- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
Yok Cnm birdaha tekrar ölçtürmedim yarın doktor kontrolüm var bakalımKaç olmuş betan canım olcturdun mu?
Yok Cnm birdaha tekrar ölçtürmedim yarın doktor kontrolüm var bakalım
Sen tekrar ne zaman gideceksin doktora. Sağol Cnm amin inss :)Hadi bakalım guzel haberlerle gel inşaAllah
Sen tekrar ne zaman gideceksin doktora. Sağol Cnm amin inss :)
canım son durumun nedir merak ettm. kısa sürede öğrenmişsn hamileliğini tebrıklerMerhaba kızlar sat 7 marttı, ovulasyon testlerini hemen adet bitiminde yapmaya basladim. 17 martta çift çizgiyi gorunce o gun denedik. 19 martta doktoruma gittim, ultrasondan baktiginda yumurtladigimi hatta yumurtaminda catladigini soyledi. Ne yapmam gerekiyor dedigimde, bugun ve yarin yine yapin 1 gun ara verin sonraki gun tekrar yapip birakin yapmayin dedi. Bizde oyle yaptik. Ancak daha önceki günlerde erken hamilelik belirtileri hissettigim icin, doktorun deneyin dedigi son gunden 1 gun once hamilelik testi denedim ve durum pozitifti. 24 mart(dün) kan verdim ve beta hcg 695 çikti. Sata göre 2 hafta 4 gunluk hamileyim ve cok yuksek bir hcg degeri ile karsilastik. Daha once kurtaj olmustum, bebegin kalbi durmustu onda bile 4 haftalik hamileyken 500 cikmisti hcg. Bunda 2 haftalik olmasina ragmen 695. Erken dollenmis olsa bile bu kadar yuksek deger verir mi? 12 gun var daha adetime, cogul gebelik olma ihtimali var mi acaba? Anlayamadim hamilemiyim yoksa farkli bi durum mu soz konusu, benimle ayni seyi paylasan birileri var midir? Simdiden cok tesekkurler kizlar cevaplarinizi bekliyorum
Cnm keseyi göremedik çok Cnm sıkıldıBugun dayanamadim gittim 2 günde 2 katı olur derler ama yinede kanda verdim 1 gunde 477 olmus doktorda artis iyi tekrar kan vermene gerek yok 1 gunde bile ikiye katlamis haftaya gel keseyi goruruz dedi ama yinede dayanamam cuma ve pazartesi veririm kan takip ederim
Cnm keseyi göremedik çok Cnm sıkıldıbeta hcg 2500 çıktı
Evet Cnm sıkıldıDeğerde iyi aslinda gozukmeliydi niye gozukmedi ki doktor ne dedi bu duruma?
Evet Cnm sıkıldıdoktor ile görüşemedim daha tahlil sonuçları icin
Pazartesi tekrar çağırdı Cnm doktor birde Progestan a başlattıSıkma canıni bak degerinde ne guzel yukselmis daha yeni bebisler hayırlısiyla saglikli bir sekilde keseciklerinde buyurler insaAllah olumlu düsün buyuk ihtimal haftaya ya da bir kac gun sonra gel bakariz keseye der daha yeni yeni olusuyo herseyleri hemen vesveseye kapilma
Pazartesi tekrar çağırdı Cnm doktor birde Progestan a başlattı
Gayet iyi her insanda ayni yükseliş olmaz kibenim 2gun once 523tu bugun 928..artis miktari düşük galiba ne dersiniz..doktoru bekliyorum su an
Amin sağol Cnm doktor sana ne dediHayirlisı olsun inşaAllah canim
ben de oyle dusundum ama bu doktorda dusuk dedi 2gun sonra geldiginde keseyi gormemiz gerek dedi.yoksa gebelik olmuyomusGayet iyi her insanda ayni yükseliş olmaz ki
Amin sağol Cnm doktor sana ne dedi
Adetin kac gün geçti şimdi hafi inss hayırlısı ile keseyi görürsün değerin güzel artarDegerlerin guzel yukseliyo simdi baksak da bir sey goremeyiz haftaya gel keseyi goruruz dedi agrin falan varmi diye sordu hafif arada oluyo dedim o kadar olmasida normal dedi vitamin yazdi haftaya çarsamba gidicem işte yarın yinede kan veririm bakalim kac olmus.
Sıkıntı yapma bu şekilde Denilip evet gebelik sonlanan var ama bu şekilde denilip te yanılanlar da çok 8,9 haftaya kadar sabırlı olben de oyle dusundum ama bu doktorda dusuk dedi 2gun sonra geldiginde keseyi gormemiz gerek dedi.yoksa gebelik olmuyomus
Canım benim kese b.hcg 8000 üstüyken gördü hatta başta göremedi sonradn gördü sıkma canını görürsün inşllah oluyo böyle şeylerCnm keseyi göremedik çok Cnm sıkıldıbeta hcg 2500 çıktı
Sağol Cnm Allah razı olsun umud verdin . Telefonda çok küçük o gördüğümüz şey kese dedi doktor bakalım pazartesi günü görürüz insallah :)Canım benim kese b.hcg 8000 üstüyken gördü hatta başta göremedi sonradn gördü sıkma canını görürsün inşllah oluyo böyle şeyler