- 28 Mayıs 2018
- 3.464
- 4.737
Cok geçmiş olsun2.günü verdim kan. 5 gün sonra tekrar verdiğimde 0.87 çıktımeleğim gitmiş. Zaten anladım sol kasığım çok ağrıyprdu meğer bundanmış dedim. Düşük mü olur orasını bilmiyoeum bi fikrim yok sadece sağlıksız veya tutunamadığında bu olay gerçwkleşiyormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok üzücü ve yıpratı ı bir olay
İnşallah tatlım. Hepimize nasip ederde sağlıkla kucağımıza alırız. Kimseyi bundan mahrum bırakmasın, kucağımızı boş bırakmasın rabbimCok geçmiş olsunRabbim tekrar hamilelik nasip eder inşallah
Benim henüz regli günüm gelmedi inşallah kimyasal olmaz çok canım sıkıldı bu saat oldu uyuyamadım doktorlarda bi tuhaf bugün ultrasyona soktu kese görünmüyo dedi zaten 5 haftalıkken görünmesi gerekmiyo neyse sonra bana bir sürü tahlil verdi bunları yaptır pazartesi çıkar sonuç dedi 525 tl de tahlil parası verdim gebelik varmı dedim kanda takip edicez dedi idrar testi pozitif olupta negatif olması söz konusu değil dedi akşam aradım 2 3 damla kan geldi diye değeriniz düşüktü zaten kimyasal yaşarsınız dedi madem emin değiliz neden o kadar tahlil yaptırıyosun insanı heveslendiriyosun bu özeller çok paracı gerçekten şimdi vakit geçmez bana artık2.günü verdim kan. 5 gün sonra tekrar verdiğimde 0.87 çıktımeleğim gitmiş. Zaten anladım sol kasığım çok ağrıyprdu meğer bundanmış dedim. Düşük mü olur orasını bilmiyoeum bi fikrim yok sadece sağlıksız veya tutunamadığında bu olay gerçwkleşiyormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok üzücü ve yıpratı ı bir olay
Ne kadar sürdü bu kahverengi alıntı peki reglim geçmediği için umutluyum sadece daha 2 gün var pazartesi olmam lazım değerim artar inşallahevet geçmişti. Kahverengi akıntı vardı. Zaten bi hafta sonrada regl oldum(
Kuzum sıkıntı etme kendine. Bak daha adetinde gecikmemiş. Bu bir bakıma iyi birley aslında. Benim geciktiği halde senle aynıydı değerim. Ondan inşallah sennli kat kat yükselir. Sen sıkıntı yapma yeterki bebeğidde etkiliyor çünkü. 2 gün sonra yine kan ver bak bakalım bi noluyo. Dualarım seninle. Doktorun dedikşerini takma kafana sen iyi dülün ki iyi olsun :)Benim henüz regli günüm gelmedi inşallah kimyasal olmaz çok canım sıkıldı bu saat oldu uyuyamadım doktorlarda bi tuhaf bugün ultrasyona soktu kese görünmüyo dedi zaten 5 haftalıkken görünmesi gerekmiyo neyse sonra bana bir sürü tahlil verdi bunları yaptır pazartesi çıkar sonuç dedi 525 tl de tahlil parası verdim gebelik varmı dedim kanda takip edicez dedi idrar testi pozitif olupta negatif olması söz konusu değil dedi akşam aradım 2 3 damla kan geldi diye değeriniz düşüktü zaten kimyasal yaşarsınız dedi madem emin değiliz neden o kadar tahlil yaptırıyosun insanı heveslendiriyosun bu özeller çok paracı gerçekten şimdi vakit geçmez bana artık
2 3 gün sürmüştü ara ara kuzum. İnşallah artarNe kadar sürdü bu kahverengi alıntı peki reglim geçmediği için umutluyum sadece daha 2 gün var pazartesi olmam lazım değerim artar inşallah
İnşallah artar salı günü tekrar vericem kan o güne kadarda ayağa bile kalkmayı düşünmüyorum Rabbime emanet ettim yavrumu hayırlısı artık2 3 gün sürmüştü ara ara kuzum. İnşallah artaro umutlar hiç bitmezki
6 gun once cikmisti bu deger sonra 5 gun sonra 1406 oldu benimde oldu lekelerim ama bi damla gibi bi iki sefer oldu bidaha olmadi sukurSizin regliden öncemi 38 çıktı benim daha 2 gün var bata iftara misafrim vardı çok fazla ayakta durdum o kandan sonra şuan gelen giden bişey yok o mu etkiledi acaba dedim aslında ovü testi kullandım yumurtlamadan sonra ki 12 yada 13 günüm doktorlar regli tarihini baz alıyolar ama ben kötüyü düşünmemeye çalışıyorum inşallah tutunur yavrum
