ama bu ay ayari kaydi, sonuclarin detayina baktigimda sadece hct dusuklugu hamilelikte olabilir yaziyordu intr umitlendim birde buraya sorayim dedim birde progesteron 8.95 cikti yumurtanda var demisti dr bu konu hk bilgin varmidir
Canım bunlar sadece kan değerin ve kandaki maddelerin seviyelerini gösterir. Bunlara bakarak gebelikle ilgili en ufak bi tahmin bile yapılamazarkadaslar asagidaki tahlillerle anlasilan bir gebelik belirtisi varmi
tesekur ederim benim hic basim donmez son 1 haftadir ayarim kaydi ,acaba dedim neyse artik bekleyecegi. baska care yokCanım bunlar sadece kan değerin ve kandaki maddelerin seviyelerini gösterir. Bunlara bakarak gebelikle ilgili en ufak bi tahmin bile yapılamaz
Canım ben bir bebek kaybı yaşamış vede sınra hamile kalmıştım o hamilelikte dr a her gidişimde kapıya yüreğim ağzıma geldi beklerken ve içeri girince hep tansiyonum yüksek çıktı stresten ve her defasında bunun kapıda beklerken içeri girince yaşayacağım şeyleri düşününce yükseldiğini söyledim dr a sonraları herşey güzel ilerleyince normal çıktı sende heyecan korku filan oluyor mu belki ondandırmrhb arkadaslr bn 6 haftlik gebeyim ve tansiyon yuksek cikiyor 13 9 14 9 la arasi bnm gibi sknti yasyan oldumu lutfen yardim edin
test yapsaniz cikar benceKızlar selam. Ben 4-5 aydır düzenli olarak 27-29 günler arası adet görüyordum. Bu ay 31nci gün bugün olmadım. Belirti olarak adet öncesi de mide bulantısı kasık-bel ağrısı gibi şeyler yaşadığım için bunlara belirti diyemiyorum ama hepsi var. Sadece diyebileceğim gaz şişliği ve beyaz akıntım oluyor. Bunlar da adetten 1 gün önce başladı. Test yapmaya korkuyorum acaba durduk yere mi kuruntu yapıyorum? Aslında geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama olmuş olabilir de
Bence negatif benim bata 2 gun kala 4500 cikti..umidinizi kaybetmeyin hayrlisi olmasi dilegiyle...İyi akşamlar hatunlar :) bata 3 gün var az evvel beta hcg yaptırdım 2,2 çıktı. Sizce yükselme olur mu yada kesin negatif mi ;(