inşaallah vardır canim Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahTamam canım haber vercem lütfen dua edin benim için
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahArkadaşlar merhaba bende dün kan verdim ve değerim 1050 cıktı 4 haftalık mi oluyor :)
Evet 4 haftalık maşallahTebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Sen içini ferah tut canım bol bol dua et inşallah sağlıkla alırsın kucağınamrb arkadaşlar benim daha once 2 gebelik geçirdim bebegin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Dün adetim gunu geçmişti idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen doktora gittim muane oldum kese görünmedi kan testi yaptım beta hcg degeri 792 çıktı doktor haftaya kontrole çağırdı.çok korkuyorum n gebelikte de bebeğin kalp atışı olmasa ((
Çok sağolasınTebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Kese 1000lerin 1200lerin üstüne cıkınca görünür anca. Sıkıntı yapmayın dua edin dikkat edin sabredin.. Haftaya kadar epeyce artmıs olur degeriniz görürsünüz ultrasondamrb arkadaşlar benim daha once 2 gebelik geçirdim bebegin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Dün adetim gunu geçmişti idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen doktora gittim muane oldum kese görünmedi kan testi yaptım beta hcg degeri 792 çıktı doktor haftaya kontrole çağırdı.çok korkuyorum n gebelikte de bebeğin kalp atışı olmasa ((
Maşallah gayet iyi canımbatım 1nisandi 3nisandaki sonucum 523 cikti.nasil sizce
Canım kalbini ferah tut en az %60 lık bir artış isteniyorArkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım adetimden 2 gün önce kan testinde beta 11.1 çıkmıştı doktor 2 gün sonra tekrarlamamı istedi bende tekrar yaptırdım daha sonra 26.7 fakat 4 gün sonra ise 74,6 geldi tam iki kat bir artık değil 3. Sonucum yaklaşık % 70 artmış korkuttu bu durum beni var mi aranızda böyle olan yardımcı olurmuşsunuz
hayırlı olsun kuzummm hamilesinBenim kan tahlili sonucum hcg 159 referans aralığı 0-5 doktora sormaya zamanım olmadı. Bilen arkadaslar yardımcı olabilir mi. Test adetimden 1 gün önce yapıldı.
Canim benim çok teşekkür ederim cvp verdiğin için bütün gün yüreğim yandı moralim bozuldu korkuyorumCanım kalbini ferah tut en az %60 lık bir artış isteniyor
korkma canım neden korkuyorsun kuzumCanim benim çok teşekkür ederim cvp verdiğin için bütün gün yüreğim yandı moralim bozuldu korkuyorum
Değer artısı 2 kat olacak diyor bir çok yerde okudum bazı yerler de senin dediğin gibi ama iste ilk Gebeliğim insan korkuyor bide araştırdıkça dış gebelik kimyasal gebelik olur mu diyorum kendi kendimekorkma canım neden korkuyorsun kuzum
30 günde bir oluyorum Cnm benim 31 mart ta olmam gerekiyordu