Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Cnım naptn hastaneye gittin mi
evet canım gittim ALLAHA şükür üstten altan ulturasonla keseyi bebegi gördüm bebek daha yeni oluşmaya başlamış kalp atışlarıda cılızdı haftaya duyarız dedi doktorum 6 haftalık hamileymişimmm hayatımın en güzel en tatlı haberi bu mübarek günde ALLAHIMA şükürler olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucagı boş kalmasın canım

evet canım gittim ALLAHA şükür üstten altan ulturasonla keseyi bebegi gördüm bebek daha yeni oluşmaya başlamış kalp atışlarıda cılızdı haftaya duyarız dedi doktorum 6 haftalık hamileymişimmm hayatımın en güzel en tatlı haberi bu mübarek günde ALLAHIMA şükürler olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucagı boş kalmasın canım
yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Merhaba kızlar sat 7 marttı, ovulasyon testlerini hemen adet bitiminde yapmaya basladim. 17 martta çift çizgiyi gorunce o gun denedik. 19 martta doktoruma gittim, ultrasondan baktiginda yumurtladigimi hatta yumurtaminda catladigini soyledi. Ne yapmam gerekiyor dedigimde, bugun ve yarin yine yapin 1 gun ara verin sonraki gun tekrar yapip birakin yapmayin dedi. Bizde oyle yaptik. Ancak daha önceki günlerde erken hamilelik belirtileri hissettigim icin, doktorun deneyin dedigi son gunden 1 gun once hamilelik testi denedim ve durum pozitifti. 24 mart(dün) kan verdim ve beta hcg 695 çikti. Sata göre 2 hafta 4 gunluk hamileyim ve cok yuksek bir hcg degeri ile karsilastik. Daha once kurtaj olmustum, bebegin kalbi durmustu onda bile 4 haftalik hamileyken 500 cikmisti hcg. Bunda 2 haftalik olmasina ragmen 695. Erken dollenmis olsa bile bu kadar yuksek deger verir mi? 12 gun var daha adetime, cogul gebelik olma ihtimali var mi acaba? Anlayamadim hamilemiyim yoksa farkli bi durum mu soz konusu, benimle ayni seyi paylasan birileri var midir? Simdiden cok tesekkurler kizlar cevaplarinizi bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180325-165225.png
    Screenshot_20180325-165225.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 85
Üye
Merhaba arkadaşlar. Benim adetim gecikeli 13 gun oldu şimdiye kadar hiç gecikme yaşamadım. 3 gun gecikince kan testi yaptırdım sonuç 0.100 cıktı iki gün sonra yine yaptırdım bu sefer 1.20 cıktı. Ara ara çok az kanama oluyor oda sadece günde bir kez falan ve silince geliyor. Artık moral dengem bozuldu iyice varmı yokmu neden olmuyor bu kanama ne diye :KK43: bilgisi olan yada başına böyle bir şey gelen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Iyi aksamlar kizlar lutfen beni aydinlatin bu gun uc gun gecikmeyle beta baktirdim8.20 yaziyor idrar testide pozitifti bu deger neden bu kadar dusuk

Merhaba kizlar araniza yeni katiliyorum.3 yillik evliyim.esimle 6 aydir korunmuyoruz. son 3 aydir (yani aralik ocak subat ) reglim duzensizlesti.normalde 28 gunde bir olan dongüm 38 gune cikti.son adet tarihim 28 subat.martin 20 sinde hormonlarima baktirmak icin kan testi yaptirdim.beta hcg 8 cikti.doktor 26 sinda tekrar kan testi istedi onda da 338 cikti degerim.bugun tekrar gittim doktor hicbir sey soylemedi.tekrar kan testi istedi.kani verdim bekliyorum.cok tedirginim.sizce doktor neden tekrar kan testi istedi? Degerlerim normal mi?

Kızlar merhaba tüp bebek yapıldı
3.gün embriyosu
9.gün beta 21
11.gün beta 53
13.beta 106
Hala endişelerim var sizce nasıl ?????? Başına boyle bısey gelen varsa beni aydınlatsın ihtiyacım var lütfen :dua::dua::dua::110::110::110:

Kızlar Çarşamba sabahı kan verdim
Sonucum 26.8 çıktı ertesi gün persembe aksamı akşam 9 da tekrar kan verdim 76.9 çıktı sizce artış nasıl yarın adet günüm bu arada

Kızlar merhaba tüp bebek yapıldı
3.gün embriyosu
9.gün beta 21
11.gün beta 53
13.beta 106
15.beta 221
Nasıl kızlar ?????
KANAMAM DEVAM EDIYOR

Düşük tehliken var dıyo sadece ilaçlarımı kullanıyorum o bıraz azaltı ama bakalım ne olacak inşallah canım inşallah :KK43:

canim hayirli olsun bende tup bebekle kizimi kucagima aldim kan degerin 2 kat artiyor sorun gorunmuyor ama sen ilaclarini ihmal etme bende bi suru ilac kullandim estrofem crinone jel progeston pruloton kan sulandirici ne gerekiyosa yani 8 ayda dogum.yaptim.ama sukur kizim 1yasini gecti dualarimizdasin Rabbim sag salim.kucagina almayi nasip etsin

Merhaba kizlar. Bende 14 martta ovitrelle igne ve femara sayesinde hamile kaldim. Yada ben oyle sandım. Bu carsamba ignenin 15inci gunu kahve akintim oldugu icin kan testi yaptirdim. Beta 17,62 cikti. Doktorumu aradim akintim oldgu icin tedbiri elden birakmayalim progestan kullan dedi ve hemen aldim basladim. 2 gun sonra yani bugün kan testi yaptirdim sonuc 20,88 dunya vasima yikildi. Haftaya cumaya kadar beklicez artis olmasi icin. Bu arada kulladigim ilac sayesinde akinti azalti. Cok koyu renkte degildi zaten. Boyle olupta mucize yasayan arkadaslar varmi nolur aydinlatin beni cok moralim bozuk aglamaktan icim disima cikti. İlk gebeligimide ogrendikten 3 gun sonra kaybettim kimyasalmis. :dua::mad::mad::mad::mad:

kızlar ben 2 gün önce betHCG kan verdim adetime daha 5 gün varken sonuç 2 çıktı sizce erkenmi yapmışım yükselirmi acaba ? şuanda adetime 3 gün var

kızlar ben 2 gün önce betHCG kan verdim adetime daha 5 gün varken sonuç 2 çıktı sizce erkenmi yapmışım yükselirmi acaba ? şuanda adetime 3 gün var
Geç dollenme değil ise sonuç büyük ihtimal negatif en azından 5 in üstünde çıksaydı benim adetime 4 gün vardı 26 .8 çıkmıştı tabi hayırlısı kısmeti varsa geç döllenmedir vs artar değerin

Kızlar sat 2 mart bugun adet günümde kan verdim 179.9 çıkti çok mu düşük acaba adet günü geçtikce mi yükseliyor? :KK64:

X