- 16 Mayıs 2018
- 34
- 13
- 27
tatli heyecan allah kucagina almak nasip etsinValahi 4 hafta 3 günlük ama heyecandan kaç mm olduğunu unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatli heyecan allah kucagina almak nasip etsinValahi 4 hafta 3 günlük ama heyecandan kaç mm olduğunu unuttum
Amin inşallah tesekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallahtatli heyecan allah kucagina almak nasip etsin
aminAmin inşallah tesekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah
Benim de öyle kaç gün sonra gideceksinValahi 4 hafta 3 günlük ama heyecandan kaç mm olduğunu unuttum
Ayın 15 inde gidecem tekrar bayram öncesiBenim de öyle kaç gün sonra gideceksin
Bende 8iAyın 15 inde gidecem tekrar bayram öncesi
Ayaklarını kaldır yat sürekli kalkma bide progestan diye bi hap var düşük önleyici doktorunla konusup ona basla benceKahverengi kanama oldu kızlar yardim bebeğime bişi olmusmudur
basladim ona dünAyaklarını kaldır yat sürekli kalkma bide progestan diye bi hap var düşük önleyici doktorunla konusup ona basla bence
Benim de olmustu daha adetim gecer gecmez. Cok sukur keseden ya da bebekten degilmis. Rahimin baska bir noktasinda cok küçük bir kanama alani olusmus oradanmis. Dr. Sakin stres yapma dinlen ve progestron kullan gunde 3 defa dedi. Cok sukur 2 haftadir disari hic lekelenmem yok ama ultrasonda hala küçük bir kanama alani var. Allah korusun. Iyi dusunelim iyi olsun. Icini ferah tut arkadasim. Insallah benimki de tamamen yok olur. Sen de yasamazsin bir daha.B
basladim ona dün
Kan gelmiyor sadece kahverengi sıvı inşallah sende biran önce sağlığına kavusursun bende ondan kullanıyorum şuan durdu sıvı ama ağrılarım varBenim de olmustu daha adetim gecer gecmez. Cok sukur keseden ya da bebekten degilmis. Rahimin baska bir noktasinda cok küçük bir kanama alani olusmus oradanmis. Dr. Sakin stres yapma dinlen ve progestron kullan gunde 3 defa dedi. Cok sukur 2 haftadir disari hic lekelenmem yok ama ultrasonda hala küçük bir kanama alani var. Allah korusun. Iyi dusunelim iyi olsun. Icini ferah tut arkadasim. Insallah benimki de tamamen yok olur. Sen de yasamazsin bir daha.
Insallah duzelir bir an önce.Kan gelmiyor sadece kahverengi sıvı inşallah sende biran önce sağlığına kavusursun bende ondan kullanıyorum şuan durdu sıvı ama ağrılarım var
Amin korkuyorum bebisime bsy olursaInsallah duzelir bir an önce.
Nasıl düşmüş ??Benim bebiş dusmus
uZulme canm rabbim ole istedi allahim genede aratmasnBenim bebiş dusmus
Kese görünmedi bugün sağlıksız mis dedi doktor kan değeri de 300 e düşmüş 1800 fenNasıl düşmüş ??
HayirlisiuZulme canm rabbim ole istedi allahim genede aratmasn