Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Sen tekrar ne zaman gideceksin doktora. Sağol Cnm amin inss :)

Bugun dayanamadim gittim 2 günde 2 katı olur derler ama yinede kanda verdim 1 gunde 477 olmus doktorda artis iyi tekrar kan vermene gerek yok 1 gunde bile ikiye katlamis haftaya gel keseyi goruruz dedi ama yinede dayanamam cuma ve pazartesi veririm kan takip ederim

canım son durumun nedir merak ettm. kısa sürede öğrenmişsn hamileliğini tebrıkler

Cnm keseyi göremedik çok Cnm sıkıldı beta hcg 2500 çıktı

Evet Cnm sıkıldı doktor ile görüşemedim daha tahlil sonuçları icin

Sıkma canıni bak degerinde ne guzel yukselmis daha yeni bebisler hayırlısiyla saglikli bir sekilde keseciklerinde buyurler insaAllah olumlu düsün buyuk ihtimal haftaya ya da bir kac gun sonra gel bakariz keseye der daha yeni yeni olusuyo herseyleri hemen vesveseye kapilma

Pazartesi tekrar çağırdı Cnm doktor birde Progestan a başlattı

benim 2gun once 523tu bugun 928..artis miktari düşük galiba ne dersiniz..doktoru bekliyorum su an

Amin sağol Cnm doktor sana ne dedi

Degerlerin guzel yukseliyo simdi baksak da bir sey goremeyiz haftaya gel keseyi goruruz dedi agrin falan varmi diye sordu hafif arada oluyo dedim o kadar olmasida normal dedi vitamin yazdi haftaya çarsamba gidicem işte yarın yinede kan veririm bakalim kac olmus.

Adetin kac gün geçti şimdi hafi inss hayırlısı ile keseyi görürsün değerin güzel artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…