Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Dualamamızı yaptım dün akşam. Önce 2 rekat namaz kıldım. Duamızı okudum. Tek tek isim isim saydım. Allahım Sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde herşeyiyle tastamam hayırlı evlatlar nasip et, yuvamızı şenlendir, hayırlı geçimler nasip et, hayırlı işler(Şenay), hayırlı doğumlar (Hilal) nasip et diye dua ettim. Yasin ve Kuran'daki kısa sureleri ( İnşirâh, Tîn,Alak,Kadr,Beyyine,Zilzâl, Âdiyât,Kâri’a,Tekâsür,Asr, Hümeze,Fil,Kureyş,Mâ’ûn, Kevser, Kâfirûn,Nasr, Tebbet, İhlâs, Felâk,Nâs) ve zikir dualarından okudum.
Allah kabul etsin inşallah.

hildan canım cok az kalmıs.allah hayırlısıyla saglıkla dogum yapmanı nasıp etsın.guzel haberlerını beklıyorum.tansıyon normal canım tehlıke yaratacak kadar yuksek degıl.sen takıpte ol yeter

Dualamamızı yaptım dün akşam. Önce 2 rekat namaz kıldım. Duamızı okudum. Tek tek isim isim saydım. Allahım Sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde herşeyiyle tastamam hayırlı evlatlar nasip et, yuvamızı şenlendir, hayırlı geçimler nasip et, hayırlı işler(Şenay), hayırlı doğumlar (Hilal) nasip et diye dua ettim. Yasin ve Kuran'daki kısa sureleri ( İnşirâh, Tîn,Alak,Kadr,Beyyine,Zilzâl, Âdiyât,Kâri’a,Tekâsür,Asr, Hümeze,Fil,Kureyş,Mâ’ûn, Kevser, Kâfirûn,Nasr, Tebbet, İhlâs, Felâk,Nâs) ve zikir dualarından okudum.

agzina saglik canim.allah kabul etsin.ne cok sure okumussun masallah.yuregine saglik.

allah razı olsun allah senin de gönlündeki muradını versin.

Allah kabul etsin canım ağzına sağlık.

kızlar yardıma ıhtıyacım var.bılenler vardı kardesım 15 haftalık hamıle.dun aksamdan berı ıshal ve mıde bulantısı var.kendı doktorumuz ızınde.baska bır doktor metpamıd reflor ve rennie vermıs.metpamidin prospektusunde fetuse gecer yazıyormus.kullanan oldu mu yardımcı olur musunuz

kızlar yardıma ıhtıyacım var.bılenler vardı kardesım 15 haftalık hamıle.dun aksamdan berı ıshal ve mıde bulantısı var.kendı doktorumuz ızınde.baska bır doktor metpamıd reflor ve rennie vermıs.metpamidin prospektusunde fetuse gecer yazıyormus.kullanan oldu mu yardımcı olur musunuz

canım ben oğluma hamileyken metpamidi içtim hem de yaklaşık 2 kutu falan çünkü çok kötü bi hamileliktii yani bulantı yönünden ve hiçbi zararı da olmadı kardeşin rahatlıkla kullanabilr ben bu gebeliğimde yaklaşk 24. haftamda 3 gün botunca ishal mide bulantısı çektim ama doktora gitmedim muz haşlanmş patates ve bol sıvı tükettim bi de kuru çay limontozu ve kahveyi havanda dövüp su ile içtim sabah akşam 2 gün öyle yaptm ve yavaşça geçti

