Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kizlar dualamamizi yaptim.Yasin,amme,tebareke ve cuma suresini okudum.iki rekat namaz kildim kisa sureleri okudum vee duamizi yaptim...Allah kabul eder insallah sag salim kucagimiza aliriz ve bol bol hamile haberleri aliriz.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah....

Kizlar dualamamizi yaptim.Yasin,amme,tebareke ve cuma suresini okudum.iki rekat namaz kildim kisa sureleri okudum vee duamizi yaptim...Allah kabul eder insallah sag salim kucagimiza aliriz ve bol bol hamile haberleri aliriz.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah....

Allah razı olsun canım. Allah dualarını kabul ve makbul eylesin.

kızlar dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım. veeee pozitif çıktı. bugün gidebilirsem kan tahlili yapıcam dua edin kızlar. İnşallah herşey yolunda gider. kimsenin hevesi kursağında kalmaz

gozlerim doldu.yaa nasil sevindim anlatamam.ruyan cikti.ne temiz kalpliymissin.fideyi dikmenin zamani geldi demek haa:)
canimsin yaaa.rabbim tamamina erdirsin.guxel haberlerini bekliyoriz.nerden aklina geldi tedt yapmak.belirti varmiydi.hic bahsetme
din.
bu arada kendim.test yapinca bu kadar mutlu olmistim ben yaa.

Son düzenleme:

agzina yuregine saglik bernacim.ne guzel dualar etmissin.allah kabul etsin dualarimizi.dualarimiz ise yariyor.bir hamilemiz daha oldu nihayet.her ay biri:) her ay da birini doguma gondercez o gunler de gelecek.tek tek basladik.hilal, elif,nazife,serpil,sen.elif yogun bir sexonu acacak zaten.sizin haftadakiler pedpese lolacak inssllah

Son düzenleme:

amin inşallah canım ağzına sağlık

kızlar dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım. veeee pozitif çıktı. bugün gidebilirsem kan tahlili yapıcam dua edin kızlar. İnşallah herşey yolunda gider. kimsenin hevesi kursağında kalmaz

gerçekten mi ay çok şaşırdım çok sevindim hadi inşallah güzel heberlerini bekliyoruz...
:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:::nazar::nazar::nazar::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Son düzenleme:
agzina yuregine saglik bernacim.ne guzel dualar etmissin.allah kabul etsin dualarimizi.dualarimiz ise yariyor.bir hamilemiz daha oldu nihayet.her ay biri:) her ay da birini doguma gondercez o gunler de gelecek.tek tek basladik.hilal, elif,nazife,serpil,sen.elif yogun bir sexonu acacak zaten.sizin haftadakiler pedpese lolacak inssllah

inşallah bol bol hamile haberleri alırız...sağ salim kucaklarımıza alırız....

canım sabah sabah bu ne güzel haber öyle çook sevindim senin için hep dua ediyodum bu mübarek cuma sabahı da dua edicem inş. bebeğin sağlıklıdır ve hayırlısıyla kucağına almak nasip olur herzaman güzel haberlerini bekliyoruz:)

merhaba arkadaşlar. herkes iyidir inşallah. geçmişe fazla bakamadım. oğlum uyuyorken hemen girip çıkayım dedim. varmı yeni hamileler. inşallah hamile sayımız artmıştır. biz oğluşumla iyiyiz şükür. ceylin kardeşini çok seviyor ama beni çok kıskanıyor. onunla ilgileniyorsun onu daha çok seviyorsun deyip duruyor. ne kadar konuşup anlatsamda çocuk işte kafasından atamıyor bunu. nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.
bugün ben kötü bir haber aldım. aslında bir bakıma sevindimde. kardeşimde benim gibi 2 düşük yapmıştı. bugün test sonuçları çıkmış. ondada 677 heterezigot çıkmışç genetik olunca demekki ondada aynısı çıktı benimle. neyseki sebebi belli oldu düşüklerinin. oda bebişlerini 8-9 haftalıkken kaybetmişti. inşallah rabbim onada bir çocuk verir. mardin midyata tayini çıktı eşinin. orda iyi bir dr bulur inşallah.neyse uzun yazdım arkadaşlar kusura bakmayın. hepiniz kendinize iyi bakın.

