- 30 Mayıs 2008
- 397
- 4
- 44
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.381
Eminecim 250 tane dua eklermisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"İnne rabbeke hüve'l hallaku'l alim" okuyoruz canım. Dualamayı ben yapıcam inşallah...
NICK | GERÇEK İSİM | |
elif5507 - | Elif: | |
*01as- | Aslı: | |
*senay079- | Şenay: | 200 |
*slvy1987- | Selvi: | 110 |
*eoe- | Emine: | 1250 |
serap06_06- | Serap: | |
rengarenk00 - | Serpil: | 150 |
*nazka86 - | Nazife: | 200 |
umud40- | Vildan: | 600 |
*hildan - | Hilal: | |
*muco509- | Emel: | |
*Eylül06- | Berna: | 550 |
Slmeng- | selma : | 400 |
*AzraNur68- | Gül: | 500 |
06 kelebek- | Neşe: | |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | |
Mayd- | Aycan: | 1000 |
Atis- | Senem: | 444 |
Adalet 1990 | tuğçe | |
Gül_neva- | İrem: | 300 |
Cbdefne- | Canan: | 400 |
Ayşe_23 | Ayşe: | |
aslibarlikli | aslı | 1110 |
67elif | elif | 2500 |
TOPLAM | 9714 | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 04.07.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 11.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra |
elimden geleni yapmaya çalışıyorum. rabim yardım etsin inş.senaycim cok uzucu olabilir yasadiklarin canim ama soyle dusun sinavin buyuk odulunde buyuk olacak insaallah.Rabbim tasiyamayacagi yuk vermezmis kuluna sabir canim. Emine 444 de tamamladim duamizi sukur rabbime.Allahim kabul etsin.amin.telefondan girdigim icin zor oluyor her paylasimda olamiyorum kusura bakmayin ama hepsi duamda pihticanlarin.hoscakalin.
canım hayırlarla sağlıkla doğum yaparsın inş. bitiyor artık sıkıntıların. bebişine sağlıkla kavuşursun inş. doğumda bize dua etmeyi unutma.canlar dün kontrolümdü çok şükür bebeğim 3 kiloya ulaşmış sağlığı yerinde ama malesef ki bu defa da tansiyon çıktı bende dün tansiyonuma bakarlarken farkettik 14-9 idi doktorum hemen tahlil istedi protein kaçağı var mı diye yaptk negatif çıktı ama dündendir tansiyonla uğraşıyorum 13 ya da 14 gidip geliyo normalde tansiyonum hep iyiydi anmaladım nerden çıktı sabah akşam ölçüyoruz 14 ün üzerine çıktığında beni arayın dedi doktorum bi de ctesi tekrardan hem nst hem de tahliller için çağırdı eğer yüksek çıkarsa tansiyon ya da tahliller kötü çıkarsa o gün doğum olabilir bugün tam 38 haftam bitiyo herşey yolunda giderse ptesi ya da salı sezaryen olabilr ben ctesi gittiğimde netleşir haber veririm bu arada bugünden itibaren clexanı kes dedi yani dün için söledi ama ben dün yaptm artık yapmıyacam benim trombosit düşük çıktı yani sınırın altı bu da kanama yapabilirmiş ben itiraz ettim clexana devam edeyim diye ama doktor yok bu sonuçlara göre iğnesiz bir hafta bile hiçbişi olmaz dedi neyse dedim önce allaha sonra da oana emanetim artık bugünden iğneyi kesecem inş. bi sorun çıkmaz ve tansiyonum düzene girer dua edin bu gece bana canlar ihtiyacım var
650 dua okudum. inş dualama yapılmamıştır daha biraz geç yazdım ama...
