Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inşallah canım ya haberi alsam direk paylaşırım zaten.. kırmızıya yakalanmadan şu 2 günü geçsem direk test yaptırıcam
İnşallah bebişin seninledir ve güzel haber alırsın ve umarım gelmez kırmızıların güzel haberinde beni de etiketlersen sevinirim

kızlar merhaba öncelikle. Beni sat 7 Nisan ve bugün bat günüm. bugun kan verdim değer 792. çarsamba günü doktora gtmeyi düşünüyorum. 2 katı olarak mı artmalı ve ultrasonda hangi değerde ne zaman görülür acaba ? yardımcı olabilirseniz sevinirim

Canım öncelikle hayırlı olsun
Evet 2 günde bir yapılıyor beta takibi ve 2 katı artış isteniyor

Canım masallah sen erken mı yumurtladnn degerın cok guzell . Benm 2katı artmadı 3.5katı artmıstı 2.ye baktıgımda bdha bakmadım işte. Sana muhtemelen 1hafta sonra gel der dr :)

Canım masallah sen erken mı yumurtladnn degerın cok guzell . Benm 2katı artmadı 3.5katı artmıstı 2.ye baktıgımda bdha bakmadım işte. Sana muhtemelen 1hafta sonra gel der dr :)
Canim benim cok tesekkurler ❤ carsamba ilk doktor randevuma gidiyorum hayirlisiyla o artik yonlendirsin bakalim ❤

Canim bana da bir kez bakildi adetim 2 gu gecmist 285 ciktk bir hafta sonra gel dedi yarin tekrar gidecegim insallah bir sey olmaz bebisimize saglikla bizimledr

Canim benim cok tesekkurler ❤ carsamba ilk doktor randevuma gidiyorum hayirlisiyla o artik yonlendirsin bakalim ❤
Aynen canım rahım durumuna falan bakar alttan muayenede goruleblir ama ben ıstememıstım dha once kötu bı anım.vardı altyan muayeneyle ılglı

Canim bana da bir kez bakildi adetim 2 gu gecmist 285 ciktk bir hafta sonra gel dedi yarin tekrar gidecegim insallah bir sey olmaz bebisimize saglikla bizimledr
Inşallah canım zaman gecmek bılmıyor yaa bnm gecen carsambaydı ıste adet gunuydu 226ya cıkmıstıı ama dr.m 10,12 gun snra gel dedı neden blmyrm heralde kesın gorunsun dıye genelde 6,7 hafta arası cagrıyorlarmıa bnm de 14unde 6+6 olmus olcak

Belki yanlis ama ben simdiye kadar hic gitmedim doktora o yuzden nasil olcak bilmiyorun :))
Yok canım gıt tabıkı bnm de baktı hcg artısında rahım kalınlıgı cok guzel dedı kalınlıga falan bakıyorlar rahıme ne durumda dıye bebek gorunmese de rahım kalınlıgınsan falan bahseder ama gorunmezse sakn uzulme dha cok erken olabılırcnku

Canim benmkini hesapladi yarin ortalama degerin 4000 e falan cikmasi gerekiyormus insallah yukselmistr zaten kese beta 5000 falan olunca gorulebiliyormus...sanirim kese gorunecek mi die yarin cagirdi

Canim benmkini hesapladi yarin ortalama degerin 4000 e falan cikmasi gerekiyormus insallah yukselmistr zaten kese beta 5000 falan olunca gorulebiliyormus...sanirim kese gorunecek mi die yarin cagirdi
Kız bız de ortalama hesapladık bugun 4800lerde olmalymıs ılk artıs 3.5kattı ve dr.a gttıgmde iki katı artsa bıle ptesı en az 25bınlerde olucak hcg kalbı de duyarız herlde yaa inşallah haftaya:)

Kız bız de ortalama hesapladık bugun 4800lerde olmalymıs ılk artıs 3.5kattı ve dr.a gttıgmde iki katı artsa bıle ptesı en az 25bınlerde olucak hcg kalbı de duyarız herlde yaa inşallah haftaya:)
3.5 kati derken anlamadim canim benm dr 2 gune 2 kati artis seklinde hesapladi...birde sende belirtiler falan var mi arada bas donmem oluyot benm bir de sik idrara cikma var, arada da kasiklarima agri giriyor

3.5 kati derken anlamadim canim benm dr 2 gune 2 kati artis seklinde hesapladi...birde sende belirtiler falan var mi arada bas donmem oluyot benm bir de sik idrara cikma var, arada da kasiklarima agri giriyor
O kesın 2kat degılmıs bnm ılk 65.40tı ıkıgun snra 226.2ydı artıs sabıt olmuyormus onu demek ıstedım evet canm artıyor 6.haftama girdim bıhaftadır sık ıdrara cıkma süreklı aclık halsızlık uyku kasık batması ama arada. Bel ve sırt agrısı ve aşırı gögus hassaslıgı ucu acıyor bunlar var

Anladim canim ben daha 5. Haftamdayim bel agrisi cok oluyor, ben cocuklugumdan beri gece idarara uyandigimi bilmem dun gece 4 de uyandim surekli uyaniyorum uykumu alamiyorum, gogis hassasiyeti bende de var aciyor surekli

6+2 benim de hamilelik. Asiri istahim acik. Cok sık idrara cikiyorum ve davul gibi bir karnim var, şişiklik hat safhada. Kilo almamak icin ise habire salatalik meyve falan yiyorum

Kizlar dun bat gunu 792cikti degerim bugun 2194. Normal degil mi ? 4+2yim su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…