- 4 Aralık 2007
- 11.950
- 7
iyi bende ne olsun bebişimle geçinip duruyoruz
geçinin annesii bakalımmm Rabbim iyiylik versinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi bende ne olsun bebişimle geçinip duruyoruz
geçinin annesii bakalımmm Rabbim iyiylik versinn
siz neler yapıyorsunuz bitaneciginle hissediyormusun
hayır canımm ya hissetmiyorumm korkmaya başladımm yaa içim bi tuhaff
5+0 da bhcg yaptırm 873.3 çıktı perşembe gunu gidiyoruz doktora idrarda da cıktı önce cok silikti ertesi gun daha da arttı ikinci çizgi
hissetmemen normal canım daha erken
9 haftalıkken daha hıssedılmez kı :) Icınız rahat olsun... Ben 23 haftalıgım 19.haftamda ılk hıssetmeye basladım... Kendınıze cook dıkkat edın ılk haftalarda yeter ciciler...
mrhaba arkadaşlar dün drdan 3. kan sonucumu aldım. ilki 9,2 ikincisi 82,87 üçüncüsü 316.6 çıktı sizce bu değerler normalmidir hala içimdeki korku geçmiş değil....
tedavi görmüodum sadece myomum vardı o korkutuodu beni. sat 02/07/2010du.ilk kan testini günüm geçmeden yaptırdım 28/07/2010da. değer 9.2 çıkmıştı.ikincisini 30/07/2010 yaptırdım 82,87 üçüncüsünüde dün yaptırdım 316,6.pzt tekrar gitmemi istedi dr.bakalım ozamn tekrar kanmı alacak yoksa ultrasonlamı bakacak bilmiom.
hayırlı olsun cnm inş. hayırlı haberler gelirsin doktorundanda a.s.
tekrardan hayırlı olsun canım
bhcg değeri 2 günde %66 artarsa gebelik olduğu netleşiyor
senin değerlerinde gayet güzel artmış
kesede kan değeri 1500 ü aştığında görülüyor
pzts. görürsün inş. keseyi
9 haftalıkken daha hıssedılmez kı :) Icınız rahat olsun... Ben 23 haftalıgım 19.haftamda ılk hıssetmeye basladım... Kendınıze cook dıkkat edın ılk haftalarda yeter ciciler...
2 gün sonra tekrar gel aynı testi yapalım dedi
şuan gebelik görünüyor diyo