Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TekrardanKuzum ben bugün tekrar kan verdim 2 çıktı yine betaHCG belirsizlik çok kötü birşey beklemekden başka birşey gelmiyor elimden . Sende bana mutlaka haber ver olurmu :)
Kuzum belirti olarak sol kasığım ağrıyor birde basım dönüyor ara sıra . Pskolojikmi bilmiyorum anlıyacağız yakında. Banada mutlaka haber ver kuzum yarınki sonuçlarını olurmu :) inşallah meleğin sesinledir .Tekrardan kan verdiniz mi belirtileriniz varmı benim tek bir bekirtim dahi yok yarin bende kan vereceğim ortaya çıkar ne olduğu en azından
İnsallah kuzum dualarımdasın .İnşallah bizimledir canım dualarını eksik etme yairn sağlık ocağında yaptıracağım ilk kez bakalım ne zaman cikarsa.
Benimde sonuc 2 lerde hanimlar sizin kan sonuclariniz ne oldu yukselme var mi?Kuzum belirti olarak sol kasığım ağrıyor birde basım dönüyor ara sıra . Pskolojikmi bilmiyorum anlıyacağız yakında. Banada mutlaka haber ver kuzum yarınki sonuçlarını olurmu :) inşallah meleğin sesinledir .
Canim yaptirdin mi tahlil son durum ne ?İnşallah bizimledir canım dualarını eksik etme yairn sağlık ocağında yaptıracağım ilk kez bakalım ne zaman cikarsa.
Benimde sonuc 2 lerde hanimlar sizin kan sonuclariniz ne oldu yukselme var mi?
Saglikli ve hayirli evlat nasip etsin rabbim herseyin zamani varBenim 0'a düştü canım
Hayırlı olsun canım 2 gün sonra inşallah değerin en az ikiye katlar .İdrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Kanda baktırdım 46,78 çıktı sizce hamilelik var mı ?2 gün sonra tekrar gel dedi ama çok merak ediyorum
İnşallah:)Hayırlı olsun canım 2 gün sonra inşallah değerin en az ikiye katlar .
Var canım hayırlı olsun tebrik ederim bende 42 çıkmıştı şimdi 7 haftamız bitti kalp atışlarını bile duyduk çok şükür :)İdrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Kanda baktırdım 46,78 çıktı sizce hamilelik var mı ?2 gün sonra tekrar gel dedi ama çok merak ediyorum