Benm de ilk canim ben de korkuyorum hep Allah korusun birsey olacak diye ama gizel dusun guzel olsun karamsar olma hem derler ki dusen cocuk zaten saglikli bir bebek olmazmis genelde hasta oldugu icin tutunamazms saglikli bebek tutunurmus o yuzden icini rahat tut Allah korusun oyle birsey olsa bile illa ki uzuluruz ama dua edip tekrar deneriz sonucta Allah neyi nasip ederse o hep umutlu olacagiz ve icimizi ferah tutacagizTeşekkürler canım yorumun için , doktor böyle dedikten sonra icime epey kurt dustu, dün test yaptım çok silik çıktı ve kandan baktirdim hamile olduğumu öğrendim
Demek ki ilişkiden bir hafta sonra gelen o şey yerleşme lekesiymis bende çok erken geldi, ama dediğin gibi her şekilde adeti beklemek daha doğru adet zamanı kimyasal gebelik nedeniyle giden çok bebek oluyormuş, daha şimdiden dört gün var, güzel haber duyup bunu beklemesi de çok zor olacak, benim için ilk oldu, inşallah sağlıkla gelir, Allah herkese nasip etsin
Çok haklısın canım sonuçta Allah bilir herşeyi böyle düşünmek şuan çok anlamsız olacak:) Öğrendigim ilk iki gün karamsar olsam da şuan o hissim dağıldı sanırım bende yavaş yavaş alisiyorum, orda birseyinn varligina ve küçücük haliyle farklı şeylere neden olmasinaBenm de ilk canim ben de korkuyorum hep Allah korusun birsey olacak diye ama gizel dusun guzel olsun karamsar olma hem derler ki dusen cocuk zaten saglikli bir bebek olmazmis genelde hasta oldugu icin tutunamazms saglikli bebek tutunurmus o yuzden icini rahat tut Allah korusun oyle birsey olsa bile illa ki uzuluruz ama dua edip tekrar deneriz sonucta Allah neyi nasip ederse o hep umutlu olacagiz ve icimizi ferah tutacagiz
Bu kadar erken çıkmayabilir canım sonra negatif görünce uzulebilirsin, benimde kanda 9. Günde çıkmadı 12. Günde çıktı , inşallah sizinde şuan vardır :)Merhaba hanımlar
Geçen sene haziran ve temmuzda üst üste kimyasal gebelik yaşadım iki ay sonra tekrar hamile kaldım fakat hcg değerim düzensiz bi şekilde 8000 e kadar çıktı kese oldu büyüdü ama boş gebelikti kürtaj oldum...
Şimdi beklenmeyen adet gününü beklemek ne kadar zor geliyor
Aklımı sürekli başka şeylere vermeye çalışıyorum fakat zihnim bu sürece mıhlanmış gibi halbuki bu halim stres olmama sebep oluyor da elimde değil işte
Ovülasyon takibi yaptım 13.gün pozitif oldu...
kürtajdan sonra düzenim bozulmuştu ilk defa normal zamanımda yumurtlamış oldum. Pozitifi göreli 9 gün geçti bu gün 10. gün, Çok erken biliyorum ama içimdeki gıcık sürekli git beta hcg yaptır diyor ...
bu durumumuda burada benimle aynı hisleri yaşayandan başka kimse anlayamaz....
erken daha tatlım 6 günden önce zaten kanda çıkmaz. bide hastanelerin tahlil kitlerinin duyarlılıkları farklı oluyor özel hastaneler ucuza kaçıyor biraz. benim bi arkadaşın tahlili özel hastanede 40 çıktı aynı gün araştırmada 200 çıktı. sen adet tarihini bekle adet olmazsan git tahlil yaptır bi araştırma hastanesinde.Hanımlar merhaba benim bir sorunum var. 26 gunde 1 adet goruyorum ve yumutlama gunum 27 nisandi(otomatik adet takvimlerine gore). Dun yani 2 mayista kan testi verdim ve degerim 0.47 cikti. Radyasyonla calistigim icin cok tedirginim ve erken davrandim farkindayim ama ozel bir klinikte kan verdim ve doktor cok ilgisiz davrandi. Kursun onlukle korunarak calisiyorum sizce bir ihtimal yukselme sansi var mi? Daha yeni yeni cocuk istiyoruz ve tecrubesizim lutfen bana yardimci olun
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Bu kadar acele etmemin sebebi rasyasyon. Bur de onceki gun bir damla kan geldi. Fazla takiyorum sanirim. Cok sagol tesekkur ederimerken daha tatlım 6 günden önce zaten kanda çıkmaz. bide hastanelerin tahlil kitlerinin duyarlılıkları farklı oluyor özel hastaneler ucuza kaçıyor biraz. benim bi arkadaşın tahlili özel hastanede 40 çıktı aynı gün araştırmada 200 çıktı. sen adet tarihini bekle adet olmazsan git tahlil yaptır bi araştırma hastanesinde.
