Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İnşallah canım dediğin gibidir hayırlısı olur inşallah
Belirti olmamasi bi tehlike arz etmiyor bence hic endiselenmeyin 6-8 haftadan sonra zaten kendini belli ediyor hamilelik. Bende de ne karin var ne meme ucum buyudu renk degistirdi ne de karnimda cizgi olustu. Hic biri olmadi gun gun gebelik diye bir sey var orada okuyorum bu hafta bunlarin olmasi gerekiyor diyor ama hic bisey yok bende de mesela. O yuzden takmayalim bence belirtilere.

Benim kahverengi akıntı, rahim kalınlaşması oldu adete 9 gün kala doktor hamilelik olabilir dedi ama kan testi 1.20 çıktı :KK43:

Kaç günde bir adet oluyosunuz ki
28 günde bir canım yerleşme kanaması olarak düşündüğüm kahverengi lekelenme de Perşembe gecesi gelmisti, adetim bazen bir gün erken geç geliyor bazen ama onla da ilgili değil gibi gelen leke , anlayamadım hiç hem lekelenme hem kalınlaşma olunca epey umitlenmistim

28 günde bir canım yerleşme kanaması olarak düşündüğüm kahverengi lekelenme de Perşembe gecesi gelmisti, adetim bazen bir gün erken geç geliyor bazen ama onla da ilgili değil gibi gelen leke , anlayamadım hiç hem lekelenme hem kalınlaşma olunca epey umitlenmistim
28 günde bir adet oluyosan doktorun adete 9 gün kala böyle bi yorum yapması saçma olmuş. Bekle bakalım gününü

Kızlar bende az önce kan verdim 58.66 cıktı değerlerim çok az sanki ya.gelirken gebelik testide aldım pozitif ama bisey olcak diye korkuyorum .s

Eklentiler

• 20180430_115845.jpg
    20180430_115845.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 82
Selam kızlar kandiliniz mübarek olsun su mübarek günde allah herkesin gönlüne göte versin insallah.ben yeni katiliyorum bugün beta hcg test sonucum 854 cikti doktor daha cok kücük dedi sizce kac haftaliktir.yardimci olursaniz sevinirim

Selam kızlar kandiliniz mübarek olsun su mübarek günde allah herkesin gönlüne göte versin insallah.ben yeni katiliyorum bugün beta hcg test sonucum 854 cikti doktor daha cok kücük dedi sizce kac haftaliktir.yardimci olursaniz sevinirim

Tahminimce 8- 9 haftalık. Kalp atışlarını duydunuz mu ? Çünkü benim 281 çıkmıştı doktor 4 hafta demişti.

Benim kahverengi akıntı, rahim kalınlaşması oldu adete 9 gün kala doktor hamilelik olabilir dedi ama kan testi 1.20 çıktı :KK43:
Canm yerlesme kanamsi olsa bile daha kanda cikmasi icin erken, mantik olarak bakarsak rahime yerlesecek ve beta hormonu salgilanip kana karisacak adete 2 gun kala falan yaptr kan tahlilini dayanamazsan

Canm yerlesme kanamsi olsa bile daha kanda cikmasi icin erken, mantik olarak bakarsak rahime yerlesecek ve beta hormonu salgilanip kana karisacak adete 2 gun kala falan yaptr kan tahlilini dayanamazsan
Teşekkürler canım yorumun için , doktor böyle dedikten sonra icime epey kurt dustu, dün test yaptım çok silik çıktı ve kandan baktirdim hamile olduğumu öğrendim :KK16:
Demek ki ilişkiden bir hafta sonra gelen o şey yerleşme lekesiymis bende çok erken geldi, ama dediğin gibi her şekilde adeti beklemek daha doğru adet zamanı kimyasal gebelik nedeniyle giden çok bebek oluyormuş, daha şimdiden dört gün var, güzel haber duyup bunu beklemesi de çok zor olacak, benim için ilk oldu, inşallah sağlıkla gelir, Allah herkese nasip etsin :KK200::emir_bebek::KK200:

Merhaba hanımlar
Geçen sene haziran ve temmuzda üst üste kimyasal gebelik yaşadım iki ay sonra tekrar hamile kaldım fakat hcg değerim düzensiz bi şekilde 8000 e kadar çıktı kese oldu büyüdü ama boş gebelikti kürtaj oldum...
Şimdi beklenmeyen adet gününü beklemek ne kadar zor geliyor
Aklımı sürekli başka şeylere vermeye çalışıyorum fakat zihnim bu sürece mıhlanmış gibi halbuki bu halim stres olmama sebep oluyor da elimde değil işte :110:

Ovülasyon takibi yaptım 13.gün pozitif oldu...
kürtajdan sonra düzenim bozulmuştu ilk defa normal zamanımda yumurtlamış oldum. Pozitifi göreli 9 gün geçti bu gün 10. gün, Çok erken biliyorum ama içimdeki gıcık sürekli git beta hcg yaptır diyor ...
bu durumumuda burada benimle aynı hisleri yaşayandan başka kimse anlayamaz....

Teşekkürler canım yorumun için , doktor böyle dedikten sonra icime epey kurt dustu, dün test yaptım çok silik çıktı ve kandan baktirdim hamile olduğumu öğrendim :KK16:
Demek ki ilişkiden bir hafta sonra gelen o şey yerleşme lekesiymis bende çok erken geldi, ama dediğin gibi her şekilde adeti beklemek daha doğru adet zamanı kimyasal gebelik nedeniyle giden çok bebek oluyormuş, daha şimdiden dört gün var, güzel haber duyup bunu beklemesi de çok zor olacak, benim için ilk oldu, inşallah sağlıkla gelir, Allah herkese nasip etsin :KK200::emir_bebek::KK200:

İnşallah canım sağlıkla huzurla bereketle kavuşursun münişine:anne:

X