Rabbim korusun bebeğini. Sağsağlim zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın inşllah:) bana tekrar bebeğimi verir tekrr hamile kalırım inşllah :)İnşallah artar salı günü tekrar vericem kan o güne kadarda ayağa bile kalkmayı düşünmüyorum Rabbime emanet ettim yavrumu hayırlısı artık
Benimde öyle işte bir iki damla kadar oldu sadece suana kadarda olmadı başka hayırlısı artık herşey Allah tan6 gun once cikmisti bu deger sonra 5 gun sonra 1406 oldu benimde oldu lekelerim ama bi damla gibi bi iki sefer oldu bidaha olmadi sukur
Aminn inşallahhh Allah yardımcımız olsunRabbim korusun bebeğini. Sağsağlim zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın inşllah:) bana tekrar bebeğimi verir tekrr hamile kalırım inşllah :)
korkmayalim belkide durduk yere sikintiya giriyoruz Allah yardimcimiz olsunBenimde öyle işte bir iki damla kadar oldu sadece suana kadarda olmadı başka hayırlısı artık herşey Allah tan
İnanmıyorm ya. Nasıl 525 lira para verdinz ??? Ve bunlar nasıl ki böyle düşük olcagını bile bilr o kadar para aldı sizden yaaaBenim henüz regli günüm gelmedi inşallah kimyasal olmaz çok canım sıkıldı bu saat oldu uyuyamadım doktorlarda bi tuhaf bugün ultrasyona soktu kese görünmüyo dedi zaten 5 haftalıkken görünmesi gerekmiyo neyse sonra bana bir sürü tahlil verdi bunları yaptır pazartesi çıkar sonuç dedi 525 tl de tahlil parası verdim gebelik varmı dedim kanda takip edicez dedi idrar testi pozitif olupta negatif olması söz konusu değil dedi akşam aradım 2 3 damla kan geldi diye değeriniz düşüktü zaten kimyasal yaşarsınız dedi madem emin değiliz neden o kadar tahlil yaptırıyosun insanı heveslendiriyosun bu özeller çok paracı gerçekten şimdi vakit geçmez bana artık
Başta keseye baktı görünmüyor dedi kanda takip edicez dedi sonra gelmişken diğer tahlilerinide yapalım dedi hamileyim dedim emin olmak için pozitif idrar testş yanıltmaz dedi neyse verdim kanı öğlen arayıp düşük değer sağlıklı gebelik olmayabilir dedi kesenizde görülmemişti zaten dedi madem öyle niye tüm tahlilleri yaptırıyosun dimi özel muayaneye gitmişdim paracı bir doktormuş onu öğrenmiş oldumİnanmıyorm ya. Nasıl 525 lira para verdinz ??? Ve bunlar nasıl ki böyle düşük olcagını bile bilr o kadar para aldı sizden yaaaçok üzüldüm valla
Aynen ya. Peki şuan durum ne ?? Hamile msn ?Başta keseye baktı görünmüyor dedi kanda takip edicez dedi sonra gelmişken diğer tahlilerinide yapalım dedi hamileyim dedim emin olmak için pozitif idrar testş yanıltmaz dedi neyse verdim kanı öğlen arayıp düşük değer sağlıklı gebelik olmayabilir dedi kesenizde görülmemişti zaten dedi madem öyle niye tüm tahlilleri yaptırıyosun dimi özel muayaneye gitmişdim paracı bir doktormuş onu öğrenmiş oldum
Evet hamileyim yarın tekrar kan değerlerime bakılcak yükselme varmı diye bat yarın zatenAynen ya. Peki şuan durum ne ?? Hamile msn ?
Bnmde şimdi batmalar var inşallah hamileyimdir.Evet hamileyim yarın tekrar kan değerlerime bakılcak yükselme varmı diye bat yarın zaten
İnşallah hamilesindir kimyasal gebelikten şüpheleniyo doktorum değerlerin artmasını bekliyoruzBnmde şimdi batmalar var inşallah hamileyimdir.
Bu kimyasal gebeliği olanlarda hamile kalmadan önceki hormon ya da kan değerleri farklı mi ya da herkeste olabiliyor mu?Bu arada ınşallah değerleriniz artarİnşallah hamilesindir kimyasal gebelikten şüpheleniyo doktorum değerlerin artmasını bekliyoruz
Her kadında olabiliyormuş ve Eğer gebeliği çok erken öğrenmediysen kimyasal gebelik geçirdiğinin farkına bile varamıyprmussunBu kimyasal gebeliği olanlarda hamile kalmadan önceki hormon ya da kan değerleri farklı mi ya da herkeste olabiliyor mu?Bu arada ınşallah değerleriniz artar