Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Noldu canım ??[/QUOTE]

Belki başlık olarak uygun bi konu altına yazmıyorum ama gerçekten artık psikolojim bozuldu aranızda böyle olan vardır belki diye yazmak istedim. 2 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz son 4 aydır korunmuyoruz her ay adet ile karşılaşınca hüsran yaşamak artık yordu ve bu ayın başında kadın doğum polikliniğinde muayene oldum polikistik over hastası olduğumu öğrendim fakat hiç bi adet düzensizliği veya hormon testlerimde anormallik yok sadece ultrasonda göründü bununla birlikte ultrasonda yumurtamın olduğunu hatta bu ay hamile kalırsın belki bile demişti doktorum, yumurta olduğunu duyunca ilişkimizde oldu o gün. ayın 14ünde hasta olmam lazımdı hala olmadım ve 16sında beta hcg baktırdım negatif çıktı şimdi aklımda deli sorular var polikistik over yüzünden mi adet olmadım yoksa gebelik varmıdır bu durumabenzer durum yaşayan var mı adete yönelik hiç bir belirtim yok sadece ayın 10unda ve 11inde adetolacakmış gibi kasık ağrım oldu adet gelmedi takipeden günlerde hep beyaz akıntı geldi...

Belki başlık olarak uygun bi konu altına yazmıyorum ama gerçekten artık psikolojim bozuldu aranızda böyle olan vardır belki diye yazmak istedim. 2 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz son 4 aydır korunmuyoruz her ay adet ile karşılaşınca hüsran yaşamak artık yordu ve bu ayın başında kadın doğum polikliniğinde muayene oldum polikistik over hastası olduğumu öğrendim fakat hiç bi adet düzensizliği veya hormon testlerimde anormallik yok sadece ultrasonda göründü bununla birlikte ultrasonda yumurtamın olduğunu hatta bu ay hamile kalırsın belki bile demişti doktorum, yumurta olduğunu duyunca ilişkimizde oldu o gün. ayın 14ünde hasta olmam lazımdı hala olmadım ve 16sında beta hcg baktırdım negatif çıktı şimdi aklımda deli sorular var polikistik over yüzünden mi adet olmadım yoksa gebelik varmıdır bu durumabenzer durum yaşayan var mı adete yönelik hiç bir belirtim yok sadece ayın 10unda ve 11inde adetolacakmış gibi kasık ağrım oldu adet gelmedi takipeden günlerde hep beyaz akıntı geldi... [/QUOTE]
Aynn bnmde oyle. 7 aydr deniyorz. Bakalım. Daha dgrusu 3 4 aydr düzenli deniyorz

Aynn bnmde oyle. 7 aydr deniyorz. Bakalım. Daha dgrusu 3 4 aydr düzenli deniyorz[/QUOTE]

Seninde mi polikistik overin var

suan ne durumdasanz gebelik varmı yoksa.kurtaj mi.oldunuz dış gebelik mi
Canm ben oldum kürtaj 20 dk kadar surdu komple uyuttular beni narkoz verdiler hcbsey hssetmedim ozelde oldum korkacak bsey yok bnde cok korktum ama o kadar kotu deglmis hcbsey hssetmedm cunku ama narkozu atmak biraz sknti sarhos gbi oluyosun ayni onun disinda bsey yok ama sen dis gebelik falan dusunme canm smdilik adetin 10 gun gecsin bi gt bidaha test yap 100 un ustune yukselirse hamilesindr gidip kalp atisini duyarsn bebegin dis gebelik olmadgi anlasilir yukselmezse zaten o zmna kadar adet olursun doktor bana oyle dedi benim pazartesi adetim 10 gun gecmis oluyor pazartesi kan vericem o zmn ne oldgunu yazarm lutfen kafana takma stres yaptikca daha kotu olur iyi dusun iyi olsn insallah

vallahi çok ağladım kan değerim az ama günüm geçti kendimi suan hiç hamile gibi hisetmiyrm darmadaginm çok zor bir süreç ve cok uzuntuluyum korkuyrm kaybetmekten 1 yıldır bekliyrdm

Kızlar size önemli bişy sormak istiyorm. Belki yeri değil ama. Şöyle ki çok af buyurun dün gece eşimle ilişki oldu snra eşim banyoya girdi banyo yaptı falan. Ben de sahuru hazırladm. Kaynanam biraz dırdırcı oldugu için çok şikayet eder. Neyse ben banyo yapamadm. Şimdi öğlen ezanına kadar banyo yapıp gusul abdesti alırsam bişy olmaz yazıyordu nette. Acaba doğru mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…