-
- Konu Sahibi melodysilk
Kizlar bugun iyi degilim gibi.tansiyonum normal ama sabah burnum cok kanadi uzun zaman dan sonra bulantım oldu hafifte bas agrim var.
Dün kan verdiydim magnezyum calsiyum filan iyi ama kanda üre düşük; nötrofil sayisida yüksek cikmis.yarin 1de kontrolum var bakalim doktor ne diyecek.idrarada baktircam yarin hastanede.ayaklarimin eklemleri de şiş meye basladi
Kizlar bugun iyi degilim gibi.tansiyonum normal ama sabah burnum cok kanadi uzun zaman dan sonra bulantım oldu hafifte bas agrim var.
Dün kan verdiydim magnezyum calsiyum filan iyi ama kanda üre düşük; nötrofil sayisida yüksek cikmis.yarin 1de kontrolum var bakalim doktor ne diyecek.idrarada baktircam yarin hastanede.ayaklarimin eklemleri de şiş meye basladi
evet yaa hatirliyorum esinle beraber dusecekse biran once dussun diye dua ediyordunuz.hic umudunuz yoktu ve bir sene bebek dusunmuycez diyordun.ne tuhaf degilmisimdi de bir hafta onden gidiyoe bebek diyorsun.dr bu kadar onemlu.birak soyledikleeini yuz ifadeleri bile bizim icin ne kadar onemli.neyse gecti o gunler.bundan sonrasi hep iyi olur indallah.den aspirin kullaniyordun degilmi.bacaginda morarmalar olusmustu.aspirinden oldugunu dusunuyordun.ne oldu.duzeldi mi.tekrarladi ni morluklar
elifçim benim de çok burnum kanardı eskiden. sıcakta güneşin altında beklediğimde. senin de öyle olmuş olabilir mi. yine de dr una danış istersen Allaha emanet olun bebişin ve sen.Kizlar bugun iyi degilim gibi.tansiyonum normal ama sabah burnum cok kanadi uzun zaman dan sonra bulantım oldu hafifte bas agrim var.
nasılsınız kızlar gecmısı okuyamadım.ben bugun saglık ocagına gıttım ılac yazdırmaya.aıle hekımı yıne sınır ettı benı.bana tutanak ımzalattı ılacları kendı ıstegımle alıyorum dıye.kadın hasta.el doplerıyle kalp atısını da dınledık cok sukur.
canim msj kutun dolmus.burdan cvp yazdim.
bisey olmaz canim.aklina kotu seyler getirme.kanamayi falan dusunme.
benimki de 200luk.evet alttan olunca ayaga kalkinca cikiyor bir kismi.ben de o yuzden sevmiyorun.alttan.evde olunca sikinti yok bakalim simdilik.katlaniyorum.sen de raporunu uzatabilsen keske.iyi olurdu.ama egitimin var.hayielisi olsun bakalim.
Mübarek üç aylar hürmetine bu güzel günler hürmetine hepimizi sıkıntılardan kurtarsın mevlam inşallah. Hamile olanlarımıza Rabbim sağlık, sıhhat versin, kolaylıklar versin, ağrısız, kanamasız, sıkıntısız hamilelikler geçirtsin, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızında bu aylar hürmetine hepsinden hamilelik haberlerimizi sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah. Amin...
Bende listeye göre hamile olanlara ayrı, hamile kalmak isteyenlere ayrı olarak Sela ile Cuma ezanı arası yapılan dualar kabul olur diye Meryem suresi, Yasin suresi, Kenzül arş suresi, Sekine duası okuyup isimlerimizle dua ettim Rabbim kabul eylesin inşallah. Tüm dilek ve muradlarımıza kavuştursun hepimizi.. Aminnnnnnnnnnnnnn..
Mübarek üç aylar hürmetine bu güzel günler hürmetine hepimizi sıkıntılardan kurtarsın mevlam inşallah. Hamile olanlarımıza Rabbim sağlık, sıhhat versin, kolaylıklar versin, ağrısız, kanamasız, sıkıntısız hamilelikler geçirtsin, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızında bu aylar hürmetine hepsinden hamilelik haberlerimizi sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah. Amin...
Bende listeye göre hamile olanlara ayrı, hamile kalmak isteyenlere ayrı olarak Sela ile Cuma ezanı arası yapılan dualar kabul olur diye Meryem suresi, Yasin suresi, Kenzül arş suresi, Sekine duası okuyup isimlerimizle dua ettim Rabbim kabul eylesin inşallah. Tüm dilek ve muradlarımıza kavuştursun hepimizi.. Aminnnnnnnnnnnnnn..
:18:
serapcım allah razı olsun senden.bırbırımıze ettıgımız dualar bızı ayakta dık tutuyor belkı de.cok yuksek adetler okuyamıyorum ama tum kalbımle dua edıyorum okurken.fazla emegı gecen helal etsın.allah ım hıcbırımızın kucagını bos bırakmasın.saglıklı sıhhatlı hamılelık ve evlatlar nasıp etsın.her ne kadar zorluklar yasasakta bebeklerımız ıcın herseye deger.bugunumuze de sukurler olsun.
canım Allah razı olsun ne güzel dualar etmişsin. en çok makbul dua müminin mümin kardeşine yaptığı duaymış. Allah kabul etsin dualrını
selam arkadaslar....bu dua iyimis kısaymısda hemen ezberlerim buna kesinlikle varım ben...malesef öteki duada katkıda bulunamadım daha önce yazdıgım gibi ezbere bilmiyorum abdestsizde cüzden okumak istemedim...gerci akıntılarım azaldı ama yinedeama bunu hemen ezberlerimde...
bu arada mayd hesaba göre ikimizin dogum tarihi aynıymıs :) senindemi son adet tarihin 22 nisan ?? gerci benim bebis 1 hafta önden gidiyor..doktor sorun degil diyorda anlamıyorum neden önden gidiyor İNSALLAH bi terslik yoktur...sen en son ne zaman gittin bebisini gördün ? kac cm benimki 2 cm olmus İNSALLAH yavrularımızı sag saglim kucagımıza almak nasip olur...
canım rabbim dualarımızı kabul etsin...