Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Adetin kac gün geçti şimdi hafi inss hayırlısı ile keseyi görürsün değerin güzel artar

Aminnn canim inşaAllah Daha bugun 4. Gun canim genelde 10 gun gecikmeyle gel ki deger 1000 kusurlerde olur denilmesi bosa degilmis pimpirikli oldugumdan ben vesveseye getiriyorum

Sağol Cnm Allah razı olsun umud verdin . Telefonda çok küçük o gördüğümüz şey kese dedi doktor bakalım pazartesi günü görürüz insallah :)
İnşallah canım Rabbimin izniyle herşey yolunda gidicek yeterki stres yapmayalım.
Beninde bugün kontrolum vardı kalp atışı için karından baktı ama duyamadı sonra alttan baktı bu sefer duydu ama çok az doktorum makina iyi değil diye fazla duyamıyouz dedi ama baklım baya uğraştı etti duymak için iyi haftaya gel dedi net duyarız inşallah hepimizin sağlıklı gider gebelikleri

Hayırlısı ile insallah duyarsın Cnm haftaya

Kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim kan verdim adetim 1 gün gecikti beta HCG 34 çıktı bana değer biraz düşük geldi siz ne dersiniz ?

Öncelikle Allah herkesinyar ve yardımcısı olsun.Allah herkese hayırlı olanı nasip etsin.Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Evliyim bebek çok istiyordum.İlaçlar kullandım ve hamile kaldım.Ama sevincim uzun sğrmedi beta hcg değerlerim düştü.Gebelik sonlancak dedi doktor ve kanamam ile birlikte sonlandı.Çok zor zamanlar geçiyorum ilk heyecanımdı ve yaşayamadan bitti.Sizce bu düşüşün sebebi ne olabilir ?bir daha yaşayabilir miyim çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.

Kızlar lütfen yardım edin dün hamile olduğumu öğrendim adetim 1 gün gecikmeyle kan verdim sonuc 34 bana az geldi çok korkuyorum normalmi sizce

Çıkan değer değil de en azından iki güne bir iki katına artıyorsa değer sorun yok 2 gün sonrA yeniden kan tahlili yap
Kesinlikle takip et derim.Daha başlangıcındasın seni paknik etmim ama yeni yaşadım bu durumu bende.Benim 88 lerdeydi 3 gün sonra yaptırım 17 e düştü bebek düşecek dedi kendi kendine doktor.Artarsa sorun yok zaten inşallah hayırlısı ile bebeğinin kesesini görür sağlıcakla kucagına alırsın

Kimyasal gebelik olmuş

Kimyasal gebelik olmuş
Evet malesef öyle sanırım.İlk gebeliğim olmuştu ve bu konularda çok fazla bilgiye sahip değilim.İnsan yaşadıkça öğreniyor herşeyi.Baya psikolojim bozuldu yeni yeni kendime geliyorum.Öğrendiğim gün ağlama krizleri geçirdim.Rabbim kimseye yaşatmasın.İnşallah bir daha bu durumu yaşamam.Korkuyorum ya yine olursa diye.

Benimde sat 2 mart :) ama değer in düzenli artış gösteriyor ise yeterli kişiden kişiye göre değişiyor değer cunku yumurtlama günlerimiz farklı
Benim de 2 martt:))) dün gece astımımdan dolayı acillik oldum betaya da baktırdım 823 çıktı inşallah değerim normaldir

Benim de 2 martt:))) dün gece astımımdan dolayı acillik oldum betaya da baktırdım 823 çıktı inşallah değerim normaldir
Cnm adet günüm ayni olsada yumurtlama günlerimiz farklı birde beta hcg her bünyede farklı artış gösterir o yüzden kişilerle kıyaslamak yanlış Benim değerim su an 5 binlerde olması lazım persembe günü sabah 2500 çıktı önemli olan düzenli artış göstermesi değerin :) hayırlısı ile kucagina alirsin insallah .

Anladımmm teşekkür ederim amin inşallah sende kucağına sağlıklı Bi şekilde alırsın bebeğinii

Kızlar kan sonucum geldi 9 çıktı. Çok dusuk değil mi? Bat 12 Nisan lütfen kızlar biriniz yardımcı olun canim sıkıldı bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…