- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
İçim rahatladı sayenizdeDaha dur 3 hafta olmuş nerden çıkarıyorlar dış gebelik boş gebelik falan bunlarda değer bu kadar yüksek olmaz sabırla bekleyeceksin kimsenin dediğine takma bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçim rahatladı sayenizdeDaha dur 3 hafta olmuş nerden çıkarıyorlar dış gebelik boş gebelik falan bunlarda değer bu kadar yüksek olmaz sabırla bekleyeceksin kimsenin dediğine takma bu kadar
Hemen yazacağım yarın çok rahatladım sağolunMerhaba canım,
http://www.anneleronline.com/ultrasonda-gebelik-kesesi-kacinci-haftada-gorulur burada okuduğuma göre doktorun görecek keseyi :) Kontrolden sonra sonucu bekliyorum :)
Çok teşekkür ederim sabrediyorum haber vereceğimGorur muhtemelen dua edicem Sana hayirli haberlerini bekliyorum
İşte kulaktan duyma şeyler bide sancilarim var yaDaha dur 3 hafta olmuş nerden çıkarıyorlar dış gebelik boş gebelik falan bunlarda değer bu kadar yüksek olmaz sabırla bekleyeceksin kimsenin dediğine takma bu kadar
Sukurler olsun bak bisey yokmus gordun mu. Simdi hic canini sikmadan hamileligin tadini cikar4 mm kesem oluşmuş on gün sonra kontrole gel şuan bir sıkıntı yok dedi
Valla da daha kese boş mu dolu mu o var hep tedirginim.Sukurler olsun bak bisey yokmus gordun mu. Simdi hic canini sikmadan hamileligin tadini cikar
Dolu insallah dusunme bunlariValla da daha kese boş mu dolu mu o var hep tedirginim.
Off insallahDolu insallah dusunme bunlari
Yeni olduğundan dur değer bin üzeri olunca kese gözüküyor Muşmrhb kizlar benm adetim 14 hazirandi gebelik testini adetim 6 gun gectikten sonra beta hcgde 358 cikti 2 gun sonra 758 cikti ve kese gozukmedi kac haftalik gebeyim sizce bide kese gozukmemesi normalmi doktorum daha yenisin dedi ama degerlerime gore yeni degil dimi
yarn kontrolum var ins gözukur bi sknti cikmazYeni olduğundan dur değer bin üzeri olunca kese gözüküyor Muş
Bugün bende de kese göründü on gün sonra da benim kontrol var umarım bebişim gözükür inşallah sende sağlıcakla alırsın bebeğini kucağınayarn kontrolum var ins gözukur bi sknti cikmaz
17 gün diye neye gore sayıyorsunuz onu anlamadim ama deger onemli degil kesenin görünüp görünmemesi onemli. Inanin insanin kilosuna gore bile degisebiliyormus zayiflarda erken gorunme vs. O yüzden burdan ondan bundan okuyup canınızı sıkmayın herkesin vücudu da degeri de belirtisi de farklı oluyor stres yapıp tehlikeli hale getirmeyin su zamanlar en onemli zamanlar sakin sükunetli gecirmenizi dilerim :) hersey olacagina variyor eninde sonundaBen 17 gün oldu 1844 Du değerim korkuyorum gerçekten birşey olurmu diye
Bugün keseyi gördük 4mm imis17 gün diye neye gore sayıyorsunuz onu anlamadim ama deger onemli degil kesenin görünüp görünmemesi onemli. Inanin insanin kilosuna gore bile degisebiliyormus zayiflarda erken gorunme vs. O yüzden burdan ondan bundan okuyup canınızı sıkmayın herkesin vücudu da degeri de belirtisi de farklı oluyor stres yapıp tehlikeli hale getirmeyin su zamanlar en onemli zamanlar sakin sükunetli gecirmenizi dilerim :) hersey olacagina variyor eninde sonunda
ins allahim her anne anne adayinin yuzunu guldursun saglikli bebisler nasip etsin hepimize insBugün bende de kese göründü on gün sonra da benim kontrol var umarım bebişim gözükür inşallah sende sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
Çok aminnnnnnins allahim her anne anne adayinin yuzunu guldursun saglikli bebisler nasip etsin hepimize ins
Amin aynı anda gormusuz kaç haftalık kese kaç mmEki Görüntüle 2173895
Bende bugün gittim kesemi gördüm çok şükür darısı bekleyen tüm adaylara inşallah
Valahi 4 hafta 3 günlük ama heyecandan kaç mm olduğunu unuttumAmin aynı anda gormusuz kaç haftalık kese kaç mm