Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Günaydın kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?

Günaydın kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?

Günaydın, özel hastanede 45 dk yada 1 saatte sonuç çıkıyor canım ama devlette verirsen p.tesiye kalıyor sanırım tam da bilmiyorum ben hep özelde vermiştim.

Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah .Belirtileriniz neydi acaba yazabilir misiniz
Amin insallah Allah razı olsun.Goguslerim şişmişti adetten bir hafta önce şişlik indi bir ara ama uç kısımları aciyordu her adetimden önce şişerdi ama bu kez farklıydı ara ara da kasik batmalarım oluyordu .Adetim gecikti 4 ve 5 günü idrar testinde pozitifti 7.gunu kan verdim

Amin insallah Allah razı olsun.Goguslerim şişmişti adetten bir hafta önce şişlik indi bir ara ama uç kısımları aciyordu her adetimden önce şişerdi ama bu kez farklıydı ara ara da kasik batmalarım oluyordu .Adetim gecikti 4 ve 5 günü idrar testinde pozitifti 7.gunu kan verdim

Teşekkür ederim darısı başımıza inşallah

Ya kızlar dün hasta olmuştum ama bugün bitti gibi bişi çok az geliyor. Bide dünden beri rengi Halen kahverengi. Beta baktırdım bugün negatif ayın 28 inde yumurtam çatlamıştı. Sizce kanda çıkmayabilir mi? Yoksa artık umudumu keseyim mi?

Merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonuç 42 çıktı çok mu düşük daha bata 2 gün var pazartesi tekrar kan vericem yükselme olmuş mu diye yükselirmiki

X