Endise etmekte haklisin canim ama simdi erken anlasilmaz, sen kendine dikkar et yine de adetin gecikince tekrar git benm gittigim dr da ozeldeydi ve dedigin gibi cok ilgisiz davrandi sinir oldum..peki hamile kalirsa bolum degistrme sansin olacak miCevaplariniz benim icin onemli cunku bu konuyu artik tanidigim kisilerle konusmak kendimi daha kotu hissettiriyor. Henuz iki aydir deniyoruz ve gercekten radyasyondan dolayi cok tedirginim. Dun de cok uzuldum. Gercekten para kazanmak icin insanlardan kan testi isteyip ultrasonla bakiyorlar. Halbuki o da biliyordur bu kadar erken birseyin cikmayacagini ama. Sonradan yukselecegini bilsem o ağır onluklerle calismaya devam edecegim. Adete 9 gun kaldi bugun
Elbette degistirecegim ama henuz gebelik olmadigindan boyle bi sansim yok malesef. Yine de korunarak calismaya devam ediyorum. Biraz zor oluyor ama kucuk de olsa bir ihtimal icin katlaniyorum. Tahlil vermeden onceki gun bir damla kadar bi kan geldi biraz da onun telasiyla vermistim kani. Yok dedi eger adet gecerse yine tekrarlarim testi. Insanlar karsindakinin duygularini anlamadan rahatca konusuyor doktor olmalarina ragmen. Umarim yanilir. Isteyen herkese Allah nasip etsin insallah eEndise etmekte haklisin canim ama simdi erken anlasilmaz, sen kendine dikkar et yine de adetin gecikince tekrar git benm gittigim dr da ozeldeydi ve dedigin gibi cok ilgisiz davrandi sinir oldum..peki hamile kalirsa bolum degistrme sansin olacak mi
Amin canim insallah gonlune gore olur ama kani erken vermissin eger o kan yerlesme kanamasiysa once rahime yerlesecek ve daha sonra beta artip kana karisacak bu da ortalama 1 haftayi bulur onun icin sabirli ol dr lar en erken adete 2 gun kala kanda gorulur diyoar zaten sen kendini koru ve adetin gecmesini bekleElbette degistirecegim ama henuz gebelik olmadigindan boyle bi sansim yok malesef. Yine de korunarak calismaya devam ediyorum. Biraz zor oluyor ama kucuk de olsa bir ihtimal icin katlaniyorum. Tahlil vermeden onceki gun bir damla kadar bi kan geldi biraz da onun telasiyla vermistim kani. Yok dedi eger adet gecerse yine tekrarlarim testi. Insanlar karsindakinin duygularini anlamadan rahatca konusuyor doktor olmalarina ragmen. Umarim yanilir. Isteyen herkese Allah nasip etsin insallah e
Tatlım değerin tek başına bi anlamı yok normal yolla olduysa sorun yoktur tüp bebekse iki günde bir katlanması gerekKızlar sat 3 nisandı 3 mayısta kan testi 170 çıktı. Nasıl sizce?
Tüp bebek değil canım normal yolla oldu ovulasyon testi falan yapmadım ama tahmini olarak ovulasyondan 15 ya da 16.günde vermiştim kan tahlilini.Tatlım değerin tek başına bi anlamı yok normal yolla olduysa sorun yoktur tüp bebekse iki günde bir katlanması gerek
Kız kardeşim normal yolla gebe kaldı doktor tek rutin tahlil istedi o kadar hcg hiç bakmamış bile demem o ki rahat ol hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahTüp bebek değil canım normal yolla oldu ovulasyon testi falan yapmadım ama tahmini olarak ovulasyondan 15 ya da 16.günde vermiştim kan tahlilini.
O kadar rahatlattın ki içimi böyle birşey duymaya ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla devam eder ve yavrularımıza kavuşuruzKız kardeşim normal yolla gebe kaldı doktor tek rutin tahlil istedi o kadar hcg hiç bakmamış bile demem o ki rahat ol hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah
Bence .herhalukarda gebe olma ihtimalin var burda forumda bu şekilde olupta adeti geçince hamilelik testleri pozitif çıkan çok üzme kendini bekle birazselam kızlar, 10 gündür inanılmaz derecede sırt, bel ve kasık ağrım var. akıntım da olunca üşüttüm diye düşündüm idrar yolu iltihabı falan mı dedim test yaptırdım temiz çıktı, vajinit mi dedim kadın doğuma gittim temiz çıktı ama ağrılarım hiç geçmedi. adetten 1 hafta önce hem evde idrar testi hem de hastanede kan testi yaptırdım beta hcg 0.1 çıktı. 2 gün önce de CERTAİN marka test yaptım evde negatif çıktı. bir kaç saat sonra da içimde de bir şey git tekrar bak dedi ikinci silik çizgyi gördüm heyecanlandım (içeriğinde 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın dese de ). dün de gidip tekrar kan testi yaptırdım beta hcg<0.1 çıktı .yarın adet olmam gerekiyor ve ağrılarım hiç kesilmedi. forumu okuyup okuyup ufak da olsa bir umut yakalamaya çalışıyorum böyle olanlar olabiliyormuş diye
inşallah canım ya haberi alsam direk paylaşırım zaten.. kırmızıya yakalanmadan şu 2 günü geçsem direk test yaptırıcamBence .herhalukarda gebe olma ihtimalin var burda forumda bu şekilde olupta adeti geçince hamilelik testleri pozitif çıkan çok üzme kendini bekle biraz