canlar dün kontrolümdü çok şükür bebeğim 3 kiloya ulaşmış sağlığı yerinde ama malesef ki bu defa da tansiyon çıktı bende dün tansiyonuma bakarlarken farkettik 14-9 idi doktorum hemen tahlil istedi protein kaçağı var mı diye yaptk negatif çıktı ama dündendir tansiyonla uğraşıyorum 13 ya da 14 gidip geliyo normalde tansiyonum hep iyiydi anmaladım nerden çıktı sabah akşam ölçüyoruz 14 ün üzerine çıktığında beni arayın dedi doktorum bi de ctesi tekrardan hem nst hem de tahliller için çağırdı eğer yüksek çıkarsa tansiyon ya da tahliller kötü çıkarsa o gün doğum olabilir bugün tam 38 haftam bitiyo herşey yolunda giderse ptesi ya da salı sezaryen olabilr ben ctesi gittiğimde netleşir haber veririm bu arada bugünden itibaren clexanı kes dedi yani dün için söledi ama ben dün yaptm artık yapmıyacam benim trombosit düşük çıktı yani sınırın altı bu da kanama yapabilirmiş ben itiraz ettim clexana devam edeyim diye ama doktor yok bu sonuçlara göre iğnesiz bir hafta bile hiçbişi olmaz dedi neyse dedim önce allaha sonra da oana emanetim artık bugünden iğneyi kesecem inş. bi sorun çıkmaz ve tansiyonum düzene girer dua edin bu gece bana canlar ihtiyacım var
NICK | GERÇEK İSİM | |
*senay079- | Şenay: | 200 |
*slvy1987- | Selvi: | 110 |
*eoe- | Emine: | 1250 |
rengarenk00 - | Serpil: | 150 |
*nazka86 - | Nazife: | 200 |
umud40- | Vildan: | 600 |
*hildan - | Hilal: | 100 |
*Eylül06- | Berna: | 550 |
Slmeng- | selma : | 400 |
*AzraNur68- | Gül: | 500 |
Mayd- | Aycan: | 1000 |
Atis- | Senem: | 444 |
Adalet 1990 | tuğçe | 650 |
Gül_neva- | İrem: | 300 |
Cbdefne- | Canan: | 400 |
aslibarlikli | aslı | 1110 |
67elif | elif | 2500 |
TOPLAM | 10464 | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 04.07.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 11.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra |
NICK | GERÇEK İSİM | |
*senay079- | Şenay: | |
*slvy1987- | Selvi: | |
*eoe- | Emine: | |
rengarenk00 - | Serpil: | |
*nazka86 - | Nazife: | |
*umud40- | Vildan: | |
*hildan - | Hilal: | |
*Eylül06- | Berna: | |
Slmeng- | selma : | |
*AzraNur68- | Gül: | |
Mayd- | Aycan: | |
Atis- | Senem: | |
Adalet 1990 | tuğçe | |
Gül_neva- | İrem: | |
Cbdefne- | Canan: | |
aslibarlikli | aslı | |
67elif | elif | |
TOPLAM | | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 11.07.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 18.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra |
canlar dün kontrolümdü çok şükür bebeğim 3 kiloya ulaşmış sağlığı yerinde ama malesef ki bu defa da tansiyon çıktı bende dün tansiyonuma bakarlarken farkettik 14-9 idi doktorum hemen tahlil istedi protein kaçağı var mı diye yaptk negatif çıktı ama dündendir tansiyonla uğraşıyorum 13 ya da 14 gidip geliyo normalde tansiyonum hep iyiydi anmaladım nerden çıktı sabah akşam ölçüyoruz 14 ün üzerine çıktığında beni arayın dedi doktorum bi de ctesi tekrardan hem nst hem de tahliller için çağırdı eğer yüksek çıkarsa tansiyon ya da tahliller kötü çıkarsa o gün doğum olabilir bugün tam 38 haftam bitiyo herşey yolunda giderse ptesi ya da salı sezaryen olabilr ben ctesi gittiğimde netleşir haber veririm bu arada bugünden itibaren clexanı kes dedi yani dün için söledi ama ben dün yaptm artık yapmıyacam benim trombosit düşük çıktı yani sınırın altı bu da kanama yapabilirmiş ben itiraz ettim clexana devam edeyim diye ama doktor yok bu sonuçlara göre iğnesiz bir hafta bile hiçbişi olmaz dedi neyse dedim önce allaha sonra da oana emanetim artık bugünden iğneyi kesecem inş. bi sorun çıkmaz ve tansiyonum düzene girer dua edin bu gece bana canlar ihtiyacım var
canım demek ki son zamanlarda böyle tansiyon falan çıkıyor. normaldir herhalde. çünkü artık iyice karnın büyüdü ve hava sıcak etkiliyordur sanırım.
çok çok az kalmış desene doğum. rabbim şu mübarek günlerde hayırlısıyla kurtarsın seni. Allah yardımcın olsun. benim kızım da 38+5 te 2930 gr doğmuştu.seninki de 3 kiloya yaklaşmış.artık alsın dr yeter. hızlıca büyüyorlar zaten. demek iğneyi de bıraktın. bir şey olmaz merak etme. değerlerin iyiymiş bak.32 de bıraktıranlar var.
kaç kilo aldın toplam canım. kilo alamıyordun, sonra durum değişti mi?
dualarım seninle canım.haberdar et doğmdan önce.
canım hadi hayırlısı bakalım bebişin kilo almış maaşallah.tansiyon sıcaktan olabilir bence umarım sorun teşkil edecek bir durum oluşturmaz.hayırlısıyla doğurursun inşallah zamanın azaldıkça ben de takvimine bakıp senin aadına heyecanlanıyorum.bebişin ve doğumun hepimize umut olacak.dualarım seninle
Canim dikkat et preeklampsi. Geciriyor olabilir sin.trombosit sayinda dusmus dikkat et...