- Konu Sahibi melodysilk
- #1.281
sagolasin cnm.senin calismalR devam efiyo sanirim dimi
bir an once senden de hayirli haber gelir insallah.cogu kisi ramazandan sonraya birakti calismayi ne guzrl.ben bu sene de tutamiyorum.gecen sene de bu haftalardaydim yine tutamamistim.hayirlidi...
ben de haftada bir kullaniyorum.rahmin ve kesenin esnekligini sagliyormus.belki bu kex ondan kanamam olmadi henuz bilmiyorum.uzun sure kullanacakmisim.kese kalp saklindeymis.benim rahim de kalp seklinde aslinda belki ondandir.sen kac gunde oluyosun igneyi ve ne kadar kullandircak prolutonu soylefimi.bence de ise yariyor.bu kez kanamam.olmadi ilk defa.ondan olabilir.
ben ilk hamile olduğumu öğrenince vurdurdum gittiğim dr kesinlikle önermediğini söyledi bende kullanmayı bıraktım daha sonra kanamam oldu dr yinede kullanmaman gerektiğini söyledi bende drumu değiştirdim gittiğim dr 12.haftaya kadar üç günde bir vurulmam gerektiğini bebeğe zararı olmadığını söyledi bende bu drla devam ettim...zaten drların düşünceleri sürekli değişiyor geçen sene kesinlikle aspirin kullanmayacaksın zararlı diyen dr bu sene aspirinde kullanman gerekiyor diyor...
arkadaşlar hepinizin ramazanı hayırlı olsun...bugün tahlil sonuçlarım çıkıyor...