Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benim de göğüslerim dışında hiçbir belirtim yok acaba bebek canlı mı değil diye ödüm kopuyor

Benim de göğüslerim dışında hiçbir belirtim yok acaba bebek canlı mı değil diye ödüm kopuyor
Anne olmak güzel bir delilik diyorlar ya galiba gerçekten öyle. Önce değerim güzel artar mı telaşı, sonra kese görünecek mi sonra kalp atışını duyma telaşı daha sonra da testler ve nicesi. Rabbim inşallah hamileliklerimizin sağlıkla devam edip sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder. Doktor bir arkadaşım yaptığın stres bir çok şeyden daha fazla olumsuz etkiliyor bebeği yapma diye telkin ediyor beni sürekli ama söz geçmiyor ki insanın içine.

Herkesin vücudu bir değil ki canım benim de ilk belirtim göğüs hassasiyetiydi ben öyle anlamıştım mesela benim midem çok bulandı yakın arkadaşım da hamile onda tık yoktu herkes farklı kendini boşuna üzme tadını çıkart

Arkadaslar bugün degerin 1897 ye yukselmis kese de göründü ama sabaha karşı lekelenmem basladi. Doktor düşük tehlikesi dedi. Bana dua eder misiniz?

Arkadaslar bugün degerin 1897 ye yukselmis kese de göründü ama sabaha karşı lekelenmem basladi. Doktor düşük tehlikesi dedi. Bana dua eder misiniz?
Değeriniz yükselmiş neticede inşllh bir sıkıntı olmaz stres yapmayın istirahat edin. Benim oluyordu geçti

Arkadaslar benımde hcg mı yorumlarmısınız.ilk hcg degerım carsamba gunu 1123.3 cıktı.cumartesı 2830.78 cıktı.salı gunu 5996.68 cıktı.bu degerlere gore dıs gebelık olma ıhtımalı olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…