canlar dün kontrolümdü çok şükür bebeğim 3 kiloya ulaşmış sağlığı yerinde ama malesef ki bu defa da tansiyon çıktı bende dün tansiyonuma bakarlarken farkettik 14-9 idi doktorum hemen tahlil istedi protein kaçağı var mı diye yaptk negatif çıktı ama dündendir tansiyonla uğraşıyorum 13 ya da 14 gidip geliyo normalde tansiyonum hep iyiydi anmaladım nerden çıktı sabah akşam ölçüyoruz 14 ün üzerine çıktığında beni arayın dedi doktorum bi de ctesi tekrardan hem nst hem de tahliller için çağırdı eğer yüksek çıkarsa tansiyon ya da tahliller kötü çıkarsa o gün doğum olabilir bugün tam 38 haftam bitiyo herşey yolunda giderse ptesi ya da salı sezaryen olabilr ben ctesi gittiğimde netleşir haber veririm bu arada bugünden itibaren clexanı kes dedi yani dün için söledi ama ben dün yaptm artık yapmıyacam benim trombosit düşük çıktı yani sınırın altı bu da kanama yapabilirmiş ben itiraz ettim clexana devam edeyim diye ama doktor yok bu sonuçlara göre iğnesiz bir hafta bile hiçbişi olmaz dedi neyse dedim önce allaha sonra da oana emanetim artık bugünden iğneyi kesecem inş. bi sorun çıkmaz ve tansiyonum düzene girer dua edin bu gece bana canlar ihtiyacım var

hayırlısıyla doğurursun inşallah.iyi haberlerini bekliyoruz.doğumda hepimizin ismini söylemeyi unutma.bize bolbol dua et.bizde senin için dua ederiz.kolayca bebişini kucağına alman için.hadi kolay gelsin bacım.

Allah razı olsun cnm.ağzına sağlık.allah kabul etsin.

merhaba kızlar hepinize mutlu hafta sonları diliyorum. dün dr kontrolüm vardı. 6+1 deydik karından baktı sadece keseyi gördü sonra vajinal baktı nefesini tut dedi. nefesimi tutar tutmaz bebişimin kalp atışlarını gördük lamba gibi yanıp yanıp sönüyordu. çok sevindik eşim i,lk defa gördü kalp atışı çok şaşırdı sesini duyamadık çok erken dedi. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. dün o sevinçle hepinize dua ettim Allah bu sevinci hepinize nasip etsin diye

canım cok sevindim.bana da doktor nefesimi tutturduydu.o zaman görmüştük sonra gittiğimizde duyduktu.zaman çabuk geciyor bir bakacaksın Rabbimin izniyle kucagında....

merhaba kızlar hepinize mutlu hafta sonları diliyorum. dün dr kontrolüm vardı. 6+1 deydik karından baktı sadece keseyi gördü sonra vajinal baktı nefesini tut dedi. nefesimi tutar tutmaz bebişimin kalp atışlarını gördük lamba gibi yanıp yanıp sönüyordu. çok sevindik eşim i,lk defa gördü kalp atışı çok şaşırdı sesini duyamadık çok erken dedi. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. dün o sevinçle hepinize dua ettim Allah bu sevinci hepinize nasip etsin diye

Gözünaydin canim.kizlar lökosit degerim yuksek cikmis doktor bol bol su ic dedi aranizda idrarda lokosit cok cikan oldumu hic....internetten baktim genelde antibiyotik kulanmislar ama doktor bana vermedi sen bol bol su ic dedi

Gözünaydin canim.kizlar lökosit degerim yuksek cikmis doktor bol bol su ic dedi aranizda idrarda lokosit cok cikan oldumu hic....internetten baktim genelde antibiyotik kulanmislar ama doktor bana vermedi sen bol bol su ic dedi

merhaba canım...yüksek derken ne kadar cıkdı...bende 6 cıktı..banada doktor ilac fitil veremem bol bol su ic dedi...

arkadaslar merhaba, ben de hamileyim, clexane, corasprin, folbiol kullaniyorum, dun 5+4 idim, dr a gittim ilk kez.. kesem 9.1 mm idi ve içinde yolk kesesi gozukmuordu henuz.. hamile arkadaslar siizn bu zamanlarda kese boyutu ne idi? Bos gebelik olmasından korkuyorum, kese boyutu da kucuk gibi ve yolk kesesi gozukmeliydi:-(.. dr haftaya tekrar cagirdi.1 hafta nasıl geccek bilmiyorum.

gecmis olsun bernacim.hic fikrim yok.
arkadaslar merhaba, ben de hamileyim, clexane, corasprin, folbiol kullaniyorum, dun 5+4 idim, dr a gittim ilk kez.. kesem 9.1 mm idi ve içinde yolk kesesi gozukmuordu henuz.. hamile arkadaslar siizn bu zamanlarda kese boyutu ne idi? Bos gebelik olmasından korkuyorum, kese boyutu da kucuk gibi ve yolk kesesi gozukmeliydi:-(.. dr haftaya tekrar cagirdi.1 hafta nasıl geccek bilmiyorum.

