Değerim yüksek çıkınca doktor öyle dedi sanırım değerim 15.000 fln çünküE normal, ben 5+4 te gittim keseyi gördük bebeği göremedik, doktor dedi ki en az 10 gün sonra gel. Seninkisi acele ettirmiş. Stres yapma her şey normal, ben cumartesi gidicem 6+4 olcak, erken gidiyorum hatta yani eminim doktor "Niye geldin?" diyecek.
Canım benim de kimyasal gebelik durumum oldu 3 ay önce adet kanamamın süresi gibi 7 gün sürdü. Zaten adet oluyorsun aslında içindeki kan pıhtısınıda o süreçte atıyosun endişelenme herkesin adet döngüsüne göre değişebiliyor gün sayısıArkdaslar pazarteso gunu kimyasal gwblgm oldgnu ogrendm kanamam basladi o gun zate. Ama bugun 5. Gun olmasina ragmen kanamam hala geliyo normal mi bu durum
Tesekkur ederim benm bugun beyaz pihti gibi lekem geldi bunu yasayan oldumu kanama sonundaCanım benim de kimyasal gebelik durumum oldu 3 ay önce adet kanamamın süresi gibi 7 gün sürdü. Zaten adet oluyorsun aslında içindeki kan pıhtısınıda o süreçte atıyosun endişelenme herkesin adet döngüsüne göre değişebiliyor gün sayısı
Ben yaşadım canım beyaz küçük bi pıhtı gelmişti bendendeTesekkur ederim benm bugun beyaz pihti gibi lekem geldi bunu yasayan oldumu kanama sonunda
Merhaba çok teşekkür ederim, son durumu yazamamıştım. Çarşamba günü tekrar kan testi yaptım, 5500 civarı çıktı. Dün 5+5 iken doktor alttan kontrol ile baktı. Kese ve yolk kesesi var fakat bebek yok boş gebelik olabilir dediHayırlı olsun öncelikle ben ilk kan testi verdiğimde adetin 7.gunuydu 2450 çıkmıştı değer 4 haftaliksiniz tahminen .değerin ikizle ilgisi yok gayet güzel inşallah keseyi de görürsünüz ben 5+2 de keseyi gördüm 6+2 de kalp atışını duydum çok şükür
Sat ne sizin. Insallh hayırlısıyla gorursunuzMerhaba çok teşekkür ederim, son durumu yazamamıştım. Çarşamba günü tekrar kan testi yaptım, 5500 civarı çıktı. Dün 5+5 iken doktor alttan kontrol ile baktı. Kese ve yolk kesesi var fakat bebek yok boş gebelik olabilir dedi1 hafta sonra tekrar gideceğim. 18 mm görünüyor kese kağıda göre. Kısmet artık
30 mayıs cnm. döngüm 32 günde 1 olur hep.Sat ne sizin. Insallh hayırlısıyla gorursunuz
Yasadgn olayi bnde yasadim kimyasal gebelikle sonuclanditestler hep silikti ama degerler hep 11 10du ama 10 umalti gebelk yok die blyorm sonuctan haberdaredin biziArkadaslar slm son adet 14 haziran supheli ilisiki 24 hsziran adete 1 gun kala.beta baktirdim 9 cikti sizce norma mi ? Gec dollenme.ihtimali.yok birde idrar testi yaptim 2 kere ikiside silik cikti yardimci olun lutfen
Ben keseyi 5+4'de karından ultrasonla gördüm ama o zaman randevu almıştım, alttan tehlikeli durum olmadıkça ve çok zorunda kalmadıkça müsahade etme derim ben. 6+4'te yine kalp atışını duyduk, bebeği gördük karından. 10 gün sonra doktora gidebilirsin. İdrara sıkışık gitmek gerekli ama daha net görünüyor her şey. Hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla doğsun.Kızlar selam :) bata 6 gun kala kanda 20,4 ve sükürler olsun bata 4 gün kala yani dün 107 tespit edildi kan tahlilimde betahcg.. Doktora gitmedim henuz ne zamana randevu almalıyım :) Ne zaman gorunur kese kap atısı vb.
Normal canım bir sıkıntı yok, sağlıkla doğsun inşallah.Merhaba arkadaşlar 4 gün önce beta hcg 37 çıktı bugün 315 normal midir acaba ?
Ben keseyi 5+4'de karından ultrasonla gördüm ama o zaman randevu almıştım, alttan tehlikeli durum olmadıkça ve çok zorunda kalmadıkça müsahade etme derim ben. 6+4'te yine kalp atışını duyduk, bebeği gördük karından. 10 gün sonra doktora gidebilirsin. İdrara sıkışık gitmek gerekli ama daha net görünüyor her şey. Hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla doğsun.
Normal canım bir sıkıntı yok, sağlıkla doğsun inşallah.
cok tesekkur ederim canım benim insallah hepimiz hayırlısı ile kucaklarımıza alalım bebeklerimizi :) peki doktora gostermedim sonuclarımı bu artıs iyi mi?Ben keseyi 5+4'de karından ultrasonla gördüm ama o zaman randevu almıştım, alttan tehlikeli durum olmadıkça ve çok zorunda kalmadıkça müsahade etme derim ben. 6+4'te yine kalp atışını duyduk, bebeği gördük karından. 10 gün sonra doktora gidebilirsin. İdrara sıkışık gitmek gerekli ama daha net görünüyor her şey. Hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla doğsun.
Normal canım bir sıkıntı yok, sağlıkla doğsun inşallah.
Merhaba arkadaşlar 4 gün önce beta hcg 37 çıktı bugün 315 normal midir acaba ?
Merhaba 4 gun once adetini kac gun gecikmeyle 37 cikti .
Benim dun regl olmam gerekliydi bugun test yaptim 35,98 cikti ctesi testi tekrarlayacagim normalmi bilemiyorum