Ayy canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim Allah olmayanlara da versin bu ay:)Merhaba arkadaslar benim bugun kan verdim 613.8 cikti değerim kesenin gorunkesi icin ne zman doktoea gitmeliyim bu degerden sonra kimyasal olma ihtimali var midir
Degerin düzenli artarsa pazartesi gorebilirsin diye düşünüyorum hayırlı olsun saglikla kavusursun insallahMerhaba arkadaslar benim bugun kan verdim 613.8 cikti değerim kesenin gorunkesi icin ne zman doktoea gitmeliyim bu degerden sonra kimyasal olma ihtimali var midir
Önemli olan değerin iki günde iki kat artması korkma hiç inşallah değerin güzel artarMerhaba kızlar 16 mart son adet tarihim 7 nisanda yumurtlama testinde çift çizgiyi gördük eşim ile 7 ve 8 nisanı değerlendirdim bugün idrar testinde silik çizgi çıktı ve kan değerim 24,5 cuma günü yine kan vericem sizce yumurtlama tarihine göre bu değer nasıl yükselirmi çok korkuyorum daha sevinemedim
Sağol canım inşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorum hiç belirtim yok akıntı kasık ağrısı gibi acaba normal mi doktor dün crinone diye vajinaya sıkılan bir progesteron verdi eğer bebek varsa tutunsun diyeÖnemli olan değerin iki günde iki kat artması korkma hiç inşallah değerin güzel artar
Sağol canım inşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorum hiç belirtim yok akıntı kasık ağrısı gibi acaba normal mi doktor dün crinone diye vajinaya sıkılan bir progesteron verdi eğer bebek varsa tutunsun diye
İnşallah canım sende hamilesin duaların kabul olur dua et benim için sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahGayet iyi bence 12.gun oluyor yani test gunun onun da min. Degerinin ustundesin. Insallah tutunur bebegin.
Adetine daha var mı canimKızlar hamileliğinizde belirtiler nezaman başladı acaba benim hiç belirtim yok zaten kan sonucum 24,5 yarın bir daha vericem
Ben polikistik overim canım hiç adet düzenim yokki son 16 mart işte tek bildiğim yumurtlama testi yaptım 7 nisanda pozitif oldu test eşimle o günü değerlenirdik yani eğer gebelik varsa 7 nisandaki ilişki ile oldu çünkü birdaha yapmadık ama azıcık bile belirti yok okadar rahatım kiAdetine daha var mı canim
7+15 desek 22 nisan olur en erken canımBen polikistik overim canım hiç adet düzenim yokki son 16 mart işte tek bildiğim yumurtlama testi yaptım 7 nisanda pozitif oldu test eşimle o günü değerlenirdik yani eğer gebelik varsa 7 nisandaki ilişki ile oldu çünkü birdaha yapmadık ama azıcık bile belirti yok okadar rahatım ki
İnşallah canım hamileymdir...sen ve diğer bekleyen arkadaşları inşallah rabbim sevindirir daha fazla aratmaz ben yıllardır arıyorum çok zor Allah hepimize versinİnşallah hamilesindir canın dua et bizim için bizde hamile olalım
İnşallah canım hamileymdir...sen ve diğer bekleyen arkadaşları inşallah rabbim sevindirir daha fazla aratmaz ben yıllardır arıyorum çok zor Allah hepimize versinİnşallah hamilesindir canın dua et bizim için bizde hamile olalım
Amin canım inşallah hepimizin yüzü gülerİnşallah canım hamileymdir...sen ve diğer bekleyen arkadaşları inşallah rabbim sevindirir daha fazla aratmaz ben yıllardır arıyorum çok zor Allah hepimize versin
Ben ilk ogrendigimde 6.45ti :) yani 24.5 gayet guzel ama tabi artis gostermesi lazim tekrar testi ne zaman yapacaksin? Amin insallah tum isteyenler saglikla kucagina alir bebegini.İnşallah canım sende hamilesin duaların kabul olur dua et benim için sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Canım 24,5 ti iki gün önceki şimdi yine yaptırdım 84 çıktı inşallah tutunur bebeğimBen ilk ogrendigimde 6.45ti :) yani 24.5 gayet guzel ama tabi artis gostermesi lazim tekrar testi ne zaman yapacaksin? Amin insallah tum isteyenler saglikla kucagina alir bebegini.
Sence artış nasıl canımBen ilk ogrendigimde 6.45ti :) yani 24.5 gayet guzel ama tabi artis gostermesi lazim tekrar testi ne zaman yapacaksin? Amin insallah tum isteyenler saglikla kucagina alir bebegini.
Gayet guzel 2katindan bile fazla artmis ogrendigin gun muhtemelen yeni tutunmustu :) benim de yumurtlamadan sonraki 10.gun 6.45 12.gun 46ydi zaten kimseyle kiyaslamamak lazimmis ama benim de oyle fazla artmisti. :) simdi bat gununu bekleyip 7-8gun sonrasina randevu alabilirsin doktorun tabi daha erken veya daha gec gormek isteyebilir ona da danis ve kendine cok cok dikkat et agir kaldirma ve dinlen bol bol. :)Sence artış nasıl canım