hayirli olsun gozun aydin.stres yapma.karindan mi bakti dr.alttan bakinc cok farkefiyor.cihazin iyi olmasi da cok onemli.goruntuyu etkiliyor.simdiden stres yapma.hayiglisi olsun.

arkadaşlar çok şükür homosisteinim 8 e düştü ve iğnelerime başladım eşimin sonuçlerida çok iyi geldi ben ya Allah Bismillah diyerek başladım dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu ay hayırlısıyla hamile kalayım ve tabiki hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağıma alabileyim tüm isteyenlerle birlkte Rabbim banada nasip eder inşallah

Kızlar herkese merhaba.Kendime gelmeye çalışıyorum hala bu mide ağrısı beni mahvetti.Şükür cumadan beri daha hafif.Bende raporluyum p.tesinden itibaren.Rabbim sorunsuz geçirtsin inşallah.

canim kolay olur bence sinav.usulen yapilir diye dusunuyorum.sen gene de zorla kendini az daha da calismay gayret et.bu hafta sonu rahata eriyorsun.nihayet.tadini cikaramadin hamileliginin yaa sinav yuzunden.acaba sinav steri mi yaptin da midene vurdu ki canim.sinavdan sonr duzelceksin bence.
.

Yok canımmm nerde.Aksine çok zor bir sınav yapmışlar.Konuların en uç noktalarını bulup sormuşlar.Anayasa,657,devlet teşkilatı,inlıkap,Türkçe,yazışma,etik,tüm kurum yönetmelikleri felan filan.Yok yoktu yani zorduda.Bakalım hayırlısı artık. Sınava stresede giremedim aslında ama bilmiyırum canım ya.inşallah bir daha olmaz.

inşallah kızlar umutsuz olmak istemiyorum. inşallah herşey yoluna girer. bura olmadı başka bir üniversite bulabilirmiyim henüz hiç fikrim yok. dedim ya sıfırdan başlayacağım. öncelikle tezimi okuyup kabul etmesini bekliyorum artık. ama hala ağırdan alıyor. aramızda gözüken bir sorun yok. ben sadece işimi yaptım. tezim konusunda ve diğer yayınlarımda hiç desteğini görmedim. bütün sıkıntılarıma sağlık problemlerime rağmen mücadele ettim. ama geldiğim noktada kaybeden oldum malesef. ama allahın nimeti sonsuz. ondan diliyor bekliyorum. onun mucizelerine inanıyorum. hayırlısı.

Canımm çok üzüldüm okuyunca.Rabbim yardımcın olsun.Akademisyenleri anlamakta onlarla uğraşmakta çok zordur iyi bilirim.Uzun süre çalıştım üniversitede.Adam bana memurun izin hakkı diye bişi yoktur ben verirsem olur ancak dedi ve 2.5 sene izin kullanamamıştım. Allah vicdan versin bunlara.Kapıları açacak olan Rabbimdir.Hayırlı kapılar açsın mevlam.Amin...

Canım Allahım razı olsun,ne güzel dualar etmişsin, dularımızı kabul etsin. Rabbim gönlündeki muradına kavuştursun inşallah.En kısa zamanda önce göbüşünü,sonra kucağını doldursun canım benim.Aminnnnnnnnnnnnnn.

Canım gözün aydın pıt pıtları görmüşsün.Ümit hoca bebek küçük diye dinletmiyor.Nerdeyse 8 haftalıktı bana dinlettiğinde.Çok fazla ses dalgası göndermek zorundayız duymak için,ben kendi bebeğimde olsa dnletmezdim demişti. Zamanı gelince dinletiyor meraklanma sen.Yeterki sağlıklı olsun.

arkadaşlar çok şükür homosisteinim 8 e düştü ve iğnelerime başladım eşimin sonuçlerida çok iyi geldi ben ya Allah Bismillah diyerek başladım dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu ay hayırlısıyla hamile kalayım ve tabiki hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağıma alabileyim tüm isteyenlerle birlkte Rabbim banada nasip eder inşallah

Hadi hayırlı haberlerini verirsin sende inşallah..Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah...

X