Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

B
basladim ona dün
Benim de olmustu daha adetim gecer gecmez. Cok sukur keseden ya da bebekten degilmis. Rahimin baska bir noktasinda cok küçük bir kanama alani olusmus oradanmis. Dr. Sakin stres yapma dinlen ve progestron kullan gunde 3 defa dedi. Cok sukur 2 haftadir disari hic lekelenmem yok ama ultrasonda hala küçük bir kanama alani var. Allah korusun. Iyi dusunelim iyi olsun. Icini ferah tut arkadasim. Insallah benimki de tamamen yok olur. Sen de yasamazsin bir daha.

Kan gelmiyor sadece kahverengi sıvı inşallah sende biran önce sağlığına kavusursun bende ondan kullanıyorum şuan durdu sıvı ama ağrılarım var

Kızlar merhaba yıne bir soru ile geldim. instgramda bir sayfada aspir yagı diye bir ürün gördüm hamile kalmayı kolaylastırıyormus yumurtanın kaliteli olmasını çatlamasını flan saglıyorms adetleri düzenliyorms özellikle pcolu olanlar tercih ediyormus bilginiz var mı ? Belki bilen kullanan olmustur diye sorayım dedim

arkadaslar dr tahlil istedi
progesteron 8.91 bu hamile oldugunu gosterirmi yoksa yumurtlamada herhangi bir sorun olmadiginimi bilen varmi
henuz adet olmadim 8 gun var
konu hk bilgim yok
dr sorun yok dedi detay soramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…