Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ben ne yapayim bugun kesemi gordum ❤ 10gun sonra da kalp atisi icin cagirdi doktor. Darisi isteyen sizlere rabbim nasip etsin saglikla hayirlisiyla ❤
Aminnnnn. Offf ya bende istiyorum :mad: 7 aydr deniyorz. Her ay hüsran. Daha adette olmadm. Umudumu yıtırmek istemiyorm :KK43: banda dua eder msn ?:cry:

mrb bayanlar kan değerim 42 çıktı adetin geceli 6 gün oldu önceki değerim 33 du acaba dış gebelik mi ?yoksa kimyasal gebelik mi? anlamadim doktor haftaya gel dedi o kadar

biliyorum dış gebelik kimyasal.olsaydi duserdi acaba dış gebelik te nasıl bir işlem. uygulanıyor bilen varmi

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı ramazanlar. Belki başlık olarak uygun bi konu altına yazmıyorum ama gerçekten artık psikolojim bozuldu aranızda böyle olan vardır belki diye yazmak istedim. 2 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz son 4 aydır korunmuyoruz her ay adet ile karşılaşınca hüsran yaşamak artık yordu ve bu ayın başında kadın doğum polikliniğinde muayene oldum polikistik over hastası olduğumu öğrendim fakat hiç bi adet düzensizliği veya hormon testlerimde anormallik yok sadece ultrasonda göründü bununla birlikte ultrasonda yumurtamın olduğunu hatta bu ay hamile kalırsın belki bile demişti doktorum, yumurta olduğunu duyunca ilişkimizde oldu o gün. ayın 14ünde hasta olmam lazımdı hala olmadım ve 16sında beta hcg baktırdım negatif çıktı şimdi aklımda deli sorular var polikistik over yüzünden mi adet olmadım yoksa gebelik varmıdır bu duruma benzer durum yaşayan var mı adete yönelik hiç bir belirtim yok sadece ayın 10unda ve 11inde adet olacakmış gibi kasık ağrım oldu adet gelmedi takip eden günlerde hep beyaz akıntı geldi...

biliyorum dış gebelik kimyasal.olsaydi duserdi acaba dış gebelik te nasıl bir işlem. uygulanıyor bilen varmi
Dıs gebelikte kurtaj yapiliyor canm ama onlari dusunme sen 10 gun gectikten snra kan testi ver bana doktor 10 gecmeden bidaha verme moral olarak dusersin kotu ekilenir dedi

Dıs gebelikte kurtaj yapiliyor canm ama onlari dusunme sen 10 gun gectikten snra kan testi ver bana doktor 10 gecmeden bidaha verme moral olarak dusersin kotu ekilenir dedi

kürtaj nasıl bir işlem kaç saat sürüyor aciyormu ilk defa başıma geldi hiç bir fikrim yok cvplarsanz

mrb bayanlar kan değerim 42 çıktı adetin geceli 6 gün oldu önceki değerim 33 du acaba dış gebelik mi ?yoksa kimyasal gebelik mi? anlamadim doktor haftaya gel dedi o kadar
Sanırım kimyasal. Benm de ilki 49 çıktı snra 65 e yukseldi ve 2 gun snrada 9 a düştü :KK43: hayırlısı olsn canım.

X