- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
Aaaaa çok geçmiş olsun canımKese görünmedi bugün sağlıksız mis dedi doktor kan değeri de 300 e düşmüş 1800 fen
Yok şiddetli bı kana felan olmadiAaaaa çok geçmiş olsun canım
Kanaman falan yok muydu ?
Hımmm hgc henüz yuksek ya ondan heralde. Hayırlısı olsun canım Allah yerini doldursun. Bende bi düşük yasadım seni çok iyi anlıyormYok şiddetli bı kana felan olmadi
Zor birşey nasip pek ümidim yokHımmm hgc henüz yuksek ya ondan heralde. Hayırlısı olsun canım Allah yerini doldursun. Bende bi düşük yasadım seni çok iyi anlıyorm
Ümitsizliğe kapılma . Umuduna tutun ki rabbim onu sana nasip etsinZor birşey nasip pek ümidim yok
Kimyasal gebelik tekrar gebe kalamamaya engel degil. Kendi kendine düstüyse ( herhangi bir müdahale olmadan kürtaj, igne vs.) hic problem olmaz. Yumurtlama zamanlarınızı takip edin ve stres yapmayın, stres sadece psikolojik degil fizyolojik de etkiliyor malesef... Nasibi kısmeti ne zamansa hayırlı haberi alırsınız zaten.Merhaba ben mart ayında yaşadığım kimyasal gebeliğimden sonra hamile kalamadım.Bu durumu aranızda yaşayan oldu mu?
Oncelikle gecmis olsun. Ben de ocak ayinda kimyasal gebelik yasadim ve haziran ayina kadar tekrar hamile kalamadim. Burada yazilanlar umut oldu ondan ben de yazmak istedim. Ben de bekledikce stres oluyordum. Oyle ki stresten prolaktin hormonum yukselmisti. Haziran ayinda diger aylardan farkli olarak sunlari yaptim. Her sabah ac karnina ari sutu-bal-polen karisimi ictim 1 tatli kasigi ve balik yagi hapiyla folik asite devam ettim. Tabi bunlar Rabbimin vesilesi hep. Bir de tatile cikip dinlenecegiz artik diye stresimi kovalamistim. Dusuk riskim var yine ama bu defa daha umutluyum. Insallah Rabbim isteyen herkese saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin. Dedigim gibi bunlar benim vesilemdi. Doktorunuzla da hep iletisimde olun bence.Merhaba ben mart ayında yaşadığım kimyasal gebeliğimden sonra hamile kalamadım.Bu durumu aranızda yaşayan oldu mu?
Evet burda yazılanlar umut oluyor sizde öyle oldunuz benim için çok sağ ol Rabbim gönlünüzdeki hayırla versin kucağınıza.Hamilesiniz anladığım kadarıyla sizin adınıza çok mutlu oldum.Rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte sağlıkla versin.Folik asit kullanımına bu ay devam edeceğim.Stresim baya var.Neden olmuyor diye içim içimi yiyor.Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama bazen hıçkıra hıckıra ağlıyorum.Düşükten sonra baya kötü oldum psikolojik olarak.Bende bu ay tatile gidip stresimi atmaya planlıyorum hayırlısı olsun herseyin beklemekten baska çarem yok.Doktora gitcem bakalım bir problem olmadıgını söylemişti hsg istemişti o kadar onu da yaptırcaz artık yapacak birsey yok.Herşey Allah’ın takdiri...Oncelikle gecmis olsun. Ben de ocak ayinda kimyasal gebelik yasadim ve haziran ayina kadar tekrar hamile kalamadim. Burada yazilanlar umut oldu ondan ben de yazmak istedim. Ben de bekledikce stres oluyordum. Oyle ki stresten prolaktin hormonum yukselmisti. Haziran ayinda diger aylardan farkli olarak sunlari yaptim. Her sabah ac karnina ari sutu-bal-polen karisimi ictim 1 tatli kasigi ve balik yagi hapiyla folik asite devam ettim. Tabi bunlar Rabbimin vesilesi hep. Bir de tatile cikip dinlenecegiz artik diye stresimi kovalamistim. Dusuk riskim var yine ama bu defa daha umutluyum. Insallah Rabbim isteyen herkese saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin. Dedigim gibi bunlar benim vesilemdi. Doktorunuzla da hep iletisimde olun bence.
