- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
Benimde sat 2 mart :) ama değer in düzenli artış gösteriyor ise yeterli kişiden kişiye göre değişiyor değer cunku yumurtlama günlerimiz farklıKızlar sat 2 mart bugun adet günümde kan verdim 179.9 çıkti çok mu düşük acaba adet günü geçtikce mi yükseliyor?
Benimde sat 2 mart :) ama değer in düzenli artış gösteriyor ise yeterli kişiden kişiye göre değişiyor değer cunku yumurtlama günlerimiz farklı
Benim 15,16 gibi yumurtlama oldu ben kan verdim ama çok oldu Cnm adetime 4,5 gün varken 26.8 çıktı 36 saat sonra tekrar verdim 76.9 çıktı geçen hafta carsamba sabah 9 da verdim 26.8 persembe akşam 9 da 76.9 çıktı nasıl artışEvet ben geç 18-19 gibi yumurtladim 27 sinde yerlesme oldu bakalım perşembe bir daha vercem kan inşaAllah yükselme olur. Sen verdin mi kan kaç cıktı canım senin ki?
Bu şekilde düzenli artış gösterdi ise 1200,1500 lerde olması lazım insallahBenim 15,16 gibi yumurtlama oldu ben kan verdim ama çok oldu Cnm adetime 4,5 gün varken 26.8 çıktı 36 saat sonra tekrar verdim 76.9 çıktı geçen hafta carsamba sabah 9 da verdim 26.8 persembe akşam 9 da 76.9 çıktı nasıl artış
Benim 15,16 gibi yumurtlama oldu ben kan verdim ama çok oldu Cnm adetime 4,5 gün varken 26.8 çıktı 36 saat sonra tekrar verdim 76.9 çıktı geçen hafta carsamba sabah 9 da verdim 26.8 persembe akşam 9 da 76.9 çıktı nasıl artış
Beta değerinize göre hamile değilsiniz.Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce düşük yaptım ve martta beta testi yaptırdım <2 421 yazıyor. bir program indirdim ve ben 5 martta adet oldum son adet tarhimi yazdğm zaman 4 haftalık hamilesin diyor sizce hamilemiyimdir ve doğru sonuç veren gebelik programı biliyormusunuz
30 günde bir oluyorum Cnm benim 31 mart ta olmam gerekiyorduKaç günde bir adet oldugunu bilmedigim icin bir sey diyemiycem canım ama en azından artış olmuş bakalim bu hafta ne kadar artacak.
Sonuç negatif çıkmış ama ben anlamadımMerhaba arkadaşlar ben 3 ay önce düşük yaptım ve martta beta testi yaptırdım <2 421 yazıyor. bir program indirdim ve ben 5 martta adet oldum son adet tarhimi yazdğm zaman 4 haftalık hamilesin diyor sizce hamilemiyimdir ve doğru sonuç veren gebelik programı biliyormusunuz
Daha erken canım görünmez panik yapma rahim kalınlığın nasılmışKızlar ben en son 23 şubatta adet olmuştum hala adet olmadım mide bulantım çok var bugün doktora geldim karından ultrasonla baktı bir şey yok dedi beta hcg istedi sonuçları bekliyorum dua edin lütfen hamile çıkayım. Sormak istediğim ultrasonda görmediya yani hamile değil miyim
hakkında hayırlısı canım bende en son 23 şubatta oldum 5 haftalık ultrasona gittiğimde dr.baktığında gözükmedi idrara sıkışık gel dedi bol su içtim oyleKızlar ben en son 23 şubatta adet olmuştum hala adet olmadım mide bulantım çok var bugün doktora geldim karından ultrasonla baktı bir şey yok dedi beta hcg istedi sonuçları bekliyorum dua edin lütfen hamile çıkayım. Sormak istediğim ultrasonda görmediya yani hamile değil miyim
hakkında hayırlısı canım bende en son 23 şubatta oldum 5 haftalık ultrasona gittiğimde dr.baktığında gözükmedi idrara sıkışık gel dedi bol su içtim öyle girdim keseyi gördük şükür
Onunla ilgili de bir şey demedi sadece kan testi istedi saat 2 de çıkacakDaha erken canım görünmez panik yapma rahim kalınlığın nasılmış
Hayırlısı olsun canım idrara sıkışık gitmek gerekio sanırım ama dr.da bildiği var sonuç çıkınca haber vermeyi unutmaOnunla ilgili de bir şey demedi sadece kan testi istedi saat 2 de çıkacak
yeni yeni olmaya başladı sevdiğim yiyeceklerin çoğunu şuan yiyemiyorum inşaallah vardır bebisinAyy ne güzel inşallah benimde vardır. Benim midem çok bulanıyor her yemekten tiksiniyorum açkende midem yanıyor bunlar belirti mi sende de var mıydı