Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kizlar 16 hafta olan dogum izni sadece 17 hafta olarak degisiyormus biz 24 hafta beklerken cok uzuldum yaaaaaa bizim icin onemliydi yaniiiiii

aaa hadi yaa.nerden aldin bu haberi.bir hafta icin.mi ugrasiyorlar bu kadar.kalsin.onu da istemitoruz.degisiklik.yapmasinlar.allah onlarin da kalbine gore versinyillardir zaten olsa olurdu.oyaliyirlar insanlari.umutlarimizka oynuyorlar.cok sinirlendim.

iki dua talebi geldi. serpilin dediği gibi bu hafta birini haftaya da diğerini yapalım. önce aycan söyledi onu yapalım, haftaya da neşenin dediğini okuyalım. listeyi yapıştıyım ben. şimdiden herkesin ağzına sağlık. önceki duayı okumayan kişilerin adını sildim bu arada. çünkü dua 2 hafta sürdü ve iki hafta da katılmayanın silinmesi gerektiğini düşündüm.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
Enbiya Suresi 87.ayette;
"Lâ ilâhe illa ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn"
«Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben Zalimlerdenim.»
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:

*slvy1987-
Selvi:

eoe-
Emine:

serap06_06-
Serap:

rengarenk00 -
Serpil:

*nazka86 -
Nazife:

umud40-
Vildan:

*hildan -
Hilal:

muco509-
Emel:

Eylül06-
Berna:

Slmeng-
selma :

*AzraNur68-
Gül:

06 kelebek-
Neşe:

*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:

Atis-
Senem:

Gül_neva-
İrem:

Cbdefne-
Canan:

Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı

Evli_Mutlu_Huzurlu
İnci

TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
13.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
20.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

ilkinde miktarı çok az ama dediğin gibi kahverengiydi. diğeri ise miktarı çok ve parçalı kahverengiydi. üç dört gün sürmüştü.

canım cok sükür kese toparlandı bebegimde görüldü kalp atısıda alındı simdilik hersey normal dedi doktor..o kese bozuk diyen doktora gitmiyorum artık baska doktora gidiyorum...o doktor beni bosu bosuna telaslandırmıs bilmiyom canım ya son adet tarihim 22 nisan ama masallah benim bebis sanki 15 nisanda tutmus gibi önden gidiyor...hayırlısı olsun bakalım...25 haziranda tekrar gitcem doktora bakalım ozaman ne dicek doktor...İNSALLAH yavrularımıza sag saglim kavusuruz...aynen canım senin dedigin gibi bende baskada bisey istemem....hele su ilk 12 haftayı bi atlatsaydık gerci bu pıhtılasmada 9 ay boyunca riskdeyiz ama ALLAHIM İNSALLAH yavrularımızı korur....

günaydın pıhtıcanlar hayırlı cumalar...

geçen hafta cumartesi eşim bi anda karar verdi bursa ya abimin yanına gittik giremedim buraya uzak kaldım yeni döndük daha geçmişi okuyamadım yeni duamız başlamış herşey yolundadır inşallahhh...

ben iğneyi göbekten yapıyorum son günlerde bikaç defa damara denk getirdim hem çok acıyo hem çok morarıyo dünkü biraz da şişti onlara katlanırım da asıl merak ettiğim iğnenin etkisinde bi azalma oluyo mu damara denk gelince biliyomusunuz

nerelerdesiniz kızlar. merakta koymayın bizi. gelin ara sıra. iyi misiniz?

çok şükür iyiyim canım aniden gitmeye karar verdik yazamadım buraya bursa da camileri gezdim bol bol dua ettim hamile olanlarımız sağ salim dünyaya getirsin rabbim bekleyenlere de en kısa zaman da sağlıklı sıhatli hamilelik nasip etsin diye

ne güzel yeni hamişlerimiz var gözünüz aydın rabbim hep güzel haberlerini almayı daim eylesin inşallahhh...

Gunaydin cumamiz mubarek olsun . Rabbim bu guzel gunde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallh...

ikinizi de merak ettim.kizlar.iyi bari ikiniz de iyiymissiniz.bizlervmalum.riskli gebeler olunca insan.merak ediyo hemen
gulcum ben de cuma gunu keseyi gorunce benimkinin de sekli cok duzgun gelmedi bana.artik yasaya yasaya yarim dr oldum ben dedr a dedim sekli normal mi?o da ilk zamanlarda sekline cok takmayiz dedi.yani anladigim.benimkinin de sekli cok duzgun degilAma onenli degilmis ilk zamanlarda. yarin kalp atimim.var.bakalim duycakmiyim..

haklısın canım malesef bizim durumumuz böyle olsun neyapalım sonu güzel olsun inşallah.inşallah duyacaksın canım inşallah.
bende salı günü gidicem ikili tarama için iki güne benim stresler tavan olur artık.

ne güzel yeni hamişlerimiz var gözünüz aydın rabbim hep güzel haberlerini almayı daim eylesin inşallahhh...

sağol canım inşallah hepimiz için hep güzel haberler vermek kısmet olur...

