Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba,

endişelenmeyin lütfen, benim de değerlerim 3 kat artıyordu. Geçen hafta bebişi gördüm. Tadını çıkarın sürecinizin:)
Çok teşekkür ederim. İçimi ferahlattınız. :) Inşallah biz de görürüz sağlıkla ve inşallah ikimiz de sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. :)

Endişelenme.. Benim battan 2 gün önceki değerim 416 idi ve 4 er kat artıyordu.
Çok şükür her şey yolunda şiddetli mide bulantılarım dışında..
Çok teşekkür ederim gerçekten. Yorumlarınız çok kıymetli şu an benim için ve çok iyi geliyor. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. :)

Çok teşekkür ederim gerçekten. Yorumlarınız çok kıymetli şu an benim için ve çok iyi geliyor. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. :)
Bu bulantılardan beslenebilirsem inşallah Allah'ın izniyle amin sağol canım :)
Rabbim aratmasın kimseye herkesin kucağına versin sağ salim.

Kaç haftalığın değeri
Merhaba doktora gittm 4.5 5 haftalik oldugu söylendi. Yalniz benm rahmimde perde var ameliyat olmayi bejlerken hamile kaldim bebegim 2 haftalikken doktora.gelip adetm gecikti dedm tahlil yapti muayene etti görememis bana dogum kontrol hapi ben onu 10 gun kullandm 9 gundurde adet olcam die bekliorm olmaynca testte cikti bugun. Hala inanamiorm ama doktor ilac ictigm icin bana gebeligi sonlandirmami teklif ettiler ben istemedim cunku hic bisi belli degl düserse kendi düser Allah korur dedim. Kıyamadim 1 yildir cocuk icin ugrasiyoruz yiprandik bu perde biraz riskli ama Rabbim yardimcimiz olsun boyle dogum yapanda cok insallah hayirlisi olurr.. dua edin lutfen

Nasibi varsa doğar inşllh.. Allah şifa versin size de..

benimde fazla artıyordu ikiz gebelikten şüphelenmişti doktorum ama 1tane sağlıklı şükür :)
Çok sevindim sizin adınıza, maşallah. İnşallah ben de buradan böyle güzel haberler paylaşabilirim ileriki günlerde. :)
Bir de benim henüz neredeyse hiç hamilelik belirtim yok. Biraz göğüslerde sızı biraz da normalden fazla şişlik. O da düşündürüyor beni. Niye daha fazla şey hissetmiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…