Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bence yok artışlar normal..
Tesekkur ederım canım.inşallah oyle bır durum yoktur.doktor 1123.lu degerde keseyı karından baktıgında keseyı goremedı kanama alanı gormustu 1 gun oncesınde onu kese sanıp bos gebelık demiştı.bır gun sonra kese degılmiş kanama alanıymış dıs gebelık olabılır dedı.strese soktugu ıcın gıtmedım bırdaha kanda baktırıyorum.

Başka doktorlara da git istersen

Arkadaslar benımde hcg mı yorumlarmısınız.ilk hcg degerım carsamba gunu 1123.3 cıktı.cumartesı 2830.78 cıktı.salı gunu 5996.68 cıktı.bu degerlere gore dıs gebelık olma ıhtımalı olurmu.
Ultrasondan bakılıp söylenebilir artık. Degeriniz baya yukselmiş. Ultrasondan bakılmadı mı ?

Ultrasondan bakılıp söylenebilir artık. Degeriniz baya yukselmiş. Ultrasondan bakılmadı mı ?
En sın gecen hafta carsamba gunu gıtmiştım.1123 degerdeydı hcg gorememiştı.1 haftadır gıtmıyorum.sınırımı bozdugu için.salı gunu bos gebelık dedı.carsamba dıs grbelık bırdahakı gıttıgıme ne dıyecek dıye korktum acıkcası.

Ama bi an önce önlemini almalısın gitmelin bence. Ki dış gebelik olursa beklersen böyle daha büyük soeunlar olusur.

Bende hala ultrasona girmedim korktuğum için kan testi yaptırıyorum arada..değerlerim nasıl sizce?
2.07-639
4.07-1625
12.07-7331
18.07-12669

Kızlar günaydın . Adetim 5 gün geçti sabah idrar testi yaptm negatif çıktı. Dayanamadm şimdi gittim kan verdim . Bekliyorum . Sizce varsa kanda belli olur mu
Kesinlmle bello olur merak etme benadete1 gunkala gormustum . dusukle sonuclanana gebelgimi herturlu gorursun kanda

Arkadaslar benımde hcg mı yorumlarmısınız.ilk hcg degerım carsamba gunu 1123.3 cıktı.cumartesı 2830.78 cıktı.salı gunu 5996.68 cıktı.bu degerlere gore dıs gebelık olma ıhtımalı olurmu.
Dis g2belik degerle olculmez ki bildigim kadariylabu degerlerde kese gorunmezse dis gebelik die blyorum. Kese onemli bu durumda

0,01 ama adette olmadım . 5.gün bugün gecikeli. Bikaçgün daha bekleyip doktora gidicem
Aslnda gitmene gerek yok adet sokturucu vercek gebelikte yokmus. Kafani rahatlat bosver ne zman gelirse gelsin adet .biz rahat olmadigimz icn bu tarz seyler yasiyoruz. Ama yinede sen blrsn tbi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…