Benimde tahminim oyle bugun kan verdim tekrar yarin sabah cikacak zaten planli bir gebelik degilsi ama merak ettim peki her hangi bir ilac falan verdiler mi size kimyasal.gebelik icin?Yasadgn olayi bnde yasadim kimyasal gebelikle sonuclanditestler hep silikti ama degerler hep 11 10du ama 10 umalti gebelk yok die blyorm sonuctan haberdaredin bizi
Amin canım inşalalh. Artış iyi bir sıkıntı yok.cok tesekkur ederim canım benim insallah hepimiz hayırlısı ile kucaklarımıza alalım bebeklerimizi :) peki doktora gostermedim sonuclarımı bu artıs iyi mi?
cok sagol canım benim :))Amin canım inşalalh. Artış iyi bir sıkıntı yok.
Yok canm benm gidisat su sekldeydi adete 2 gun kala kahverengi leke geldi adet oldm sanip yiende merakimi gidermek icin test yptim cift cizgi cikti onu takip eden 3 gn bpyu yaptgm testlerin hepsi ayni siliklikteydi. Sonra adetimn geciktgi olk gun kan verdim sonuc cikmadan siddetli kanamm basladi hemen doktorz gittm kmyasal gebelik olablr dedi erteso gunki sonuc 11.60 ti gosterdim doktora kimyasal dedi korkcak bisey yok bu tip gebelk spnlandiinda kendilgnden kanamnla birlkte temizlenirdedi icin rahat etmeini istiyorsan iki gn snra tahlil ver dedi ama vermedim kanamam 6 gn surdu snrs bitti suanda normalm agrim sizim yok hicbi ilacckulanmadm kanamam fazla pldu ve biti. Umarm yardimci olablmsimdir :)Benimde tahminim oyle bugun kan verdim tekrar yarin sabah cikacak zaten planli bir gebelik degilsi ama merak ettim peki her hangi bir ilac falan verdiler mi size kimyasal.gebelik icin?
Canm yeni dollenmis olablr ogrenmenin en iyi yolu 2 gn snra tekrar test ypmak cnku saglkli bi gebelikse yukselecektir degerlerAdetim 1 gun gecikti kan tahlili 35 kusur 36 normalmi bilemedim referans araliklarina gore 1 haftalik yaziyor eee 1 gun gecikmeyle 1 haftalik nasil olur gecmi dollendi anlamiyorum
Benim bugun iki gun sonra verdigim deger cikti 7 yw dusmus doktorum iyi dedi vicut atmaya baslamis dedi adetim 2 gun gecikmisti simdi kanama basladi ama camur rengi ona anlam veremedim vucut atiyor sanirim artik tamamen size de cok gecmis olsun bebeginiz var mi peki normaldeYok canm benm gidisat su sekldeydi adete 2 gun kala kahverengi leke geldi adet oldm sanip yiende merakimi gidermek icin test yptim cift cizgi cikti onu takip eden 3 gn bpyu yaptgm testlerin hepsi ayni siliklikteydi. Sonra adetimn geciktgi olk gun kan verdim sonuc cikmadan siddetli kanamm basladi hemen doktorz gittm kmyasal gebelik olablr dedi erteso gunki sonuc 11.60 ti gosterdim doktora kimyasal dedi korkcak bisey yok bu tip gebelk spnlandiinda kendilgnden kanamnla birlkte temizlenirdedi icin rahat etmeini istiyorsan iki gn snra tahlil ver dedi ama vermedim kanamam 6 gn surdu snrs bitti suanda normalm agrim sizim yok hicbi ilacckulanmadm kanamam fazla pldu ve biti. Umarm yardimci olablmsimdir :)
Yok ilk gebelkti planliydi olmadi kismet. Benmde lekelerim camur gibi basladi iki uc gn oyle surdu snra birden kanamamve sancm bsladi muhtemelen seninde oyle olcK ama kanaman olmazsa tekrardan gitmelisin lekeyle kalmamasi lazim temzlenmeli yani . senin varmiydi bebek planli gebelkmiBenim bugun iki gun sonra verdigim deger cikti 7 yw dusmus doktorum iyi dedi vicut atmaya baslamis dedi adetim 2 gun gecikmisti simdi kanama basladi ama camur rengi ona anlam veremedim vucut atiyor sanirim artik tamamen size de cok gecmis olsun bebeginiz var mi peki normalde
Kac gn geciktin de bu deger cikti onuds bipdirmen lazm degern yuksek gornyir ama yeni dollenmistir kese gorunmye blir normalde takibi isteniyor her gebelkteKizlar son iki adet tarihim 29 mayis ve 29 haziran.
Carsamba gunu gebelik testi yaptirdim, pozitif cikti.
Dun doktor alttan bakti keseyi goremedi,
Kan testi yaptirdim hcg hormonu 719.56 cikti.
Iki gun sonra ayni testi ayni saatte yaptirmami istedi.
