- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinize merhaba.. 27 temmuzz bekledigim adet gunumdu ama yumurtlamam cok da saat gibi degildir. 21 temmuzda kan verdim 0.07 cıktı.. 30 temmuz da 1.00 cıktı doktorum var bir kıpırdanma pzt tekrar bakıcaz dedi dün yani 02. agustos ya yine 1.00 cıktı. hala adet gormedım goguslerim cok acımaya basladı. hala bşr sansım varmı sizce yukleselibirmi ??
** BİR DE DOKTORUMA SUNU SORDUM 0.01 üzerindeki tüm değerlerde bir kıpırdanma oluyormus yani olucakmıs gıbı olup da sonradan olmuyormus falan yani kesinlikle hamile olmayan bir kadında 0.01 cıkıyormus.
burdan bir arkadas birkac gun hep 1.00 cıkıp sonradan fırladıgını yazmıstı. simdi progestan verdi hastalanıyım diye. bakalım artık inşallah olmam.
kızlar hepinize merhaba.. 27 temmuzz bekledigim adet gunumdu ama yumurtlamam cok da saat gibi degildir. 21 temmuzda kan verdim 0.07 cıktı.. 30 temmuz da 1.00 cıktı doktorum var bir kıpırdanma pzt tekrar bakıcaz dedi dün yani 02. agustos ya yine 1.00 cıktı. hala adet gormedım goguslerim cok acımaya basladı. hala bşr sansım varmı sizce yukleselibirmi ??
** BİR DE DOKTORUMA SUNU SORDUM 0.01 üzerindeki tüm değerlerde bir kıpırdanma oluyormus yani olucakmıs gıbı olup da sonradan olmuyormus falan yani kesinlikle hamile olmayan bir kadında 0.01 cıkıyormus.
burdan bir arkadas birkac gun hep 1.00 cıkıp sonradan fırladıgını yazmıstı. simdi progestan verdi hastalanıyım diye. bakalım artık inşallah olmam.
ben tahlil yaptırmadım canım.benim iki adet arası uzun biraz.en erken önümüzdeki salı 35.gün olacak.35 günden önce hiç olmadım hayatım boyunca.salıdan sonra kanda çıkarsa çıkar artık.kısmet canım ya.habersiz bırakmam seni.
degerın gayet ıyı cnm tebrık ederım :) bundan sonrasını artık doktoruna danısman lazım...
merhaba canım yazan bendim bak benim adetime 14 gün kala 0.889 oldu ama bak adetime 12 gün kala bnu cok önemli adete yakın yani olmaya yakın görülemnler hormonal oluyormuş ve 12 gün kala 1.00 oldu bir daha yaptık 10 gün kala gene1.00 cıktı ve 2 gün sonra 21.47 ve katlamaya başladı ama zamana bak dr sormuştum kesin hamilesin demişti cünkü adete yakın degil ve avulasyon uyarıcıda kullanmamışsın oda yükseltiyo cünkü hormon ilacı oldugu için ama gec döllenme varsa emin ol 4 gün sonra katlamaya başlıo
ben adet olduğum gün ölçtürdüğümde 1,31 di bHCG değerim geçen ay da adetim 2 gün geçmişti ölçtürdüm 7,6 çıktı ertesi gün hemen sabahında kanamam oldu acaba bu hormon miktarı kişiden kişiye değişiklik mi gösteriyor yoksa ben 2 aydır gebeliğin eşiğinden mi dönüyorum
kan testı ıcın kolda damardan alıyorlar canım,bır tup alıyor..korkma cnm 2-3 snlık bır olay :)
cevaplayan arkadaşlar çok teşekkür ederim tek taraflı okuyucu olmaktan daha keyifliymiş, sizlerle paylaşmak :) kanı aldırdım zordu ama değdi 129.3 çıktı allahıma şükürler olsun :) darısı tüm arzu edenlere inşallah..
canım evet maalesef yani ikisi de cok dusuk deger ama ozellikle ikincisi gebe denilebilecek bir deger biliyorsundur 5 in ustu gebe kabul ediliyor. kimyasal gebelik gibi birsey olmus seninki de. gecmiş olsun umarım bir dahaki sefere bol bol katlar degerlerin de kucagına alırsın saglıkla miniğini..
merhaba kızlar bebegin haftası hangi günden sayılmaya başlanıyor transferden sonraki günden ihtibarenmi hcg testinden 20 gün sonra kese için cagırdı çok mu geç bu arada kısa protokol tedavim