- 23 Şubat 2018
- 68
- 26
Cnım naptn hastaneye gittin miay çok heycanlıyım inanamıyorum şuan vala çok şaşkınım kesin dogru mu acaba canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnım naptn hastaneye gittin miay çok heycanlıyım inanamıyorum şuan vala çok şaşkınım kesin dogru mu acaba canm
evet canım gittim ALLAHA şükür üstten altan ulturasonla keseyi bebegi gördüm bebek daha yeni oluşmaya başlamış kalp atışlarıda cılızdı haftaya duyarız dedi doktorum 6 haftalık hamileymişimmm hayatımın en güzel en tatlı haberi bu mübarek günde ALLAHIMA şükürler olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucagı boş kalmasın canımCnım naptn hastaneye gittin mi
yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahevet canım gittim ALLAHA şükür üstten altan ulturasonla keseyi bebegi gördüm bebek daha yeni oluşmaya başlamış kalp atışlarıda cılızdı haftaya duyarız dedi doktorum 6 haftalık hamileymişimmm hayatımın en güzel en tatlı haberi bu mübarek günde ALLAHIMA şükürler olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucagı boş kalmasın canım
Aminnn inşaallahyaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
24 saat sonra tekrarla yukselmis ise sorun yok CnmMrb adetim 2 gün geçti 22.66 çıktı derim yükselir mi çok mu düşük yardımcı olur musunuz
Bu konuda hiçbir bilgim Yok insallah meleğin seninledir ama kanaman olması normal mi doktorun ne diyorKızlar merhaba tüp bebek yapıldı
3.gün embriyosu
9.gün beta 21
11.gün beta 53
13.beta 106
15.beta 221
Nasıl kızlar ?????
KANAMAM DEVAM EDIYOR
Düşük tehliken var dıyo sadece ilaçlarımı kullanıyorum o bıraz azaltı ama bakalım ne olacak inşallah canım inşallahBu konuda hiçbir bilgim Yok insallah meleğin seninledir ama kanaman olması normal mi doktorun ne diyor
Düşük tehliken var dıyo sadece ilaçlarımı kullanıyorum o bıraz azaltı ama bakalım ne olacak inşallah canım inşallah
Geç dollenme değil ise sonuç büyük ihtimal negatif en azından 5 in üstünde çıksaydı benim adetime 4 gün vardı 26 .8 çıkmıştı tabi hayırlısı kısmeti varsa geç döllenmedir vs artar değerinkızlar ben 2 gün önce betHCG kan verdim adetime daha 5 gün varken sonuç 2 çıktı sizce erkenmi yapmışım yükselirmi acaba ? şuanda adetime 3 gün var