Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba kızlar benimde hcg 608 Di 4 gün sonra 3295 olmuş sizce normal mi. İlk çocuğumun kalbi durdu kaybettim inşallah bu sağlıklıdır

Çok değil buraya belki bir hafta belki 8 gun once yazmistim. Beta degerim 0,47 yukselme sansi var mi diye. Arkadaslarim siz siz olun 0.1 bile olsa kendinizi koruyun. Ben radyasyonla calisiyorum var olma ihtimali varsa kendimi daha cok koruyayim dememe ragmen kesinlikle yok diyen para avcisi kadini da asla affetmiyorum. Adetime bir ya da iki gun var test yaptim ve hamileyim sanirim. Birazdan kan testi vermeye gidecegim ( saat daha 6 ama ben 4 ten beri uyanigim). Net bir hamilelik mi kan degerim nedir bilmiyorum sadece fikir olsun diye yazmak istedim. Ufacik bir ihtimal dahi olsa kendinizi koruyun nolur. Iyi ki o kadini dinleyip de korunmasiz calismadim is yerinde. Ve en onemlisi adet tarihinden cok once test yapip kendinizi uzmeyin.

Uzun yazdim kusura bakmayin ama buraya girip ufacik bir umut arayan arkadaslarimiz varsa gorsunler uzulmesinler istedim. Insallah herkesin gonlundeki muradi bir an once olur. Bana da dua edin lutfen

kızlar gunaydın sat tarihim 9 nisan idi. dün beta ölçtürdüm 943 cıktı . normal bir deger oldugunu dusunuyorum. ama brz bekledikten sonra doktora gtmeyı planlıyorum siz ne diyorsunuz ?

kızlar gunaydın sat tarihim 9 nisan idi. dün beta ölçtürdüm 943 cıktı . normal bir deger oldugunu dusunuyorum. ama brz bekledikten sonra doktora gtmeyı planlıyorum siz ne diyorsunuz ?
Iki gün ara ile çağırmıştı doktor beni cnm. Sende git 2 gün sonra çünkü yükselip yukselmedigine bakiyorlar

nehirimm1727 Kedisever91 kizlar hatirlarsiniz ptesi bat idi 792 idi carsamba 2107 idi ve doktor cok dusuk deger anormal demisti. Bugun kan verdim 7483 cikti. Doktoru unutuyorum artik :)
canım sende anormal bir durum yok değerin çok iyi artıyor
Anormal olan o gittiğin doktor bir daha ona gitme kendine iyi bir doktor seç

nehirimm1727 Kedisever91 kizlar hatirlarsiniz ptesi bat idi 792 idi carsamba 2107 idi ve doktor cok dusuk deger anormal demisti. Bugun kan verdim 7483 cikti. Doktoru unutuyorum artik :)

canimmmm biliyodum cok sevindim dedim sana oyle her doktoru dinleme hafta ici kese gormeye baska doktora gidersin :) cok tebrikler

Pkoluyum tedavi gördüm yumurta büyütme çatlatma 2 mayıs kan tahlili verdim 34’01 ve 07 mayışsa bir daha verdim 58’01 ve doktorum çok düşük dedi 09 mayısta yaptırdım 115,05 çıktı 11 mayısta yaptırdım 310’04 dedi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…