- 5 Ocak 2018
- 377
- 84
Allah kimseye yasatmasin suan moralim okadar bozuk ki 3 hafta oldu amaliyat olali surekli ağlıyorumCnm ben dış gebelikten amaliyat olunca kistler vardi aldi onu da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kimseye yasatmasin suan moralim okadar bozuk ki 3 hafta oldu amaliyat olali surekli ağlıyorumCnm ben dış gebelikten amaliyat olunca kistler vardi aldi onu da
Hımmm bende soğan kürü denemeyi düşünüyormCnm ben dış gebelikten amaliyat olunca kistler vardi aldi onu da
Ya bi ise yaradgi felan yok ya yalan dolan valla bndr ictim bendede kist cikti sol tarafta bide polip cikti kist ilacla öldü polip icin ameliyat oldum 3 ay icinde cocugun olur dediler bu 3.ay bakalim 3 gun gecti 39 cikti 5 gun gecti tekrar kan verdim 45 cikti dis gebelik olabilir dediler dogum evine gt dediler gttim degerin 1500 gecmeden dis gebelik mi degl mi bilemem adetin 10 gun gectikten snra tekrar kan testi yap bundan snra 10 gun gecmeden de hc bi test yapma 10 gun gecince emin olursn dedi cunku gec dollenme falan olabiliyor o yuzdn dusuk xikabliyor bazen dedi bende 1 seneden fazladir bekliyorm inan o kadar yorldm ki anlatamam ama Allaha dua et o sabrini veriyoe suan cok hafifim ve hic dert etmiyorm pazartesiyi bekliyorm varsa da yoksa da senden Allahm diyorm v geciyor aglamana ve bu kadar stres yapmana gerek seni cok iyi anliyorumHımmm bende soğan kürü denemeyi düşünüyorm
Hayırlısı diyelim bnde pazartesi sağlık ocagına gidip kan vermeyi düşünüyormYa bi ise yaradgi felan yok ya yalan dolan valla bndr ictim bendede kist cikti sol tarafta bide polip cikti kist ilacla öldü polip icin ameliyat oldum 3 ay icinde cocugun olur dediler bu 3.ay bakalim 3 gun gecti 39 cikti 5 gun gecti tekrar kan verdim 45 cikti dis gebelik olabilir dediler dogum evine gt dediler gttim degerin 1500 gecmeden dis gebelik mi degl mi bilemem adetin 10 gun gectikten snra tekrar kan testi yap bundan snra 10 gun gecmeden de hc bi test yapma 10 gun gecince emin olursn dedi cunku gec dollenme falan olabiliyor o yuzdn dusuk xikabliyor bazen dedi bende 1 seneden fazladir bekliyorm inan o kadar yorldm ki anlatamam ama Allaha dua et o sabrini veriyoe suan cok hafifim ve hic dert etmiyorm pazartesiyi bekliyorm varsa da yoksa da senden Allahm diyorm v geciyor aglamana ve bu kadar stres yapmana gerek seni cok iyi anliyorum
Hamile kalmak icin mi yapacaksin kürü cnmHımmm bende soğan kürü denemeyi düşünüyorm
Evet onun için düşünüyorum. Birde kistleri temizliyormsHamile kalmak icin mi yapacaksin kürü cnm
Aynn sol tarafta sadece. Ama hormon testim temiz cıktı.[/QUOTE]Seninde mi polikistik overin var
5in üstü gebelik sayılıyor genelde canım belki geç döllenme olmuştur. 2 gün sonra tekrar kan ver bence. Eğer yükselme olmuyorsa kimyasal gebelik geçirmişsin demektirKizlar degerim 6 cikti 4 gun gecikmeyle cokmu az? 6 cikti ve hamile degilsin dendi 6 cikan yokmu hic?
Peki yukselme olursa hamile sayilirmiyim?kac olmasi lazim iki gun sonra?5in üstü gebelik sayılıyor genelde canım belki geç döllenme olmuştur. 2 gün sonra tekrar kan ver bence. Eğer yükselme olmuyorsa kimyasal gebelik geçirmişsin demektir
Aynn sol tarafta sadece. Ama hormon testim temiz cıktı.
Normal gebelik sürecinde beta hcg 2 günde en az 2 kat artması gerekiyor.Peki yukselme olursa hamile sayilirmiyim?kac olmasi lazim iki gun sonra?
adetin geçti mi ? benm adetim 3 gün geçti kan degerim 33 çıktı sonra dün yaptım kan degerim 42 çıktı suan tam.7 gündür günüm geçti kanamam yok anlamadim hiç birşeyKizlar degerim 6 cikti 4 gun gecikmeyle cokmu az? 6 cikti ve hamile degilsin dendi 6 cikan yokmu hic?
Bence cnm.iyi bir doktora gitt derimadetin geçti mi ? benm adetim 3 gün geçti kan degerim 33 çıktı sonra dün yaptım kan degerim 42 çıktı suan tam.7 gündür günüm geçti kanamam yok anlamadim hiç birşey
Evet 4 gun gecmisdiadetin geçti mi ? benm adetim 3 gün geçti kan degerim 33 çıktı sonra dün yaptım kan degerim 42 çıktı suan tam.7 gündür günüm geçti kanamam yok anlamadim hiç birşey
Meb adetim tam 8 gün geçti beta hcg degerlerim 33 ikinci değerm 42 üçüncü degerim 93 dış gebelik mi oluyor acaba bilen varsa cvp veririmi herkes yorum yapsın bilen orali bile olmuyor illa insanın başına gelmesi mi gerekir biraz vicdan hayatım mal oldu aglamaktan bir hal.kalmadi doktor bile doğru düzgün birsey demiyor ancak ikigunde bir kan ver deyip duruyor lütfen bayanlar
Yok canım benim tek tarafda. 1 ay önce ultrasonla baktırdm. Sadece solda milinetrik kistler vardı. Dr polistik over dedi. Hormon testi yaptk hormonların temz çıktı ilginç dedi. Demekki çok önemli bişy yok dedi[/QUOTE]Bana doktorum polikistik over sadece bi tarafta olmaz her ikisinde de olur demişti canım