- 24 Temmuz 2017
- 138
- 130
- 34
Doktorlar en az %60 diyorlar 2 kat sart degil yani bosuna stres yapma bence rahat olKızlar son adet tarihim 26 haziran
Son adet tarihimden itibaren 28. Gün yani 24 temmuzda kan testi yaptırdım 91.40 çıktı (bu test için kanı saat 14.10 gibi aldılar)
Son adet tarihimden itibaren 30. Gün yani bugün 26 temmuzda tekrar kan verdim saat 11.30 gibi aldılar kanı 164. 20 çıktı sonuç
Nasıl sizce 2 katı artmamış ama saat farkı var fark eder mi?
Hic bir sıkıntı yok takma kafana benim arkadasim 3 4 gun gecikmeyle 2000lerin üstündeydi mayısta dogum yapti degerlere takılma keseni gorursun bir kac gune eger guzel artarsa. Kötü düsününce cekiyosun o duyguları ya ben buna inaniyorum Allah'a emanet etbenim adetim 1 2 gun gecikti 1125 cikti degerlere gore anlayamadim 2. gebeligim bu. normalde 28 gunde bir olurum ama genellikle de 2 3 gun erken olurdum. bi cikarim yapamadim acaba nasil yorumlamaliyim?
aslinda benim merakim acaba tekil mi cogul gebelik mi diyeydiHic bir sıkıntı yok takma kafana benim arkadasim 3 4 gun gecikmeyle 2000lerin üstündeydi mayısta dogum yapti degerlere takılma keseni gorursun bir kac gune eger guzel artarsa. Kötü düsününce cekiyosun o duyguları ya ben buna inaniyorum Allah'a emanet et
bence başka bir doktora gidin ilaç verir mutlaka ben de kızıma hamileyken hep lekeleme yaşadım geç döllenmeyi kese görünmemişti ama doktor tedbir amaçlı protestan vermişti sağlıklı gebelikde bebeğin tutunması için çok şükür kızım şimdi 5 yaşında..siz de farklı bir doktora gidin derim daha ilgili bir doktoraBenim sadece peçeteye geliyo . dün gittim dr kese görünmediği için ilaçda vermedi. kan değerime göre bebek küçük de olabilir.
oğlumu 6+3 de görmüştüm. lekelenme artarsa tekrar gideyim.
Ikiz olabilir mi acabaBenim HCG 1844 20 gün oldu daha değer çok yüksek diyorlar
Cok gecmis olsun uzuldum. Ama sinav Dunyasi sabredip dua etmekten baska caremiz yok. Allah yardımcınız olsunCuma günü keseyse görmüştüm ama olması. Dun bebeğim düştü. Gece kürtaj oldum. Herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna.
İnşallah ikizdir eşim de ikiz mis ama işte başka sıkıntı çıkmaz inşallah çünkü ben 20 gün önce test yaptım 0.100 di tarlusal kullandım üç gün önce hamilenoldugumu öğrendim adet olmayınca hafta sonu girdi doktora gifemedim ama sancıları. Var bel kasik karinIkiz olabilir mi acaba
Ben 17 gün oldu 1844 Du değerim korkuyorum gerçekten birşey olurmu diyeHic bir sıkıntı yok takma kafana benim arkadasim 3 4 gun gecikmeyle 2000lerin üstündeydi mayısta dogum yapti degerlere takılma keseni gorursun bir kac gune eger guzel artarsa. Kötü düsününce cekiyosun o duyguları ya ben buna inaniyorum Allah'a emanet et
Sorun yok bence Bol Bol dinlen su ic, hamileligin keyfini cikar. Sakin moralini bozma.İnşallah ikizdir eşim de ikiz mis ama işte başka sıkıntı çıkmaz inşallah çünkü ben 20 gün önce test yaptım 0.100 di tarlusal kullandım üç gün önce hamilenoldugumu öğrendim adet olmayınca hafta sonu girdi doktora gifemedim ama sancıları. Var bel kasik karin
Moral yerlerde sevinemedim bile değer yüksek dış gebelik kimyasal gebelik olabilir diyorlarSorun yok bence Bol Bol dinlen su ic, hamileligin keyfini cikar. Sakin moralini bozma.
Dis gebelik veya kimyasal gebelikte düzenli artis olmaz. Bu kadar yukselmesi mumkun degil. Ben ikiz gibi hissettim.Moral yerlerde sevinemedim bile değer yüksek dış gebelik kimyasal gebelik olabilir diyorlar
Sürekli artış varmı yokmu bilmiyorum cuma günü ki sonuç buydu bidaha korktum kan vermedim kan sonuvu düşer diye ama kese boş da olabilir diyorlar ve kist ler den kaynaklanabilir de diyorlar şaştım kaldim sevinemedim bile dört senedir bekliyorum bu anivr oldu habersiz hap kullanırken kalmisim ama sevinemedimDis gebelik veya kimyasal gebelikte düzenli artis olmaz. Bu kadar yukselmesi mumkun degil. Ben ikiz gibi hissettim.
Sürekli artis olmasa bu kadar yukselmez ki. Kimyasal gebelikte falan mesela en fazla 100 olur sonra duser. Senin ki 1000 lere dayanmis.sakin ol hic korkma allahin izniyle hamilesinSürekli artış varmı yokmu bilmiyorum cuma günü ki sonuç buydu bidaha korktum kan vermedim kan sonuvu düşer diye ama kese boş da olabilir diyorlar ve kist ler den kaynaklanabilir de diyorlar şaştım kaldim sevinemedim bile dört senedir bekliyorum bu anivr oldu habersiz hap kullanırken kalmisim ama sevinemedim
Bugün 20 .gün yarın üç hafta olacak gidecegim doktor a nasıl muane edecek neler yapacak bilmiyorum kese görür mü aceba 1840 larda değerS
Sürekli artis olmasa bu kadar yukselmez ki. Kimyasal gebelikte falan mesela en fazla 100 olur sonra duser. Senin ki 1000 lere dayanmis.sakin ol hic korkma allahin izniyle hamilesin
Gorur muhtemelen dua edicem Sana hayirli haberlerini bekliyorumBugün 20 .gün yarın üç hafta olacak gidecegim doktor a nasıl muane edecek neler yapacak bilmiyorum kese görür mü aceba 1840 larda değer
Merhaba canım,Bugün 20 .gün yarın üç hafta olacak gidecegim doktor a nasıl muane edecek neler yapacak bilmiyorum kese görür mü aceba 1840 larda değer
Aslında çok erken daha bu değerle vajinal belki görür ama görmeyedebilir benim 5 haftalıkken bile görünmemişti kese ben tekrar 8. Haftada gittim keseyi, bebeği, kalp sesini hepsini gördüm şükür bu kadar erken gitme istersen moralin bozulmasın kendimden bildiğim için söylüyorumBugün 20 .gün yarın üç hafta olacak gidecegim doktor a nasıl muane edecek neler yapacak bilmiyorum kese görür mü aceba 1840 larda değer
Daha dur 3 hafta olmuş nerden çıkarıyorlar dış gebelik boş gebelik falan bunlarda değer bu kadar yüksek olmaz sabırla bekleyeceksin kimsenin dediğine takma bu kadarSürekli artış varmı yokmu bilmiyorum cuma günü ki sonuç buydu bidaha korktum kan vermedim kan sonuvu düşer diye ama kese boş da olabilir diyorlar ve kist ler den kaynaklanabilir de diyorlar şaştım kaldim sevinemedim bile dört senedir bekliyorum bu anivr oldu habersiz hap kullanırken kalmisim ama sevinemedim