Allah razi olsun. Insallah siz de en yakin zamanda saglikla hamile kalirsiniz. Tatilin tadini cikarirken gelir insallah küçük mucize. Icinizi ferah tutun. Benim doktorum biraz daha deneyin olmadi tetkiklere baslariz demisti sukur 5 ay sonra oldu.Evet burda yazılanlar umut oluyor sizde öyle oldunuz benim için çok sağ ol Rabbim gönlünüzdeki hayırla versin kucağınıza.Hamilesiniz anladığım kadarıyla sizin adınıza çok mutlu oldum.Rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte sağlıkla versin.Folik asit kullanımına bu ay devam edeceğim.Stresim baya var.Neden olmuyor diye içim içimi yiyor.Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama bazen hıçkıra hıckıra ağlıyorum.Düşükten sonra baya kötü oldum psikolojik olarak.Bende bu ay tatile gidip stresimi atmaya planlıyorum hayırlısı olsun herseyin beklemekten baska çarem yok.Doktora gitcem bakalım bir problem olmadıgını söylemişti hsg istemişti o kadar onu da yaptırcaz artık yapacak birsey yok.Herşey Allah’ın takdiri...
Ben de cok agladim. Adet oldukca sinir oldum kendime. Doktorum stres yaptikca gelmez kafani dagit biraz dedi. Kolay degil tabi oyle stres yapma deyince hemen stresi birakmak ama size de tatil iyi gelecek inaniyorum.Allah razi olsun. Insallah siz de en yakin zamanda saglikla hamile kalirsiniz. Tatilin tadini cikarirken gelir insallah küçük mucize. Icinizi ferah tutun. Benim doktorum biraz daha deneyin olmadi tetkiklere baslariz demisti sukur 5 ay sonra oldu.
Güzel iyi niyetli temennileriniz için çok teşekkür ederim.Sizden de Allah razı olsun.Düşünmemeye çalıscam bundan sonra.Vardır herşeyde bir hayr diyerek sabırla bekliyorum küçük meleğimi.Ben de cok agladim. Adet oldukca sinir oldum kendime. Doktorum stres yaptikca gelmez kafani dagit biraz dedi. Kolay degil tabi oyle stres yapma deyince hemen stresi birakmak ama size de tatil iyi gelecek inaniyorum.
Evet stres kötü bı olaymis bende düşük yaptım 1 hafta oluyor ama hala kanamam olmadı doktor bir iki güne olur dedi çok deli bı sancim var aceba ne zaman olacak adet kanama olmadan düşük yaptım ben kahverengi lekeler leGüzel iyi niyetli temennileriniz için çok teşekkür ederim.Sizden de Allah razı olsun.Düşünmemeye çalıscam bundan sonra.Vardır herşeyde bir hayr diyerek sabırla bekliyorum küçük meleğimi.
Adet gibi düşük olacak bana demişti doktorum ve 2 gün sonra da şiddetli kanama ile düşük yaptım benimde baya sancım olmustu .Allah yardımcımız olsun.Evet stres kötü bı olaymis bende düşük yaptım 1 hafta oluyor ama hala kanamam olmadı doktor bir iki güne olur dedi çok deli bı sancim var aceba ne zaman olacak adet kanama olmadan düşük yaptım ben kahverengi lekeler le
arkadaşım pkolu kullanıyor ama düzenli kullanmadığı zaman adeti gelmiyor.Kızlar merhaba yıne bir soru ile geldim.instgramda bir sayfada aspir yagı diye bir ürün gördüm hamile kalmayı kolaylastırıyormus yumurtanın kaliteli olmasını çatlamasını flan saglıyorms adetleri düzenliyorms özellikle pcolu olanlar tercih ediyormus bilginiz var mı ? Belki bilen kullanan olmustur diye sorayım dedim
Ben düşük yaptım ama kanamam olmadı ama şuan çok sancim varAdet gibi düşük olacak bana demişti doktorum ve 2 gün sonra da şiddetli kanama ile düşük yaptım benimde baya sancım olmustu .Allah yardımcımız olsun.
Yani bende bu konularda cok bilgi sahibi değilim yaşadıkça okudukça öğreniyoruz.Yani kanama olmadan nasıl oldu onu anlamadım ama olabilir de demek ki doktora gitmeni yine de nacizane tavsiye ederim.Ben düşük yaptım ama kanamam olmadı ama şuan çok sancim var
Gittim dedi işte şimdi kanamam olutor yeni yeni bir hafta olduYani bende bu konularda cok bilgi sahibi değilim yaşadıkça okudukça öğreniyoruz.Yani kanama olmadan nasıl oldu onu anlamadım ama olabilir de demek ki doktora gitmeni yine de nacizane tavsiye ederim.