- 21 Nisan 2016
- 3.358
- 3.721
- 39
Sağol canım teşekkür ederim Çarşamba günü yine kan vericem kan sonucuna göre özelden randevu alıcam 1000 i geçerse giderimGayet guzel 2katindan bile fazla artmis ogrendigin gun muhtemelen yeni tutunmustu :) benim de yumurtlamadan sonraki 10.gun 6.45 12.gun 46ydi zaten kimseyle kiyaslamamak lazimmis ama benim de oyle fazla artmisti. :) simdi bat gununu bekleyip 7-8gun sonrasina randevu alabilirsin doktorun tabi daha erken veya daha gec gormek isteyebilir ona da danis ve kendine cok cok dikkat et agir kaldirma ve dinlen bol bol. :)
Sağol canım teşekkür ederim Çarşamba günü yine kan vericem kan sonucuna göre özelden randevu alıcam 1000 i geçerse giderimGayet guzel 2katindan bile fazla artmis ogrendigin gun muhtemelen yeni tutunmustu :) benim de yumurtlamadan sonraki 10.gun 6.45 12.gun 46ydi zaten kimseyle kiyaslamamak lazimmis ama benim de oyle fazla artmisti. :) simdi bat gununu bekleyip 7-8gun sonrasina randevu alabilirsin doktorun tabi daha erken veya daha gec gormek isteyebilir ona da danis ve kendine cok cok dikkat et agir kaldirma ve dinlen bol bol. :)
:) iki kati hesabiyla gecmeyebilir 1000i ama ne olacagi belli olmuyor cok hesap kitap yapmamali artik. keseyi de gorursun insallah :)Sağol canım teşekkür ederim Çarşamba günü yine kan vericem kan sonucuna göre özelden randevu alıcam 1000 i geçerse giderim
Canım belirtilerin neydiİnşallah canım
Belirtim hiç ama hiç yok akıntı yok kasık ağrısı bulantı hiç yok ben sadece meraktan test verdim istediğim içinCanım belirtilerin neydi
Hayırlı olsun canımBelirtim hiç ama hiç yok akıntı yok kasık ağrısı bulantı hiç yok ben sadece meraktan test verdim istediğim için
Sağol canım daha çok yeni inşallah kalp atışını duyarsak ozaman tamam deriz rabbim isteyen bekleyen herkese versinHayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canım son adet ne zamandı seninfikir olması açısından yazıyorum arkadaşlar adetim den bir gün önce evde test yaptım pembe ikinci çizgi hemen çıktı ertesi sabah yani adet gününde testi tekrarladım daha koyu olara ikinci çizgi cikti..beklenen adetin ertesi günü kan verdim 367 çıktı bhcg iki gün sonra testi tekrarladık 824 çıktı..isteyen herkese rabbim nasip etsin
24 martHayırlı olsun canım son adet ne zamandı senin
İnşallah keseyi kalp atışını da görürüz24 mart
inşallahİnşallah keseyi kalp atışını da görürüz
Belirtin var mı canıminşallah
hayır hicbir belirti yok zaten bulantı falan genelde 7. ve 8. haftalarda başlarBelirtin var mı canım
Benimde Yokhayır hicbir belirti yok zaten bulantı falan genelde 7. ve 8. haftalarda başlar
Bende her adete 10 kala olur şuanda göğüslerim çok kötü crinone diye progesteron kullanıyorum içinde yan etkilerde göğüslerde ağrı acı yazıyor o yüzden emin değilim ben hamilelik mi yoksa kullandığım progesteron mu bilemedim senin ne kadar hcg şuanKızlar sizde göğüs hassasiyeti var mi ağrı,sızı acıma falan.bende hiç yok valla.
Benim 127 çıktı.bende crinone kullaniyorum.ama benim adet dönemindede olmazdı zaten.Bende her adete 10 kala olur şuanda göğüslerim çok kötü crinone diye progesteron kullanıyorum içinde yan etkilerde göğüslerde ağrı acı yazıyor o yüzden emin değilim ben hamilelik mi yoksa kullandığım progesteron mu bilemedim senin ne kadar hcg şuan