- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
Canım farklı şeyler aklına getirme olumsuz düşünme ikiz gebelik olabilir bana göreBana da biraz fazla yuksek geldi de.. dis gebelikte cok artarmis diye okumustum bi yerde aklima o geldi o yizden sordum
Tesekkurler canimm ❤❤Canım farklı şeyler aklına getirme olumsuz düşünme ikiz gebelik olabilir bana göre
Kizlar bi sorun olcakti. Beta hcg hergun mu 2kat artar yoksa 2 3gun icinde mi ?doktor bana 2 gün ara ile kan verdirmisti yükselip yukselmdigini öyle takip etmişti 400 ise demisti 800 veya 1000 olmasi gerek demisti
Arkadaslar normal hamilelikte beta kac cikmasi gerek ki hamile oldugumuz kesinlesiyor benim ilk 412 cikti ama dış gebelik oldu malesefKizlar simddi doktordan ciktim degerim 2107. Degerin cok dusuk anormal olabilir 10gun sonra gel bakalim ama su an cok dusuk dedi. Bati 2gun gecti su an sat 8nisan.
valla bilmiyorum ben de bat günğ 792 idi bugün 2017 ama doktor bunu dedi ve çöktüm şu anArkadaslar normal hamilelikte beta kac cikmasi gerek ki hamile oldugumuz kesinlesiyor benim ilk 412 cikti ama dış gebelik oldu malesef
Hayırlısı olsun cnm bunda da vardır bi hayır inşallah bir gün olur bebegimizvalla bilmiyorum ben de bat günğ 792 idi bugün 2017 ama doktor bunu dedi ve çöktüm şu an
valla bilmiyorum ben de bat günğ 792 idi bugün 2017 ama doktor bunu dedi ve çöktüm şu an
Kizlar simddi doktordan ciktim degerim 2107. Degerin cok dusuk anormal olabilir 10gun sonra gel bakalim ama su an cok dusuk dedi. Bati 2gun gecti su an sat 8nisan.
inşallah canım ya.. bende öyle düşünüyodum da işte böyle konuşunca.. bi moral gitti yanicanimdoktor bayagi sacmalamis millet adeti gectikten sonra 150 200le gebelik saptaniyir 2000 cok yuksek masallah hic korkma deger dusuk demesi icin 700den sonra 800 lerde cikmasi lazim
Cnm arakadasa katiliyorum baska doktora git 10 gün cok fazla 2 gün sonra gitanormalse 48 saat sonra bidaha ister 10 gun bekletilirmi icin rahat etmiyosa baska doktora git derim
inşallah canım ya.. bende öyle düşünüyodum da işte böyle konuşunca.. bi moral gitti yani
p.tesi gideyim bi o zaman 10gün bu moralle geçmez zaten ...Cnm arakadasa katiliyorum baska doktora git 10 gün cok fazla 2 gün sonra git
p.tesi gideyim bi o zaman 10gün bu moralle geçmez zaten ...
içime biraz su serptin saol canım..aynen bi aksilik olursa 10 gun icinde kim.verecek hesabini acaba.bazilarina ne kolay geliyor ya boyle seyleri soylemek sinir oluyorum :)
amin amin canım benim inşallah.. maşallah size de..hic korkma canim benim.kzimda.kan degerim ilk 203 48 saat sonrada 700 kusur cikmisti suan 16aylik kizim stres yapma sakin sen Rabbim.kucagina almayida nasip etsin
içime biraz su serptin saol canım..