Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Mrb arkadaslar yeniyim grupta tek tüpümu aldilar hamile kalma sansim nedir bilgisi olan varmi dış gebelik ten dolayi aldılar tüpümü duanizida eksik etemyin. Neolur

Kizlar bi sorun olcakti. Beta hcg hergun mu 2kat artar yoksa 2 3gun icinde mi ? Bi yerde oyle bisey okudum da

Kizlar simddi doktordan ciktim degerim 2107. Degerin cok dusuk anormal olabilir 10gun sonra gel bakalim ama su an cok dusuk dedi. Bati 2gun gecti su an sat 8nisan.

Kizlar simddi doktordan ciktim degerim 2107. Degerin cok dusuk anormal olabilir 10gun sonra gel bakalim ama su an cok dusuk dedi. Bati 2gun gecti su an sat 8nisan.
Arkadaslar normal hamilelikte beta kac cikmasi gerek ki hamile oldugumuz kesinlesiyor benim ilk 412 cikti ama dış gebelik oldu malesef

valla bilmiyorum ben de bat günğ 792 idi bugün 2017 ama doktor bunu dedi ve çöktüm şu an

canimdoktor bayagi sacmalamis millet adeti gectikten sonra 150 200le gebelik saptaniyir 2000 cok yuksek masallah hic korkma deger dusuk demesi icin 700den sonra 800 lerde cikmasi lazim

anormalse 48 saat sonra bidaha ister 10 gun bekletilirmi icin rahat etmiyosa baska doktora git derim

inşallah canım ya.. bende öyle düşünüyodum da işte böyle konuşunca.. bi moral gitti yani

hic korkma canim benim.kzimda.kan degerim ilk 203 48 saat sonrada 700 kusur cikmisti suan 16aylik kizim stres yapma sakin sen Rabbim.kucagina almayida nasip etsin

X