- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
Bence yok artışlar normal..Arkadaslar benımde hcg mı yorumlarmısınız.ilk hcg degerım carsamba gunu 1123.3 cıktı.cumartesı 2830.78 cıktı.salı gunu 5996.68 cıktı.bu degerlere gore dıs gebelık olma ıhtımalı olurmu.
Tesekkur ederım canım.inşallah oyle bır durum yoktur.doktor 1123.lu degerde keseyı karından baktıgında keseyı goremedı kanama alanı gormustu 1 gun oncesınde onu kese sanıp bos gebelık demiştı.bır gun sonra kese degılmiş kanama alanıymış dıs gebelık olabılır dedı.strese soktugu ıcın gıtmedım bırdaha kanda baktırıyorum.Bence yok artışlar normal..
Başka doktorlara da git istersenTesekkur ederım canım.inşallah oyle bır durum yoktur.doktor 1123.lu degerde keseyı karından baktıgında keseyı goremedı kanama alanı gormustu 1 gun oncesınde onu kese sanıp bos gebelık demiştı.bır gun sonra kese degılmiş kanama alanıymış dıs gebelık olabılır dedı.strese soktugu ıcın gıtmedım bırdaha kanda baktırıyorum.
Ultrasondan bakılıp söylenebilir artık. Degeriniz baya yukselmiş. Ultrasondan bakılmadı mı ?Arkadaslar benımde hcg mı yorumlarmısınız.ilk hcg degerım carsamba gunu 1123.3 cıktı.cumartesı 2830.78 cıktı.salı gunu 5996.68 cıktı.bu degerlere gore dıs gebelık olma ıhtımalı olurmu.
En sın gecen hafta carsamba gunu gıtmiştım.1123 degerdeydı hcg gorememiştı.1 haftadır gıtmıyorum.sınırımı bozdugu için.salı gunu bos gebelık dedı.carsamba dıs grbelık bırdahakı gıttıgıme ne dıyecek dıye korktum acıkcası.Ultrasondan bakılıp söylenebilir artık. Degeriniz baya yukselmiş. Ultrasondan bakılmadı mı ?
Suan beklıyorum korkudan.canım. gıtmek ıstemedı.bı ıkı gun daha gecsın gıdecem inşallah.tekrar kese var ama emrıyo yok bos gebelıkmı konusu olmasın dıye beklemeye karar verdımBaşka doktorlara da git istersen
Ama bi an önce önlemini almalısın gitmelin bence. Ki dış gebelik olursa beklersen böyle daha büyük soeunlar olusur.En sın gecen hafta carsamba gunu gıtmiştım.1123 degerdeydı hcg gorememiştı.1 haftadır gıtmıyorum.sınırımı bozdugu için.salı gunu bos gebelık dedı.carsamba dıs grbelık bırdahakı gıttıgıme ne dıyecek dıye korktum acıkcası.
Sonuç çıktı mi canim belirtin var miKızlar günaydın . Adetim 5 gün geçti sabah idrar testi yaptm negatif çıktı. Dayanamadm şimdi gittim kan verdim . Bekliyorum . Sizce varsa kanda belli olur mu
Kesinlmle bello olur merak etme benadete1 gunkala gormustum . dusukle sonuclanana gebelgimi herturlu gorursun kandaKızlar günaydın . Adetim 5 gün geçti sabah idrar testi yaptm negatif çıktı. Dayanamadm şimdi gittim kan verdim . Bekliyorum . Sizce varsa kanda belli olur mu
Dis g2belik degerle olculmez ki bildigim kadariylabu degerlerde kese gorunmezse dis gebelik die blyorum. Kese onemli bu durumdaArkadaslar benımde hcg mı yorumlarmısınız.ilk hcg degerım carsamba gunu 1123.3 cıktı.cumartesı 2830.78 cıktı.salı gunu 5996.68 cıktı.bu degerlere gore dıs gebelık olma ıhtımalı olurmu.
Canım yeni gebeliklerde kanda hcg ile tesbıt edılebılınıyormus.dıs gebelıkte hcg artısı az oluyormus 2 ye katlama olmuyormus.Dis g2belik degerle olculmez ki bildigim kadariylabu degerlerde kese gorunmezse dis gebelik die blyorum. Kese onemli bu durumda
0,01Sonuç çıktı mi canim belirtin var mi
Anladim ama sende bu artis dis gebelik olmadigini gosterir sanirim soyledigin gibiyse dimiCanım yeni gebeliklerde kanda hcg ile tesbıt edılebılınıyormus.dıs gebelıkte hcg artısı az oluyormus 2 ye katlama olmuyormus.
Aslnda gitmene gerek yok adet sokturucu vercek gebelikte yokmus. Kafani rahatlat bosver ne zman gelirse gelsin adet .biz rahat olmadigimz icn bu tarz seyler yasiyoruz. Ama yinede sen blrsn tbi cnm0,01ama adette olmadım . 5.gün bugün gecikeli. Bikaçgün daha bekleyip doktora gidicem
Evet orası öyle . Bide bende hemorojik kist var ondan kaynaklımı dye aklıma takıldıAslnda gitmene gerek yok adet sokturucu vercek gebelikte yokmus. Kafani rahatlat bosver ne zman gelirse gelsin adet .biz rahat olmadigimz icn bu tarz seyler yasiyoruz. Ama yinede sen blrsn tbi cnm
İnşallah canım.kanda artısa gore oyle bır durum yok.keseyıde gorurse o sorun kalkmıs olacak.bazı doktorlar nedense basta korkutmayı cok sevıyorlarAnladim ama sende bu artis dis gebelik olmadigini gosterir sanirim soyledigin gibiyse dimi
İnşallah canm bi sıkıntı olmazArkadaslar bugün degerin 1897 ye yukselmis kese de göründü ama sabaha karşı lekelenmem basladi.Doktor düşük tehlikesi dedi. Bana dua eder misiniz?