Ayy canım benim hadi inşallah iyiy haberlerle döneceksin. Haber ver hemen.

Kizlar 16 hafta olan dogum izni sadece 17 hafta olarak degisiyormus biz 24 hafta beklerken cok uzuldum yaaaaaa bizim icin onemliydi yaniiiiii

Haydaaa gerçektenmi ya 1 hafta içinmi bu kadar tantana.

canım aman takma sakın baksene o doktor bana düser diye konusdu tamam 50% dedide ama yani yüz ifadesini felan görseydin hic ümit yok gibi konusdu...ama bak baska uzmana gittim oda hersey yolunda felan dedi...bak senin doktorda ilk zamanlar sekline cok takmayız demis...yaaa o doktor beni nasıl telaslandırmısdı ümidimi kesmisdim ALLAH büyük iste yavrum halen annesinin göbisinde bende dün tekrar doktora gittim hersey yolunda dedi...ama dedigim gibi benim bebis 1 hafta önden gidiyor benim hesabıma göre 7 hafta 3 gün doktora usgye göre 8 hafta 3 gün ve 2 cm olmus bile...darısı İNSALLAH sana yarın İNSALLAH iyi haberlerle gelirsin canım....

100 adet okudum allahin izniyle baslaylaim bil bereketli olur insallh cok guzel bir dua gercekten netten arastrdim cok faydaliymis...

şükürler olsun canım ya çok sevindim, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın derim hep, Allah iyi doktorlarla da karşılaştırsın, bizim için hayat memat meselesi olan şeyler bazı doktorlar için o kadar önemsiz ki... dediğin gibi, doğurana kadar hep o korku ve endişe olacak ama yeter ki sonu iyi olsun İnşallah canım. senin bebiş biraz sabırsız, önden önden gidiyo :) ama ilerleyen haftalarda normale döner bence.

aynı şeyi ben de çok merak ediyorum. ben sürekli damara denk getiriyorum, kanayınca anlıyorum ki moraracak. inşallah iğnenin etkisi azalmıyodur çünkü ben hala beceremiyorum. bu yüzden genelde eşim vuruyo kolumdan

teşekkürler canım aminnn Allah hepimizin bebeğini korusun, bekleyenlere de hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah.

günaydın canlarım dün gece duamızı yaptım işten çıktım eve gider gitmez abdestimi aldım tek tek bütün dua okuyan arkadaşların isimlerini söyleyip geceye kadar hep dua ettim kuraan yasin okudum ve bildiğim tüm dua süreleri okuyup bol bol dua ettim ve en sonda kenzülarş ile meryem süresini de okudum allah hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler ve hamile olan ben ve diğer arkadaşlarıma sağlıklı doğumlar ve bebeğine kavuşan anne ve bebeklerine uzun sağlıklı ömürler diledim. hem kendime hem de sizlere içtenlikle dua okumanın huzuruyla gece çok rahat uyudum. duanın gücüne çok inanırım duayı hiçbirzaman bırakmayalım ki herzaman güzel haberler alalım hepinizin ağzına yüreğine sağlık yeni duamız hayırlı olsun

canım yeşillik demişsin de bu dönemde yerken dikkat etmemiz lazım çünkü içinde bolca k vitamini var o da fazla alındığında aldığımız kan sulandırıcıların etkisini aza indirgiyomuş bilgin olsun

evet yaa hatirliyorum esinle beraber dusecekse biran once dussun diye dua ediyordunuz.hic umudunuz yoktu ve bir sene bebek dusunmuycez diyordun.ne tuhaf degilmisimdi de bir hafta onden gidiyoe bebek diyorsun.dr bu kadar onemlu.birak soyledikleeini yuz ifadeleri bile bizim icin ne kadar onemli.neyse gecti o gunler.bundan sonrasi hep iyi olur indallah.den aspirin kullaniyordun degilmi.bacaginda morarmalar olusmustu.aspirinden oldugunu dusunuyordun.ne oldu.duzeldi mi.tekrarladi ni morluklar.
agzina saglik hilalcim.ne guzel dualar sureler okumussun.allah razi olsun.huzurla uyumussun.ee salavatin duasini yaptin olacak tabii)ben cok onemsiyorum.salavati tefriciyeyi.supgesiz her dua onemli ama
salavat apayri sanki.allah kabul etsin canim dularini.
dogum sirasi sende insallah canim
bana telini yazsana ozelden.dogum zamani sana da dua okuyalim.bana haber verirsin.tabi biz de senden dua istiycez.listeyi alirsin yanina degil mi:))o zamana kadar daha eklenecek kiailer olur gerci listeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…