- Konu Sahibi melodysilk
- #1.181
aman maşallah. büyümüş bebişimiz. darısı pıt pıtlara olsun. canım oruç konusunda ben de katılıyorum su öenmli açlık neyse de. kan pıhtılaşmasında su çok öenmli. kandaki su miktarı azaldığında kan koyulaşıyor ve pıhtı olma riski artıyor. benim bacağıma pıhtı ramazan bayramına 4 gün kala attı. suyu da az içiyordum tabi bide uzun günler o yüzden hamişlerimiz özellikle dikkat etsinler.kızlar az önce dr dan geldim. hcg 1000in üzerindeymiş net bir değer yok biz 700 küsür olur diye hesaplamıştık fazla büyütmüşüm bebişimi :) progesteron da 24 çıktı. dr yine de progesteron verdi. bu arada 10 günlü iğne alabildim aslında benim raporum vardı 1 yıl süresi aralıkta dolacaktı. önceki gebeliğimde düşük olduğu için iğne almadığımdan sistem otomatik olarak 1 kutu veriyormuş. 10 gün sonra düzelir dedi eczacı. zaten 12 sinde randevum var. o zamana yazdırmış olurum.
oruç konusunu bir daha düşüneyim dr uma da danışıp öyle hareket ederim. ben de ilk 3 ay anne ne yerse yesin bebek annenin depolarından beslenir diye duymuştum. kafam karışmadı değil :)
eminecim yeni duamızdan 200 tane okudum. rabbim şimdiden kabul etsin.