Kac haftalik oldugunu soyleyemedi.
Sizce normalmi? Cokmu anormallik var..
Sanirim bir onceki adet tarihime gore hcg hormonu az.
Son adet gunume gorede cok fazla..
Adetim gecikmedi en son kanamam 29 hazirandaydi. Ondan onceki 29 mayis. Gebelik takibi su onumuzdeki 3 hafta zor. Tatildeyiz ve farkli sehirlerde ikamet edecegiz.Kac gn geciktin de bu deger cikti onuds bipdirmen lazm degern yuksek gornyir ama yeni dollenmistir kese gorunmye blir normalde takibi isteniyor her gebelkte
Normal kanama gibi değil kahverengi yada açık pembe renkte.. 1-2 günde sürebilir 10-12 günde.. ama genelde lekelenme şeklinde oluyor.merbaha kizlar ben bu ay hamile kalirim diye umuyordum evde onerdikleei testlerden yaptim hemen umutlanmiyim diye ,internette onerilince deneyeyim bakalim ne cikacak diye limon ve camasir suyu dedikleri gibi oldu amma gelgelelim kanama 2 gun gecikti kan testi yaptim 0.10 cikti ardindan ayni gun karnim birden sisti ve hastalandim ,benim sormak istedigim bilgisi olan varsa ustune gorme dedikleri normal kanamami yoksa 1-2 gun biraz kan gelip durmasimi (birde sanirim kan 0.10 cikmasi adet olunacak gune yakin ve bebek yoksa en dusuk degere dogru gidiyor)fikri olan varsa yazarsa sevinirim
tesekurler canim ,o zaman bu ay tekrar deneyecegim artik ,ilk denemem oldugundan hem saskinlik hemde umit oluyor , adet sonrasi ilk gunden itibaren denemeye baslayalim kismette anne olmak varmi bakalimNormal kanama gibi değil kahverengi yada açık pembe renkte.. 1-2 günde sürebilir 10-12 günde.. ama genelde lekelenme şeklinde oluyor.
Olur inşllh stres yapma rahat ol..Allah yardımcınız olsun :)tesekurler canim ,o zaman bu ay tekrar deneyecegim artik ,ilk denemem oldugundan hem saskinlik hemde umit oluyor , adet sonrasi ilk gunden itibaren denemeye baslayalim kismette anne olmak varmi bakalim
tesekurler hepimizin yardimcisi olsunOlur inşllh stres yapma rahat ol..Allah yardımcınız olsun :)
Cnm. 0.10 un hicbir oluru yok normal adet gecikmesi bu 9 bile gebelk sayilmiyormerbaha kizlar ben bu ay hamile kalirim diye umuyordum evde onerdikleei testlerden yaptim hemen umutlanmiyim diye ,internette onerilince deneyeyim bakalim ne cikacak diye limon ve camasir suyu dedikleri gibi oldu amma gelgelelim kanama 2 gun gecikti kan testi yaptim 0.10 cikti ardindan ayni gun karnim birden sisti ve hastalandim ,benim sormak istedigim bilgisi olan varsa ustune gorme dedikleri normal kanamami yoksa 1-2 gun biraz kan gelip durmasimi (birde sanirim kan 0.10 cikmasi adet olunacak gune yakin ve bebek yoksa en dusuk degere dogru gidiyor)fikri olan varsa yazarsa sevinirim
degerler hk herkes ayri birsey yazinca sasirdim bir arkadas ilk 0.9 oldu sonra yukselmeye basladi yazmis bende bilgi olsun diye yazdim ,dogrudur dedigin ,kasiklarimda surekli kramp olup gecikince suphelenmistim ,sonuc negatif,umarim bu ay tutar ,zaman geciyor,her isteyenin en kisa surede saglikli cocugu olur umarim ,tesekurler ,bakalim bu ay ne yazacagimCnm. 0.10 un hicbir oluru yok normal adet gecikmesi bu 9 bile gebelk sayilmiyor
Endişelenme.. Benim battan 2 gün önceki değerim 416 idi ve 4 er kat artıyordu.Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Ve biraz evhamla giriş yapıyorum. İlk gebeliğim 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Beta değerim az az artmış ve kendiliğinden sonlanmıştı. Geçen hafta yeniden hamile olduğumu öğrendim, daha adetim gelmeden.
10 Temmuz 44
12 Temmuz 148
4 gün geçtikten sonra
16 Temmuz (bugün ise) 881 çıktı.
Doktor herhangi bir şey söylemedi. Haftaya ultrasonda görürüz dedi ama 3 kat artması beni biraz endişelendirdi. Çünkü SAT a göre 4+4 haftalık hamileyim ama değerim 4. haftayı geçmiş durumda. Mol gebelik diye bir şey okudum. Bir daha olumsuzluk yaşamak istemiyorum. Rabbim korusun. Çok korkuyorum. Sizin de yorumlarınızı almak istedim.