Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhabalar
Az önce kan testi yaptırdım negatif idrar da negatif. Adetim 2 gün gecikti. Ben gebeyim sanıyordum ama negatifi görünce moralim bozuldu. Hiç adet belirtim yok bu durumu nasıl yorumlamalıyım.
moralinizi bozmamanızı ve tekrar test yapmanızı tavsiye ederim çünkü test için erken davranmışta olabilirsiniz.

30mart sat im. 2 gun once 80 cikan beta hcg degerim bugun 304 cikti. Iki farkli lab sonucu bu gerci. Bat muhtemelen bugun veya yarin. 2 gunde degerim cok mu artmis ??

30mart sat im. 2 gun once 80 cikan beta hcg degerim bugun 304 cikti. Iki farkli lab sonucu bu gerci. Bat muhtemelen bugun veya yarin. 2 gunde degerim cok mu artmis ??
En az %70 artmasi lazim artis gayet guzel. Benim neredeyse 7 kat artmisti iki gunde :) 6.45ti iki gun sonra 46 olmustu tabi ben bata 7gun kala fln yapmistim :)

33 yaşındayım hayatımı sınav,atanma derdi ile çok erteledim.1 yıllık evliyim yeni evliyim fakat yaştan dolayı hemen çocuk olsun istedim ne zaman oldu biliyor musunuz babam yoğun bakımda durumu çok kötü kolon ca.refakat izni aldım 3 ay.Geldim yataklı serviste görmeye yetişemedim yoğun bakıma almışlar 2 gün sonra hamile oldugumu öğrendim.Rabbim biliyor babama ne kadar düşkünüm.Hem sevinci hem üzüntüyü hiç ummadığın anda nasip ediyor.O zamanını öyle güzel biliyorki.Kan değerim 584 gecikme 6.gün

Arkadaşlar, bir hafta önce yumurtlama gününü değerlendirdik, dün de kahverengi bir leke geldi yani ilişkiden bir hafta sonra, adetime henüz 9 gün var, lekelenmenin adetle ilgisi olduğunu dusunmuyorum bu nedenle. Bugün kan tahlili vericem ama çıkar mı acaba kanda ? Birde erken gebelik testi alayım diyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim

Oh masallah gozukur artik ne zaman istersen gidebilirsin :))
Salı günü gidiyorum inşallah ya benim tek sıkıntım şuan 5 haftalık hamileyim akıntı Yok kasık ağrısı Yok midem bulanmıyor uykum yok anlamadım kendimi dinliyorum hep korkuyorum 2 saattir pazardayım hiçbirşeyim yok

Hic merak etme zaten 6-7den sonra basliyor bi anda :) belki mide bulantin olmayabilir herkeste olmuyor insallah da olmaz ben bu haftaya kadar her gun iki uc kez kusuyordum. Ama kasik agrim cok erken baslamisti bir de uyku. Belki de guclu birisinizdir hormonlar sizi daha alt edememistir :)

İnşallah canım dediğin gibidir hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…