Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Sağol canım teşekkür ederim Çarşamba günü yine kan vericem kan sonucuna göre özelden randevu alıcam 1000 i geçerse giderim

Sağol canım teşekkür ederim Çarşamba günü yine kan vericem kan sonucuna göre özelden randevu alıcam 1000 i geçerse giderim

fikir olması açısından yazıyorum arkadaşlar adetim den bir gün önce evde test yaptım pembe ikinci çizgi hemen çıktı ertesi sabah yani adet gününde testi tekrarladım daha koyu olara ikinci çizgi cikti..beklenen adetin ertesi günü kan verdim 367 çıktı bhcg iki gün sonra testi tekrarladık 824 çıktı..isteyen herkese rabbim nasip etsin

Hayırlı olsun canım son adet ne zamandı senin

Kızlar sizde göğüs hassasiyeti var mi ağrı,sızı acıma falan.bende hiç yok valla.

Kızlar sizde göğüs hassasiyeti var mi ağrı,sızı acıma falan.bende hiç yok valla.
Bende her adete 10 kala olur şuanda göğüslerim çok kötü crinone diye progesteron kullanıyorum içinde yan etkilerde göğüslerde ağrı acı yazıyor o yüzden emin değilim ben hamilelik mi yoksa kullandığım progesteron mu bilemedim senin ne kadar hcg şuan

Benim 127 çıktı.bende crinone kullaniyorum.ama benim adet dönemindede olmazdı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…