- 21 Nisan 2016
- 3.358
- 3.721
- 39
Ozaman crinone olabilir göğüslerim çok fenaBenim 127 çıktı.bende crinone kullaniyorum.ama benim adet dönemindede olmazdı zaten.
moralinizi bozmamanızı ve tekrar test yapmanızı tavsiye ederim çünkü test için erken davranmışta olabilirsiniz.Merhabalar
Az önce kan testi yaptırdım negatif idrar da negatif. Adetim 2 gün gecikti. Ben gebeyim sanıyordum ama negatifi görünce moralim bozuldu. Hiç adet belirtim yok bu durumu nasıl yorumlamalıyım.
Merhaba son durumlar ne test yaptin mi tekrar?Ozaman crinone olabilir göğüslerim çok fena
En az %70 artmasi lazim artis gayet guzel. Benim neredeyse 7 kat artmisti iki gunde :) 6.45ti iki gun sonra 46 olmustu tabi ben bata 7gun kala fln yapmistim :)30mart sat im. 2 gun once 80 cikan beta hcg degerim bugun 304 cikti. Iki farkli lab sonucu bu gerci. Bat muhtemelen bugun veya yarin. 2 gunde degerim cok mu artmis ??
Yarın öğrencem canım tekrar hamilelik devam ediyor çok şükürMerhaba son durumlar ne test yaptin mi tekrar?
Bhcg baktirdin mi 24ten sonra?Yarın öğrencem canım tekrar hamilelik devam ediyor çok şükür
24 ten sonra 85 çıktıBhcg baktirdin mi 24ten sonra?
hatirladim simdiii dogru soylemistin 85i :)24 ten sonra 85 çıktı
1385 çıktı sonuçhatirladim simdiii dogru soylemistin 85i :)
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin1385 çıktı sonuçkese falan nezaman gitsem acaba
sağol canım rabbim herkese versin inşallah1385 çıktı sonuçkese falan nezaman gitsem acaba
İnşallah canım hamilelerin duası kabul olur bize de dua eder misin. Benim de bu gece yumurtam çatlıycak iğne olmuştum dün inşallah benimde olursağol canım rabbim herkese versin inşallah
Tabiki canım etmemmi rabbim tüm isteyenlere versin inşallahİnşallah canım hamilelerin duası kabul olur bize de dua eder misin. Benim de bu gece yumurtam çatlıycak iğne olmuştum dün inşallah benimde olur
Oh masallah gozukur artik ne zaman istersen gidebilirsin :))1385 çıktı sonuçkese falan nezaman gitsem acaba
Salı günü gidiyorum inşallah ya benim tek sıkıntım şuan 5 haftalık hamileyim akıntı Yok kasık ağrısı Yok midem bulanmıyor uykum yok anlamadım kendimi dinliyorum hep korkuyorum 2 saattir pazardayım hiçbirşeyim yokOh masallah gozukur artik ne zaman istersen gidebilirsin :))
Hic merak etme zaten 6-7den sonra basliyor bi anda :) belki mide bulantin olmayabilir herkeste olmuyor insallah da olmaz ben bu haftaya kadar her gun iki uc kez kusuyordum. Ama kasik agrim cok erken baslamisti bir de uyku. Belki de guclu birisinizdir hormonlar sizi daha alt edememistir :)Salı günü gidiyorum inşallah ya benim tek sıkıntım şuan 5 haftalık hamileyim akıntı Yok kasık ağrısı Yok midem bulanmıyor uykum yok anlamadım kendimi dinliyorum hep korkuyorum 2 saattir pazardayım hiçbirşeyim yok
İnşallah canım dediğin gibidir hayırlısı olur inşallahHic merak etme zaten 6-7den sonra basliyor bi anda :) belki mide bulantin olmayabilir herkeste olmuyor insallah da olmaz ben bu haftaya kadar her gun iki uc kez kusuyordum. Ama kasik agrim cok erken baslamisti bir de uyku. Belki de guclu birisinizdir hormonlar sizi daha alt edememistir :)