- 18 Aralık 2014
- 530
- 549
Canım kimyasal yaşamışsın. Sağlıksız gebeliği vücut kendiliğinden atmış oldu. Bende yaşamıştım ertesi ay hemen hamile kaldım ve kızım dünyaya geldi. Kimyasaldan sonra hamile kalmak daha çabuk oluyormuş . Rahim zaten kendini bir gebeliğe hazırlamış diye sanırım. Allah gönlüne göre versin üzülme zamanı gelince herşey olurÖncelikle Allah herkesinyar ve yardımcısı olsun.Allah herkese hayırlı olanı nasip etsin.Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Evliyim bebek çok istiyordum.İlaçlar kullandım ve hamile kaldım.Ama sevincim uzun sğrmedi beta hcg değerlerim düştü.Gebelik sonlancak dedi doktor ve kanamam ile birlikte sonlandı.Çok zor zamanlar geçiyorum ilk heyecanımdı ve yaşayamadan bitti.Sizce bu düşüşün sebebi ne olabilir ?bir daha yaşayabilir miyim çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.
Hayırlı olsun çok sevindim.Böyle olumlu şeyleri duyunca mutlu oluyorum.Rabbim analı babalı büyütsün...Canım kimyasal yaşamışsın. Sağlıksız gebeliği vücut kendiliğinden atmış oldu. Bende yaşamıştım ertesi ay hemen hamile kaldım ve kızım dünyaya geldi. Kimyasaldan sonra hamile kalmak daha çabuk oluyormuş . Rahim zaten kendini bir gebeliğe hazırlamış diye sanırım. Allah gönlüne göre versin üzülme zamanı gelince herşey olur
Ben görünür diye biliyorum ama vajinal ultrasonla görülebilirKızlar adetim 2gün geçti beta 1430 çıktı sizde kese gözkr müü
Adet günününden itibaren hesaplama yapılıyor.haftana bakabilirsin 5 haftadan itibaren görülebiliyor diye biliyorum.değerler önemli.Bu rakamla gözükür ama vajinal muayene yapılmamasını öneriyorlar.Bilginiz olsun.Ultrasonla bakar zaten doktorun.Kızlar adetim 2gün geçti beta 1430 çıktı sizde kese gözkr müü
Adet günününden itibaren hesaplama yapılıyor.haftana bakabilirsin 5 haftadan itibaren görülebiliyor diye biliyorum.değerler önemli.Bu rakamla gözükür ama vajinal muayene yapılmamasını öneriyorlar.Bilginiz olsun.Ultrasonla bakar zaten doktorun.
Kızlar adetim 2gün geçti beta 1430 çıktı sizde kese gözkr müü
gecen cuma kan testı yaptırmıstım hcg 0,29 cıkmıstı ılıskıye gırelı bugun 15 gun oldu moralım cok bozulmustu bu deger artarmı acaba ıdrar testı yapmak ıstemıyorum tekrrdan moral bozuklugu yasamamk ıcın belırtılerımde gectı artık pek bı belırtım yok sadece grıp oldum bogazım yanıyor gozlrım yanıyor .. kullandgm programdakı takvıme gore adetıme 7 gun var dıyor ama ben duzenlı olmadıgım ıcın takvım gunu pek dıkkate alamıyorum 2 ayda bır en erken ortalama oldugum ne yapmalıyım hcg yukselırmıkı
canım kendini çok strese sokma bu ay olmazsa bir dahaki ay olur inşallah rabbim gününü zamanını biliyor doğru zamanda nasip etsin. senin değerle yükselmesi biraz zor gibi gözüküyor benim geçen ay hcg 1.20 çıkmıştı sonrasında adet oldum. Çalışmalara devam durmak yok :)
BURDAKI DIGER ARKADASLARDA HCG DEGERI 2GUNDE ARTINCA INSAN HEVES EDIYOR ACIKCASI ..TABIKIDE RABBIM BILIR ZAMANINI HERSEYIN HAYIRLISI
Aminnn canim inşaAllahDaha bugun 4. Gun canim genelde 10 gun gecikmeyle gel ki deger 1000 kusurlerde olur denilmesi bosa degilmis pimpirikli oldugumdan ben vesveseye getiriyorum
Merhaba benimde yarın adet gecikmemin 4.günü hiç şaşmazdı bende bir de geç yumurtluyormuşum adetlerim düzenli olmasına rağmen
Yarın gidip kan vereceğim siz kanda görmeden önce evde gebelik testi yaptımız mı??
Bu arada tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın :)
Canim 3 gün gecikmeyle beta 1050 cıktı benim 4 gün sonra doktora gittim ultrasonla kese göründüKızlar adetim 2gün geçti beta 1430 çıktı sizde kese gözkr müü
Hamilelik varmi oluyor bu
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
Kizlar acil cvp bekliyorum bu sonuç ne anlama grliyor
Teşekkür ederimGaliba sonucun 0,06 yaziyor sonuc kismi yazmadigi icin pek anlamadim ama 0,6 ise gebelik yok anlamina geliyor 5 ve üzeri hamile olma ihtimali oluyor.