canım bebeğinle iyi olmana çok sevindim darısı başıma bi an önce bebeğime sağlıcakla kavuşmayı çok istiyorum ceylinin kıskançlıkları normaldir zamanla kardeşine alışır. bu arada benim kardeşimde 17. haftasında bebekte bibbir türlü sorun çıktı önce düşük sonra kürtaj oldu tabi bunlar araştrdılar onda da kan pıht. çıktı şu an tekrardan hamile 24. haftasnaa girdi clexan 02 ve aspirinle demek genetik olunca öyle oluyor.canım benim ablamda midyatta oturuyo orda ne yazıkk ki iyi kadın doğumcu yok ama mardin 1 saat uzaklıkta orda iyi doktorlar var ablam da mardine gidip geliyo doktor için. fırsat buldukça gel oğluşunu çok öp tabi ceylini de

aman allah ım cok guzel bır haber selvıcım masallah suphanallah.hemen gıt doktoruna bosver kan tahlılını kuzum.hayırlı haberler ver bıze ınsallah.

Eğitim bugün geç başlayacaktı girip bir bakayım dedim ve senin bu güzel haberinle karşılaştım. Hadi hayırlı uğurlu olsun selvicim çoook sevindimmmm.. Sonuna kadar sağlıkla gitsin inşallah. Peki sen şimdi hangi doktora gideceksin, aydan hanım iğne kullandırkmayacak sanırım sana iğne kullanmadan mı geçireceksin..Ümit hoca iğne demişmiydi,, Hangisi peki, Karar verdin mi buna..? İnşallah arkadan tüm isteyen arkadaşlarıma kısmet olsun,, Bu mübarek cuma gününde Vildandan, şenaydan ve sıradaki tüm hamile adaylarından güzel haberler alırız inşallahhhhhhhhhhh.Amin. :KK16:

kızlar yenı duaya baslasak mı bugun ne ıstenıyorsa.

2 gundur kw kp geldı.cokta mısafırımız gelıyor aksamları.acıkcası evın sahıbı gıbı degılım su anda.mısafırler de sagolsun 12 ye kadar oturuyor.demıyorlar bu kız hamıle bır suru ılac alıyo hemde sabah bız evımızde uyurken o ıse gıdecek mılletın agız kokusunu cekecek.neyse yaa sakınım:KK76:

2 gundur kw kp geldı.cokta mısafırımız gelıyor aksamları.acıkcası evın sahıbı gıbı degılım su anda.mısafırler de sagolsun 12 ye kadar oturuyor.demıyorlar bu kız hamıle bır suru ılac alıyo hemde sabah bız evımızde uyurken o ıse gıdecek mılletın agız kokusunu cekecek.neyse yaa sakınım:KK76:

sakin olmak lazım stres yok.....

hayırlı olsun canım gözün aydın doktoruna haber ve git yap kan testi bir an önce dualarım seninle iyi düşün hep iyi olsun panik yapma kendine dikkat et...

duayi yazdim canim gormedin sanirim.2-3sayfa geridedir.
ben anlamiyorum insanlar nadil dusuncesiz yaa.kim olursa olsun bu misafirler.hamile insana eziyet bu anca.sen yatma saatin gelince yat.onlar bu kafar dusuncesizse sen de kibarlik yapma onlara.durumun ortada.ne zaman gidiyirlar.

duayi yazdim canim gormedin sanirim.2-3sayfa geridedir.
ben anlamiyorum insanlar nadil dusuncesiz yaa.kim olursa olsun bu misafirler.hamile insana eziyet bu anca.sen yatma saatin gelince yat.onlar bu kafar dusuncesizse sen de kibarlik yapma onlara.durumun ortada.ne zaman gidiyirlar.

gormedım canım yaa kusura bakma benım kafa dalgın.sorma canım sımdı haftasonu gelsı daha cok canım cıkar

X