- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 33
Kan tahliline gore beta hcg degerleri topigin adi bulursun bunu gir bak yaziyl herseyADetimi 1 gün geçti bugün test verdim yeniden yani su sekilde oldu sonuçlarım
19 temmuz 33.1
21 temmuz 74.0
23 temmuz 113.10 nasıl acaba iki katı olmamıs bugünkü değerde
tesekkür ederimKan tahliline gore beta hcg degerleri topigin adi bulursun bunu gir bak yaziyl hersey
Olmadı öyle denerim saol canmCanim ped degil. Amagunde 2 degistirmen lazm mutlaka kanaman olmasa bile cnku kalinca enfeksiyon yapiyormus. 2.si bol su tuketmen lazm idrara ciktikca enfeksiyonu atarsn .3. Adetin son gunlerndeyani kanaman kesildgnde bi legene sicak su koy ustune otur yakmasin sadce buharindan faydalanman icin bi 15 20 dk dayandfn kdr otur snra kalk dusunu bitir penye bi kilot giyin buhar yaptikran sonrra biliyorum zor olck ama hem corap giyin hemee belini sar. Bu yapacaklarn baya ise yarocakben ilacsiz bu seklde atarm enfeksiyonu bunlari yaparim hep . bnlarlada gecmezze ki gecer ama olmadi doktor yolu gornyo sana
Dene birsey kaybetmezsn azda olsa ise yararOlmadı öyle denerim saol canm
Tamammcanm çok tsk ederim.Dene birsey kaybetmezsn azda olsa ise yarar
Adetinden 14 gün sonra mı ovulasyon oldu. Eğer öyleyse 14 gün sonra adet olman gerekir.Kızlar birileri bana yardım etsin11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .
14 gun diye bisey yok ben doktoruma sormustum yumurtlamadan bir hafta sonra bile adet görebilirsin demisti. Psikolojik olabilir gecikmen. Bir kac gün daha olmazsan doktora görün derim daha net cevaplar alırsın.Kızlar birileri bana yardım etsin11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .
Valla adetten 8 gün once hamilelik belirtisi hissetmen imkansıza yakın diyebilirim çok erken test yapmışsın boyle yanılırsın. Hamile kaldiysan şayet yerlesmemistir su an ya da üzeredir oyle soyliyim. Bence bekle gecikirsen tekrarla. Belirtiler 6.haftadan sonra başlıyo yavas yavas simdiden cok zor hissetmenKızlar Allah Rızası icin bana da yardımcı olurmusunuz ? Adetime daha 7 8 gün var son 1 haftadır göğsümde şişme ve Kasıklarda kramp var kan testim böyle çıktı aranızda varmı beta böyle çıkıp sonradan yükselen
Adet oldum canım14 gun diye bisey yok ben doktoruma sormustum yumurtlamadan bir hafta sonra bile adet görebilirsin demisti. Psikolojik olabilir gecikmen. Bir kac gün daha olmazsan doktora görün derim daha net cevaplar alırsın.
naKızlar son adet tarihim 26 haziran
Son adet tarihimden itibaren 28. Gün yani 24 temmuzda kan testi yaptırdım 91.40 çıktı (bu test için kanı saat 14.10 gibi aldılar)
Son adet tarihimden itibaren 30. Gün yani bugün 26 temmuzda tekrar kan verdim saat 11.30 gibi aldılar kanı 164. 20 çıktı sonuç
Nasıl sizce 2 katı artmamış ama saat farkı var fark eder mi?
Canım kese için erken olabilir 6. 7. Haftada görenler var kanama ilk günü bende de tek peçetelik olmuştu bir acile görün istersen düşük riski varsa progestan veriyorlar inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsınİyi aksamlar .
son adet tarihi 16 haziran
Cumartesi aksam kan 411 pazartesi sabah 830.
Bugün kahve rengi ve pembe lekeler var.
Kese görünmedi bugün.
Son adet tarihine göre 5+3
Kana gore 3 4 haftalık gebelik var.
Kafam karisik. Gidiyo mu bebegim
seker yuklemesini dahiliyenin bir alt birimi endokrin var o yapiyor endokrin burda 2 ye ayrikiyor diabet ve tiroid diye diabet bakiyor universite hastanesindeKızlar Bana bir Yardımcı Olur musunuz lütfen.? Şeker yuklemesi yaptırmamı istedi dr hangi bölüme gitmem gerek ? Ve nasıl yapılıyor aç mı tok mu ? Eşim içinde sperm testi istedi o nasıl oluyor ? Nasıl yapılıyor hangi bölümde yapılıyor yapanlar varsa lütfen bilgi verebilir mi ?
Canım kese için erken olabilir 6. 7. Haftada görenler var kanama ilk günü bende de tek peçetelik olmuştu bir acile görün istersen düşük riski varsa progestan veriyorlar inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Çooook teşekkür ederim ❤❤seker yuklemesini dahiliyenin bir alt birimi endokrin var o yapiyor endokrin burda 2 ye ayrikiyor diabet ve tiroid diye diabet bakiyor universite hastanesinde
gittiginiz hastaneye gore bu sekilde bulabilirsiniz. seker icin ac gidiyorsunuz. isterseniz 40 45 liraya seker olcum.cihazi var siz de eczaneden alip doktorun olcumleri disinda daha sık ölçüm yaparak daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz.4 kez kan alacaklar sizdrn
once ac karnina, sonra sekerli suyu ictikten sonraki ilk saat doldugunda aonra 2 ve 3. saatlerde.
esinizin icin üroloji bölümünde spermiyogram vermesi gerekiyor kap icindeki sperm miktarina gore ölçüm yapiliyor
benim adetim 1 2 gun gecikti 1125 cikti degerlere gore anlayamadim 2. gebeligim bu. normalde 28 gunde bir olurum ama genellikle de 2 3 gun erken olurdum. bi cikarim yapamadim acaba nasil yorumlamaliyim?
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri