Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım benim herkes inşallah güzel haberler alır. Sen ne durumdasın ne zamandır istiyorsunuz
gecen ay basladik calismalara kramp bel agrisi felan oldu adeti 2 gun gecti ,umitlendim ama normalde adet oncesi 1 hafta icinde vucudum siser bel agrisi felan olur ama bu sefer adeti gecip siskinlik de olmayinca acaba demistim
1 gunde karnim sisti ve adet oldum o gunde kan testi yaptirmistim 0.10 cikmisti
birkacgundut calismara basladik onumuzdeki maclara bakcaz artik
senide tebrik ederim ama ben henuz yeni bilgilere bakiyorum
degerlerden anlamiyorum
bilen bir arkadas yazacaktir sana

Hayırlısı olsun daha yeni istiyormuşsunuz önümüzdeki ay olur inşallah. Çok teşekkür ederim

Kızlar yardım edermisiniz bana lütfen adetim 2 gün sonra adetten 6 gün önce kan verdim sonuç 0.16 çıktı bugün dayanamadım idrar testi yaptım sabah ilk idrarla bu şekilde çıktı biliyorum bi çoğunuz göremeyeceksiniz 2.çizgiyi ama test şuan karşımda 2.çizgi çok garip bi şekilde var rengi beyaz açık gri gibi acaba diyorum bu beyaz yada gri 2.çizgiler doğru sonucu vermiyormu ? Anlayanlar bi el atsın kafayı Yiğcem

Eklentiler

• 68571B04-33B3-4851-B308-5009E7456223.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 6B41EDBC-15C9-47E6-962E-9337DB80A857.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaslar merhaba, benim 20 temmuzda bhcg degerim 3300 du. 1 tane kese göründü ama bebek görünmedi daha gorunmemsi normal dedi doktor. 3 gun sonra bugün baska bir hastanede tekrar olcturdum acilden 13000 cikti degerim. Randevu kalmadığı icin doktora gosteremedik ama cok artmis. 5+5 icin bu deger normal mi? Allah korusun kotu bir sey mi var. Sizin de tecrubelerinizden yararlanmak istedim. Labarotuvarlar arasi cok fark eder mi? Cunku once olcturdugum yerle deger araliklari da farkli. Sastim kaldim.

Kızlar allah aşkına bana bi akıl verin ben yıne o kadar dikkat etmeme ragmen enfeksiyon kaptım delirmek üzereyim. Aşırı yanma var. Pedden oldugumu düşünüyorm. Ne zaman ped taksam böyle oluyor ama adetliyim napıcam ben bana bi akıl verin yada gecmesi için napabilirim

ped markasini degistir ,birde dr ye travagen ilaci sor onun merhem ve hapi var direk iceri gonderiliyor ,bunlar iyi geliyor diye biliyorum ayrica havuza felan giriyorsan girme denizi tercih et yaz zamani pamuklu iccamir giy,banyo sonrasi yada hergangi bi gun nemli birakma ,benim bildiklerim bu arkadasim umarim yardimci olur ama dr gostermek sart tabi ,yakin zamanda bebis dusunuyor ve calismalara basladiysan once dr danismak sart...

Yarın dr gitcem zaten bugun kan verdim yarın donuc gösterip muayne olucam. 1 ay önce yıne olmustu. İlk defa o zmn olmustu zaten. Şimdi yıne oldu. Siz hangi marka ped kullanıyorsnz ?

Yarın dr gitcem zaten bugun kan verdim yarın donuc gösterip muayne olucam. 1 ay önce yıne olmustu. İlk defa o zmn olmustu zaten. Şimdi yıne oldu. Siz hangi marka ped kullanıyorsnz ?
molped ,orkid 2 sindede sorun olmadi ama kisiden kisiye degisebilir,cok kaliteli olur ama vucudun kabul etmez alerji vb olur (ozel olacak biraz ama istersen travagen merhem kullanimini iliski sirasinda esinde kullansin ,beraber kullanirsaniz belki daha iyi olur bence )bebis varsa yada ihtimali varsa mutlaka dr ye sor bu ilaclari sorun olmasini istemem ,gecmis olsun arkadasim

Tsk ederim. Bende molped kullanıyordm onda hiç sorun yasamadm suan orkid kullanıyorm

Tsk ederim. Bende molped kullanıyordm onda hiç sorun yasamadm suan orkid kullanıyorm
Canim ped degil. Amagunde 2 degistirmen lazm mutlaka kanaman olmasa bile cnku kalinca enfeksiyon yapiyormus. 2.si bol su tuketmen lazm idrara ciktikca enfeksiyonu atarsn .3. Adetin son gunlerndeyani kanaman kesildgnde bi legene sicak su koy ustune otur yakmasin sadce buharindan faydalanman icin bi 15 20 dk dayandfn kdr otur snra kalk dusunu bitir penye bi kilot giyin buhar yaptikran sonrra biliyorum zor olck ama hem corap giyin hemee belini sar. Bu yapacaklarn baya ise yarocakben ilacsiz bu seklde atarm enfeksiyonu bunlari yaparim hep . bnlarlada gecmezze ki gecer ama olmadi doktor yolu gornyo sana

ADetimi 1 gün geçti bugün test verdim yeniden yani su sekilde oldu sonuçlarım
19 temmuz 33.1
21 temmuz 74.0
23 temmuz 113.10 nasıl acaba iki katı olmamıs bugünkü değerde
Bak cnm forumda degerlerle olgli yazilar var oralarabak yardimci olurlar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…