Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
p.tesi gideyim bi o zaman 10gün bu moralle geçmez zaten ...
Yaa cok sevindim canim benimm ❤❤ Allah a bin sukur aynen aynen ❤❤ nasil sevindim anlatamam ❤❤canim bi mucize oldu senle konustuktan sonra test yaptim 15 saniyede cift cizgi cikti acile gittim hemen beta hcg 2020 ciktii binlerce kere sukurler olsun Allahima
Hadi insallah guzel haberle gel canimm ❤❤Uzun yazdim kusura bakmayin ama buraya girip ufacik bir umut arayan arkadaslarimiz varsa gorsunler uzulmesinler istedim. Insallah herkesin gonlundeki muradi bir an once olur. Bana da dua edin lutfen
Yaa cok sevindim canim benimm ❤❤ Allah a bin sukur aynen aynen ❤❤ nasil sevindim anlatamam ❤❤
Gunaaydinnn ❤❤❤ aminn insallahhh ❤gunaydin canimm insallah sag salim kucagimizada aliriz :)
Amiiiin cok tesekkur ederimHadi insallah guzel haberle gel canimm ❤❤
Sagolun cevabiniz icin tesekkurlerAdetim geciktikten 6 gün sonra beta HCG 2400 küsur çıkmıştı. Başlarda böyle fazla olmasında bir sakınca yok merak etmeyin.
Iki gün ara ile çağırmıştı doktor beni cnm. Sende git 2 gün sonra çünkü yükselip yukselmedigine bakiyorlarkızlar gunaydın sat tarihim 9 nisan idi. dün beta ölçtürdüm 943 cıktı . normal bir deger oldugunu dusunuyorum. ama brz bekledikten sonra doktora gtmeyı planlıyorum siz ne diyorsunuz ?
canım sende anormal bir durum yok değerin çok iyi artıyornehirimm1727 Kedisever91 kizlar hatirlarsiniz ptesi bat idi 792 idi carsamba 2107 idi ve doktor cok dusuk deger anormal demisti. Bugun kan verdim 7483 cikti. Doktoru unutuyorum artik :)
nehirimm1727 Kedisever91 kizlar hatirlarsiniz ptesi bat idi 792 idi carsamba 2107 idi ve doktor cok dusuk deger anormal demisti. Bugun kan verdim 7483 cikti. Doktoru unutuyorum artik :)
Cok cok tebrikler :) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallaah :))canimmmm biliyodum cok sevindim dedim sana oyle her doktoru dinleme hafta ici kese gormeye baska doktora gidersin :) cok tebrikler
Amiiiinn ❤❤Cok cok tebrikler :) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallaah :))