- 15 Temmuz 2015
- 18.699
- 31.196
amınn amınn hayırlı sekılde saglıklı sekılde amınAynı ilaçları bende kullanıyorum şuanda.
Bana da 28 'de gel dedi.
Allahım hayırlısını versin inşallah....
İnşallah ya. Ramazan ramazan mahvetti beni. Sen napıyosun ?Umarim agrin gelmez geri. Dikkat et kendjne canimbi an once gecer insallah bir daha da tekrarlamaz ❤
Ben ne yapayim bugun kesemi gordum ❤ 10gun sonra da kalp atisi icin cagirdi doktor. Darisi isteyen sizlere rabbim nasip etsin saglikla hayirlisiyla ❤İnşallah ya. Ramazan ramazan mahvetti beni. Sen napıyosun ?
Aminnnnn. Offf ya bende istiyorumBen ne yapayim bugun kesemi gordum ❤ 10gun sonra da kalp atisi icin cagirdi doktor. Darisi isteyen sizlere rabbim nasip etsin saglikla hayirlisiyla ❤
Tabiki de canim benim ❤❤ insallah hayirli vaktinde en kisa surede nasip olcak ❤Aminnnnn. Offf ya bende istiyorum7 aydr deniyorz. Her ay hüsran. Daha adette olmadm. Umudumu yıtırmek istemiyorm banda dua eder msn ? ❤
İnşallah. Çok sıcak bugun yaTabiki de canim benim ❤❤ insallah hayirli vaktinde en kisa surede nasip olcak ❤
Kaç gün önce 33 tumrb bayanlar kan değerim 42 çıktı adetin geceli 6 gün oldu önceki değerim 33 du acaba dış gebelik mi ?yoksa kimyasal gebelik mi? anlamadim doktor haftaya gel dedi o kadar
Kaç gün önce 33 tu
Sıkıntı var gibi canım ama yine de olumlu düşünelim olumlu olsun.2 gün önce 33 du bugün kan verdim yine 42 çıktı doktor haftaya gel dedi birsey anlamadım
Beni.kide 3 gun gecmesine ragmem 39.16 di canm 2 snra 4 olmustu cok yukselmemis dedi doktor adetin 10 gun gectiktwn snra test yap dedi sende oyle yapmrb benm beta hcg 33,42 çıktı adetimin üstünden 4 gün geçti gebelik varmı en son adetm 19.nisan
Dıs gebelikte kurtaj yapiliyor canm ama onlari dusunme sen 10 gun gectikten snra kan testi ver bana doktor 10 gecmeden bidaha verme moral olarak dusersin kotu ekilenir dedibiliyorum dış gebelik kimyasal.olsaydi duserdi acaba dış gebelik te nasıl bir işlem. uygulanıyor bilen varmi
Dıs gebelikte kurtaj yapiliyor canm ama onlari dusunme sen 10 gun gectikten snra kan testi ver bana doktor 10 gecmeden bidaha verme moral olarak dusersin kotu ekilenir dedi
Beni.kide 3 gun gecmesine ragmem 39.16 di canm 2 snra 4 olmustu cok yukselmemis dedi doktor adetin 10 gun gectiktwn snra test yap dedi sende oyle yap
Sanırım kimyasal. Benm de ilki 49 çıktı snra 65 e yukseldi ve 2 gun snrada 9 a düştümrb bayanlar kan değerim 42 çıktı adetin geceli 6 gün oldu önceki değerim 33 du acaba dış gebelik mi ?yoksa kimyasal gebelik mi? anlamadim doktor haftaya gel dedi o kadar
Vajinal ultrasonla görünür. Karından muayene icin biraz daha beklemelisin 5000in üstüne cıksın. Karında daha gec görünür. Hayırlı olsun :)
acaba hamilemiyim kaç haftalık biliyormsunz