- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
Benim de göğüslerim dışında hiçbir belirtim yokÇok sevindim sizin adınıza, maşallah. İnşallah ben de buradan böyle güzel haberler paylaşabilirim ileriki günlerde. :)
Bir de benim henüz neredeyse hiç hamilelik belirtim yok. Biraz göğüslerde sızı biraz da normalden fazla şişlik. O da düşündürüyor beni. Niye daha fazla şey hissetmiyorum diye.
Anne olmak güzel bir delilik diyorlar ya galiba gerçekten öyle. Önce değerim güzel artar mı telaşı, sonra kese görünecek mi sonra kalp atışını duyma telaşı daha sonra da testler ve nicesi. Rabbim inşallah hamileliklerimizin sağlıkla devam edip sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder. Doktor bir arkadaşım yaptığın stres bir çok şeyden daha fazla olumsuz etkiliyor bebeği yapma diye telkin ediyor beni sürekli ama söz geçmiyor ki insanın içine.Benim de göğüslerim dışında hiçbir belirtim yokacaba bebek canlı mı değil diye ödüm kopuyor
Valla mi resimdende goremiyo olablrm 2gne tekrarla varsa daha belirginlescek zatenH
Hani çok hafif var bir çizgi daha
Var evet tatlım ama çok cok hafif yarın yada öbürgün tekrarlarım zaten keesin ise dahada brlirginlesirValla mi resimdende goremiyo olablrm 2gne tekrarla varsa daha belirginlescek zaten
Herkesin vücudu bir değil ki canım benim de ilk belirtim göğüs hassasiyetiydi ben öyle anlamıştım mesela benim midem çok bulandı yakın arkadaşım da hamile onda tık yoktu herkes farklı kendini boşuna üzme tadını çıkartÇok sevindim sizin adınıza, maşallah. İnşallah ben de buradan böyle güzel haberler paylaşabilirim ileriki günlerde. :)
Bir de benim henüz neredeyse hiç hamilelik belirtim yok. Biraz göğüslerde sızı biraz da normalden fazla şişlik. O da düşündürüyor beni. Niye daha fazla şey hissetmiyorum diye.
Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla devam eder gebeliklerimiz.Herkesin vücudu bir değil ki canım benim de ilk belirtim göğüs hassasiyetiydi ben öyle anlamıştım mesela benim midem çok bulandı yakın arkadaşım da hamile onda tık yoktu herkes farklı kendini boşuna üzme tadını çıkart
Aynen canim insallah dahada koyulasir. Ama saten varsa bugn bile tekrarlasan az daha koyu gosterir asiri merak ediyosan yap bygun yoksa bkletbiVar evet tatlım ama çok cok hafif yarın yada öbürgün tekrarlarım zaten keesin ise dahada brlirginlesir
Hemde nasıl merak ediyorum ama test yok elimde dışarıda çıkmaya fırsatım yok kuzum yaAynen canim insallah dahada koyulasir. Ama saten varsa bugn bile tekrarlasan az daha koyu gosterir asiri merak ediyosan yap bygun yoksa bkletbi
Him o zaman sabirlabeklemen lazim varsa vardir icini ferah ttu baska seylerle kafani oyala ki zaman cabuk gecsinHemde nasıl merak ediyorum ama test yok elimde dışarıda çıkmaya fırsatım yok kuzum ya
Kızlar meraba aranızda tarlusal kullanan var mı ?
Rabbim yar ve yardımcın olsun evladını kucağına almayı nasip etsin kardeşimArkadaslar bugün degerin 1897 ye yukselmis kese de göründü ama sabaha karşı lekelenmem basladi.Doktor düşük tehlikesi dedi. Bana dua eder misiniz?
Değeriniz yükselmiş neticede inşllh bir sıkıntı olmaz stres yapmayın istirahat edin. Benim oluyordu geçtiArkadaslar bugün degerin 1897 ye yukselmis kese de göründü ama sabaha karşı lekelenmem basladi.Doktor düşük tehlikesi dedi. Bana dua eder misiniz?
Amin insallah. Allah razi olsun arkadaşım. Sanki gogus hassasiyetim azaldi gibi hissediyorum. Çok korkuyorum.Rabbim yar ve yardımcın olsun evladını kucağına almayı nasip etsin kardeşim
Insallah benim de gecer. Allah razi olsun yorumunuz icin. Sanki gogus hassasiyetim azaldi gibi hissediyorum. Çok korkuyorum.Değeriniz yükselmiş neticede inşllh bir sıkıntı olmaz stres yapmayın istirahat edin. Benim oluyordu geçti
Göğüsler değişkenlik gösteriyor biri gün azalsa bir gün çoğalıyor hep aynı kalmıyor zatenInsallah benim de gecer. Allah razi olsun yorumunuz icin. Sanki gogus hassasiyetim azaldi gibi hissediyorum. Çok korkuyorum.
Insallah bana da oyle geliyordur. Cok teşekkür ederim gercekten. Moral oluyor yazilanlar.Göğüsler değişkenlik gösteriyor biri gün azalsa bir gün çoğalıyor hep aynı kalmıyor zaten