Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Şenaycım mesajını aldım ancak bu aralar iş yerim çok yoğun, bir de cenazemiz vardı. Buraya da giremedim ancak cevap verebiliyorum, ne olur kusura bakma.. Canım çok teşekkür ederim. Gelebilmeyi inan çok isterdim ama bugün işten çıkma ihtimalim de yok hiç maalesef.. Umarım kızlarla güzel vakit geçirirsiniz. Daha da önemlisi doktordan güzel hayırlı sonuçlar ve haberler alırsın inşallah canım.. Bir dahaki sefere görüşmek kısmet olur inşallah

Kizlar bugun iyi degilim gibi.tansiyonum normal ama sabah burnum cok kanadi uzun zaman dan sonra bulantım oldu hafifte bas agrim var.
Dün kan verdiydim magnezyum calsiyum filan iyi ama kanda üre düşük; nötrofil sayisida yüksek cikmis.yarin 1de kontrolum var bakalim doktor ne diyecek.idrarada baktircam yarin hastanede.ayaklarimin eklemleri de şiş meye basladi

nasılsınız kızlar gecmısı okuyamadım.ben bugun saglık ocagına gıttım ılac yazdırmaya.aıle hekımı yıne sınır ettı benı.bana tutanak ımzalattı ılacları kendı ıstegımle alıyorum dıye.kadın hasta.el doplerıyle kalp atısını da dınledık cok sukur.

elıfcım normal canım bunlar.hıc korkma bana kalırsa.

canim msj kutun dolmus.burdan cvp yazdim.
bisey olmaz canim.aklina kotu seyler getirme.kanamayi falan dusunme.
benimki de 200luk.evet alttan olunca ayaga kalkinca cikiyor bir kismi.ben de o yuzden sevmiyorun.alttan.evde olunca sikinti yok bakalim simdilik.katlaniyorum.sen de raporunu uzatabilsen keske.iyi olurdu.ama egitimin var.hayielisi olsun bakalim.

burun.kanamasi tansiyondan olur bildigim.kadariyla.ama tansiyonum iyi demissin.
dinlen canim bol bol.yarin.kontrolun var allahtan.hemen sorarsin dr a bunlari.kotu sey getirme aklina.kanimizi sulandirip duruyoz,dunyanin hapini yutuyoruz.ee vucut haliyle tepki veriyor.yoruldugundan olmustur hepsi canim.dinlen.

cok sükür gecti o morluklar ilk aspirine basladıgımda olusmusdu iki hafta boyunca morluk vardı sonra gecdi simdi morluk felan yok...herhalde alısdı vujudum aspirin kesin basda yan etki yaptı...evet senin dedigin gibi baya piskolojimiz bozulmusdu 1 sene koruncakdım ondan sonra ama..ALLAHIMA binlerce sükürler olsun simdilik hersey yolunda İNSALLAH böyle devam eder...İNSALLAH tüm gebe arkadaslarım yavrularını sag saglim kucagına alması nasip olur...gebe kalmak istiyenlerde en kısa zamanda İNSALLAH gebe kalır..hakkımızda hayırlısı olsun....

elifçim benim de çok burnum kanardı eskiden. sıcakta güneşin altında beklediğimde. senin de öyle olmuş olabilir mi. yine de dr una danış istersen Allaha emanet olun bebişin ve sen.

benim aile hekimi de öyle aspirin yazmamıştı bu ikisi çok gelir diye iğneyi zor yazdırmıştım raporum olduğu halde.

Mübarek üç aylar hürmetine bu güzel günler hürmetine hepimizi sıkıntılardan kurtarsın mevlam inşallah. Hamile olanlarımıza Rabbim sağlık, sıhhat versin, kolaylıklar versin, ağrısız, kanamasız, sıkıntısız hamilelikler geçirtsin, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızında bu aylar hürmetine hepsinden hamilelik haberlerimizi sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah. Amin...
Bende listeye göre hamile olanlara ayrı, hamile kalmak isteyenlere ayrı olarak Sela ile Cuma ezanı arası yapılan dualar kabul olur diye Meryem suresi, Yasin suresi, Kenzül arş suresi, Sekine duası okuyup isimlerimizle dua ettim Rabbim kabul eylesin inşallah. Tüm dilek ve muradlarımıza kavuştursun hepimizi.. Aminnnnnnnnnnnnnn..

Canım evet farketmedim hiç boşalttım canım. İnşallah hayatım hiçbirimiz sıkıntı yaşamayız inşallah, sağlıkla geçer bu hamilelik dönemimiz. Aslında o kadar akmıyor biliyormusun. Ben şöyle yapıyorum genelde sabah kalktığımda kahvaltı yapıyorum evdeyim ya rahat rahat yapıyorum bu hafta haftaya daha erken saatte yaparım işe gidene kadar biraz beklerim, atıyorum içeriye ve ayaklarımı biraz yükseğe kaldırıp yatıyorum, gecede aynı şekilde yapıyorum. o yüzden de çok gitmiyor. En azından yan etkilerini hissetmiyorum çok akar diye korkuyordum ama şükür öyle akmıyor tam içeriye yerleştirmen gerekiyor ama. Ne yazık ki raporu uzatamıycam aslında hep diyordum ilk zamanları evde geçirmek istiyorum diye ama olmadı 5 gün evde biraz dinlenmeye çalıştım bel ağrılarımı atlatmak için ama haftaya mecburen eğitimde olmalıyım. Rabbim kısmet ederse iki haftayı atlatırsam o arada sınava kadar bir daha alabilirim belki rapor. İnşallah sağlıkla geçerde hiç gerek kalmaz bunlara. Yarın kaçta randevun.. Ayy senin kadar heyecanlıyım emine..

Allah razi olsun cnm me guzel okumussun rabbim kabul eder gonlunden gecenleri insallh cok opuyorum...

:18:
serapcım allah razı olsun senden.bırbırımıze ettıgımız dualar bızı ayakta dık tutuyor belkı de.cok yuksek adetler okuyamıyorum ama tum kalbımle dua edıyorum okurken.fazla emegı gecen helal etsın.allah ım hıcbırımızın kucagını bos bırakmasın.saglıklı sıhhatlı hamılelık ve evlatlar nasıp etsın.her ne kadar zorluklar yasasakta bebeklerımız ıcın herseye deger.bugunumuze de sukurler olsun.

canım Allah razı olsun ne güzel dualar etmişsin. en çok makbul dua müminin mümin kardeşine yaptığı duaymış. Allah kabul etsin dualrını

kızlar ben bu duayı elımı karnıma koyarak okurum.annemın rahatsız oldugu gunlerde de sureklı okurum rabbımden sıfa ısterım.eger ıstersenız bır ara bunu da okuyalım mı?

Hastalıklardan Kurtaran Şifa Duası
Allahümme Rabbennasi müzhibel be'si işfi enteşşafi la şafi illa ente işfi şifaen la yuğadiru sekamen.

canım Allah razı olsun ne güzel dualar etmişsin. en çok makbul dua müminin mümin kardeşine yaptığı duaymış. Allah kabul etsin dualrını

Duanın en güzeli bencede bu kızlar,hiçbir çıkar gözetmeden,tanımadan,birbirimize Allah kelamıyla dayanak olmaya çalışmak. Hamilelik ilerledikçe zorlaşıyor herşey canım.Önemli olan Hz.İbrahimin ateşini söndürmeye çalışan karınca bile olmak. Rabbim hepimizden razı olsun.Allahım kabul etsin inşallah.

canım önden gitmesi çok çok güzel terslik felan yok Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

canım rabbim dualarımızı kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…