- 8 Ocak 2012
- 806
- 56
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.421
canım benim de 2. gebeliğimde bir dr öyle diyerek sinirimi bozmuştu boş gebelik olabilir haftaya gel kürtajını yapalım demişti. o dr der demez sanki düşük yapacakmışım gibi şiddetli ağrılar yaşadım sonra acile gittik dr ultrasondan kalp atışlarını gördü. o sevinç o kadar büyüktğ ki ağlamaktan bihal olmuştum.ve bu konuda çok araştırdım kese 30mm olana kadar bebk görünmeyebilirmiş.sen içini ferah tut. belki de geç döllenme olduğu içindir.arkadaslar merhaba, ben de hamileyim, clexane, corasprin, folbiol kullaniyorum, dun 5+4 idim, dr a gittim ilk kez.. kesem 9.1 mm idi ve içinde yolk kesesi gozukmuordu henuz.. hamile arkadaslar siizn bu zamanlarda kese boyutu ne idi? Bos gebelik olmasından korkuyorum, kese boyutu da kucuk gibi ve yolk kesesi gozukmeliydi:-(.. dr haftaya tekrar cagirdi.1 hafta nasıl geccek bilmiyorum.
teşekkür ederim canım. bu arada çok geçmiş olsun. ayaklarını üşütme.Gözünaydin canim.kizlar lökosit degerim yuksek cikmis doktor bol bol su ic dedi aranizda idrarda lokosit cok cikan oldumu hic....internetten baktim genelde antibiyotik kulanmislar ama doktor bana vermedi sen bol bol su ic dedi
elifçim bana da zaman hiç geçmiyor gibi geliyor. inşallah hepimizin hamilelikleri güzel tatlı sağlıklı hayırlı bebişler getirir.canım cok sevindim.bana da doktor nefesimi tutturduydu.o zaman görmüştük sonra gittiğimizde duyduktu.zaman çabuk geciyor bir bakacaksın Rabbimin izniyle kucagında....
serapçım çok geçmiş olsun. artık evde dinlenirsin. dikkat et kendine canımKızlar herkese merhaba.Kendime gelmeye çalışıyorum hala bu mide ağrısı beni mahvetti.Şükür cumadan beri daha hafif.Bende raporluyum p.tesinden itibaren.Rabbim sorunsuz geçirtsin inşallah.
Yok canımmm nerde.Aksine çok zor bir sınav yapmışlar.Konuların en uç noktalarını bulup sormuşlar.Anayasa,657,devlet teşkilatı,inlıkap,Türkçe,yazışma,etik,tüm kurum yönetmelikleri felan filan.Yok yoktu yani zorduda.Bakalım hayırlısı artık. Sınava stresede giremedim aslında ama bilmiyırum canım ya.inşallah bir daha olmaz.
Canımm çok üzüldüm okuyunca.Rabbim yardımcın olsun.Akademisyenleri anlamakta onlarla uğraşmakta çok zordur iyi bilirim.Uzun süre çalıştım üniversitede.Adam bana memurun izin hakkı diye bişi yoktur ben verirsem olur ancak dedi ve 2.5 sene izin kullanamamıştım. Allah vicdan versin bunlara.Kapıları açacak olan Rabbimdir.Hayırlı kapılar açsın mevlam.Amin...
Canım Allahım razı olsun,ne güzel dualar etmişsin, dularımızı kabul etsin. Rabbim gönlündeki muradına kavuştursun inşallah.En kısa zamanda önce göbüşünü,sonra kucağını doldursun canım benim.Aminnnnnnnnnnnnnn.
Canım gözün aydın pıt pıtları görmüşsün.Ümit hoca bebek küçük diye dinletmiyor.Nerdeyse 8 haftalıktı bana dinlettiğinde.Çok fazla ses dalgası göndermek zorundayız duymak için,ben kendi bebeğimde olsa dnletmezdim demişti. Zamanı gelince dinletiyor meraklanma sen.Yeterki sağlıklı olsun.
Hadi hayırlı haberlerini verirsin sende inşallah..Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah...