Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonuç 42 çıktı çok mu düşük daha bata 2 gün var pazartesi tekrar kan vericem yükselme olmuş mu diye yükselirmiki
Daha gunun gecmemis degerin normal suanda benimde adetimden once baktirdigimda 44tu benimle aynisi olmus sizede 2 gunde bir baktirin

Günaydın kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?

Ozelde istedigin zaman beta icin kan verirsin uc saat sonra çıkıyor bizim burdakinde :)

Arkadaşlar bugün beta hgc 42 çıkmıştı az önce 1 2 damla kan geldi doktorumu aradım düşük olabilir değeriniz çok düşük zaten dedi böyle olup bebeği tutunanlar varmı? Progestan kullan dedi bu değerde yapıcak bişey dedi çok üzgünüm

Arkadaşlar bugün beta hgc 42 çıkmıştı az önce 1 2 damla kan geldi doktorumu aradım düşük olabilir değeriniz çok düşük zaten dedi böyle olup bebeği tutunanlar varmı? Progestan kullan dedi bu değerde yapıcak bişey dedi çok üzgünüm
kuzum korkutmak gibi olmasın am benim değerde 46 küsürdü ve kimysal gebelik yaşadım. doktorun progestan kullan dediyse kullan muhakkak kuzum. Rabbim hayırl sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

3 gun once yaptim test 44.75ti dun yaptirdim tekrar 122 cikti adetim tarihi 2 haziran daha gecmedi yani gunum hemsire degerin dusuk dedi sizce ?
mrb kizlar benim kan sonucum 40.25 cikti gebelik var dedi labratuvar daki teknisyen p.tesi tekrar kafin doguma muayene olup kan vericem gec mi olur yoksa hafta sonu vermelimiyim bide 3 gun gecikme ile bu sonuc deger normalmi
Merhaba durumuzu merak ettim benim suan reglime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı kan değerim 42 çıktı 2 3 damla kan geldi doktorumu aradım kimyasal gebelik olabilir değeriniz çok düşüktü zaten dedi tekrar test yaptırdınız mı değeriniz yükseldimi

ayy cok uzuldum allahim :KK43: allah sabir versin benim deger 38 cikmisti 1 hafta sonra yukseldi ama sasirdim simdi ne sorun vardi ki progestan kesin kullanmalisin bence

progestanida yatmadan once al canim yan etkileri olabiliyormus

Değer düşük mu olur kimyasal gebelikte adetin kaçıncı günü vermiştiniz kanınızi
2.günü verdim kan. 5 gün sonra tekrar verdiğimde 0.87 çıktı :KK43: meleğim gitmiş. Zaten anladım sol kasığım çok ağrıyprdu meğer bundanmış dedim. Düşük mü olur orasını bilmiyoeum bi fikrim yok sadece sağlıksız veya tutunamadığında bu olay gerçwkleşiyormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok üzücü ve yıpratı ı bir olay:KK43:

ayy cok uzuldum allahim :KK43: allah sabir versin benim deger 38 cikmisti 1 hafta sonra yukseldi ama sasirdim simdi ne sorun vardi ki progestan kesin kullanmalisin bence
Sizin regliden öncemi 38 çıktı benim daha 2 gün var bata iftara misafrim vardı çok fazla ayakta durdum o kandan sonra şuan gelen giden bişey yok o mu etkiledi acaba dedim aslında ovü testi kullandım yumurtlamadan sonra ki 12 yada 13 günüm doktorlar regli tarihini baz alıyolar ama ben kötüyü düşünmemeye çalışıyorum inşallah tutunur yavrum

X