- 16 Temmuz 2018
- 227
- 162
Çok teşekkür ederim. İçimi ferahlattınız. :) Inşallah biz de görürüz sağlıkla ve inşallah ikimiz de sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. :)Merhaba,
endişelenmeyin lütfen, benim de değerlerim 3 kat artıyordu. Geçen hafta bebişi gördüm. Tadını çıkarın sürecinizin:)
Çok teşekkür ederim gerçekten. Yorumlarınız çok kıymetli şu an benim için ve çok iyi geliyor. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. :)Endişelenme.. Benim battan 2 gün önceki değerim 416 idi ve 4 er kat artıyordu.
Çok şükür her şey yolunda şiddetli mide bulantılarım dışında..
Bu bulantılardan beslenebilirsem inşallah Allah'ın izniyle amin sağol canım :)Çok teşekkür ederim gerçekten. Yorumlarınız çok kıymetli şu an benim için ve çok iyi geliyor. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. :)
Amin inşallah :)Bu bulantılardan beslenebilirsem inşallah Allah'ın izniyle amin sağol canım :)
Rabbim aratmasın kimseye herkesin kucağına versin sağ salim.
Hım guzel yukselmiş canm hayırlı olsnŞimdi 48saat dolmadan ikinci sonucu aldım 35ten 92ye çıkmış inşallah hayırlı olur
Teşekkür ederim canım isteyen herkese versin rabbim aratmasınHım guzel yukselmiş canm hayırlı olsn
Amiiiiin. Banada dua eder msn canım şüphem var. İnşallah bnm de pozitif çıkarTeşekkür ederim canım isteyen herkese versin rabbim aratmasın
Etmem mi canım allahım sana da isteyen herkese de nasip etsin allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAmiiiiin. Banada dua eder msn canım şüphem var. İnşallah bnm de pozitif çıkar
Amiiiinnnnnnn❤ :)Etmem mi canım allahım sana da isteyen herkese de nasip etsin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kaç haftalığın değerimerhaba kanda 7155 çıktı değerim idrar pozitif aldım henüz doktora gitmedim ama sonuç sizce nedir
benimde fazla artıyordu ikiz gebelikten şüphelenmişti doktorum ama 1tane sağlıklı şükür :)Çok teşekkür ederim gerçekten. Yorumlarınız çok kıymetli şu an benim için ve çok iyi geliyor. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. :)
Merhaba doktora gittm 4.5 5 haftalik oldugu söylendi. Yalniz benm rahmimde perde var ameliyat olmayi bejlerken hamile kaldim bebegim 2 haftalikken doktora.gelip adetm gecikti dedm tahlil yapti muayene etti görememis bana dogum kontrol hapi ben onu 10 gun kullandm 9 gundurde adet olcam die bekliorm olmaynca testte cikti bugun. Hala inanamiorm ama doktor ilac ictigm icin bana gebeligi sonlandirmami teklif ettiler ben istemedim cunku hic bisi belli degl düserse kendi düser Allah korur dedim. Kıyamadim 1 yildir cocuk icin ugrasiyoruz yiprandik bu perde biraz riskli ama Rabbim yardimcimiz olsun boyle dogum yapanda cok insallah hayirlisi olurr.. dua edin lutfenKaç haftalığın değeri
Nasibi varsa doğar inşllh.. Allah şifa versin size de..Merhaba doktora gittm 4.5 5 haftalik oldugu söylendi. Yalniz benm rahmimde perde var ameliyat olmayi bejlerken hamile kaldim bebegim 2 haftalikken doktora.gelip adetm gecikti dedm tahlil yapti muayene etti görememis bana dogum kontrol hapi ben onu 10 gun kullandm 9 gundurde adet olcam die bekliorm olmaynca testte cikti bugun. Hala inanamiorm ama doktor ilac ictigm icin bana gebeligi sonlandirmami teklif ettiler ben istemedim cunku hic bisi belli degl düserse kendi düser Allah korur dedim. Kıyamadim 1 yildir cocuk icin ugrasiyoruz yiprandik bu perde biraz riskli ama Rabbim yardimcimiz olsun boyle dogum yapanda cok insallah hayirlisi olurr.. dua edin lutfen
Hic bise goremedim bnKızlar varmi bi bakarmisnzEki Görüntüle 2169479 Eki Görüntüle 2169479
Çok sevindim sizin adınıza, maşallah. İnşallah ben de buradan böyle güzel haberler paylaşabilirim ileriki günlerde. :)benimde fazla artıyordu ikiz gebelikten şüphelenmişti doktorum ama 1tane sağlıklı şükür :)
Hani çok hafif var bir çizgi dahaHic bise goremedim bn