Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Noldu durumun cnm görüştün mu doktorla?
Doktor değerin güzel artmış dedi..pazartesiye kese görmeye çağırdı..normalde cumartesiydi de pazartesiye sarktı..neyse geç olsun, güç olmasın..yalnız benim derdim hergün kalçadan iki doz progestan vurunmak(keseyi görünce dozu bire düşürecekmiş..sizinki ne oldu? Tekrar kan verdiniz mi?

Yok cnm bn vermedim bi daha bnde haftaya gitcem kese için senin kanamanı mi oluyo cnm ondan mı düşük tehlikesi diyor doktor

Yok cnm bn vermedim bi daha bnde haftaya gitcem kese için senin kanamanı mi oluyo cnm ondan mı düşük tehlikesi diyor doktor
Ben adet gecikmesinin ikinci günü öğrendim hamile olduğumu ve o güne kadar kahverengi-siyah akıntım vardı her adet öncesinde olduğu gibi..bir de kasıklarda batma vardı..tüp bebek hastası da olunca geçmişte hemen verdi progestanı..kan sulandırıcıyı..

Anladim cnm pazartesi karindan mi bakcaktin keseye

Evet..bugün zaten 5 haftalık oldu çok şükür..son adet tarihim 14 şubat..pazartesine 5+5 olacak..direkt üstten bakacak..hayırlısıyla herşey yolunda gidecek inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…